היי אנשימשים....אני חדשה פה :)

adiii1

New member
היי אנשימשים....אני חדשה פה :)

טוב אני לא ממש חדשה בכלל בתפוז אבל פה בפורום כן...טוב אז אני עדי בת 15 מגבעת זאב (יישוב קטן ליד ירושלים מי שמכיר..) אבל לא רק בגלל זה נכנסתי גם אני רוצה לספר לכם משהו שקרה לי היום בבצפר שזה במקרה קשור ליוסי
טוב היום בבצפר היה לנו לקראת סוף המחצית כישרונות צעירים בשירה.. בהתחלה היה משעמם רצח חילקו תעודות הערכה בקיצור שיעמום שחבל על הזמן אחרי שחילקו ונשאו נאומים קצרים הגיע הרגע להתחיל את המופע עצמו של הכישרונות צעירים בהתחלה היו מערוכנים על מורים וצחוקים..אחרי זה הציגו ת'שופטים שיוסי היה בינהם וכל הבצפר שלי צעק לו יוסי אתה מלך יוסי אתה גדול בקיצור צעקות ובלאגנים אחרי שהציגו ת'שופטים התחילה התחרות עצמה ויוסי מזה החמיא למתמודדים וואי אחר-כך הוא שר קטע קטן מ"אמא" איזה חמוד הוא דיייי ביצוע מדהים פשוט אחרי שהוא שר ומחאו הרבה כפיים לשופטים וגם למורים הציגו על הזוכים ויוסי כל-כך חמודייייייייי אוחחח תמיד מחייך מוחא כפיים ואחרי שהתחרות נגמרה היה מבאס קצת כי הרבה התנפלו עליו ורצו חתימות ותמונות... אבל עדיין, רק רציתי לספר לכם את זה הייתי חייבת להוציא את זה על מישהו כבר ויוסי גם אם לא ייצא לך לקרוא כל-כך אתה מקסים
על יום הכי מקסים בעולם חולה עליך
*וסורי על החפירה אנשים זה לא היה מכוון חחח*

ברוכה הבאה

ד"א את לומדת בחטיבה? באיזה כיתה? כי אני די הרבה בגבעת זאב אחותי גרה שם..

yaelala14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לי ידיד מהבצפר שלך..הוא אמר לי שיוסי בא אליהם לשפוט בתחרות כישרונות צעירים...ואייי איך קינאתי בוו!!..

adiii1

New member
כן אני לומדת שם (לצערי..חח)

בכיתה ט'... ואיפה אחותך גרה? אולי אנחנו שכנות קפצי לביקור בקרוב

yaelala14

New member
חחח..אחותי גרה בנוקדים..זה ישוב

אחרי תקוע וזה...זה נחשב מחוץ לירושלים...אבל בת דודה שלי גרה בגבעון..זה ליד גבעת זאב...

orianush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך :) {עדי את במקרה מהפורום הרשמי של הראל?} זאת מי שאני חושבת שזאת?! חח תהני פה

adiii1

New member
חחח אוריאניייי

כן זאת אני מהפורום של הראל בכבודו ובעצמו
ותודה מאמי

adiii1

New member
ובכלל תודה רבה לכולםםםם

רק אתמול הצטרפתי ישר מלא תגובות? תודה רבה חמודיםםםםםם

למעלה