היי אנשי הפורום האהובים שלי!

yellow cheese

New member
היי אנשי הפורום האהובים שלי!

אנשים יקרים שלי.... המנהלת חזרה... מקווה שנהנתם עם מיכלי המדהימה כשלא הייתי!!!! המחשב שלי לקח חופשה ממני.... מי שנמצא באייסי שלי יכול להעיד כמה הוא היה צריך את זה....
בכל אופן אנשים שלי.... חזרתי וב-ג-ד-ו-ל-!!! התגעגעתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד! -איך עבר החג!? ישבתם בסוכה?!- אני נהנתי בטירוף!!!!! מי היה במצעד האהבה?! חולהההההה עליכם, שירלי (חזרה!) כהן

she´s baaaaack

i missed you so much honey huummm i never got the questions! so i´m just a little pissed nevermind how things? meital sends her best and so am i love you cuz your the best titi

NesheM

New member
יווווווווו סופסוף..

WELCOME BACK נשם!!! מה קורה איתך ילדה? הכל טוב?? שנים שנים עברו.... מה את מספרת?? איך היה החג?????? ומה ככה חוצמזה??
מתה עליך מורן.

yellow cheese

New member
איזה מדהימותתתתתתתתת

כל כך התגעגעתי!!!!!!! היה כל כך עצוב לי בלי המחשב....
אבל העיקר שאבאל´ה תיקן את המחשב ועכשיו יש לי מסך מדהיייייים.... (איזה שינויי.... מ-14 " עלובים ל-17 " מאגניבים)... חחחחחחחחח אז אני שמחהההההה לחזור!!! תודו שמיכלי תותי פרוטי הייתה מנהלת מאגניבההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייתכן שאני פותחת עוד פורום.. אבל לא קשור למוזיקה....
החג עבר מצויין.. נהנתי בסוכה... (בלאט!) והיה ממש כיף... מחשבי היקר היה כל כך חסר!!! הייתי בת"א.... היה מדהייייים..... וזהו אנשושיות ואנשימים.... אני חולה עליכםםםםםםם ועליכןןןןןןן ונשתמע בקרוב... שירלי (מאושרת!) כהן!

למעלה