היי אנשנושים...

היי אנשנושים...

חדשה -כאן... הייתי אתמול בהופעה של עידן.. אין פשוט היה ענק... היה ממש ממש נחמד.. ואפילו בסוף יצא לי לראות אותו וללחוץ לו את היד.. הוא ממש מותק... מישהו יודע איך אפשר ליצור איתו קשר.?!?!?..

willo1

New member
ספרי על ההופעה יותר ומה

עידן אמר לך אחרי ההופעה?

אממ הייתה אחלה של הופעה...

עידן ניסה לדבר פה ושם בים השירים לא בדיוק הלך לו... סיפר שפעם שעבד עם מיקי קם.. מרוב כל ההופעות בהופעה ה 800 שעמם לו.. אז הוא קרא ספר תוך כדי המופע אז מיקי ראתה אותו והוא ראה במבט שלה.. שהיא די נעלבה.. ךכן הוא החליט שלחזור הביתה הוא לא חוזר איתה היה לו לא נעים.. ההופעה הייתה באיזה חור בצופן ככה ב1 בלילה הוא מנסה למצוא טרמפים.. לא עצרו לו.. ובינתיים הוא סגר תפלא לא היה לו חשק לכלום.. ב 3 לפנות בוקר...הוא פתח תפלא בשביל להזמין מונית משהו.... ואז מיקי התקשרה אליו ואמרה לו שכבר 3 שעות היא מחכה מאחורי הקלעים.. סתם היה סיפור כזה חמוד... אחרי זה בסוף ההופע הראינו אותו אני וחברה לשי בטעות.. אז אמרנו לו כמה היה מדהים.. והוא הודה לנו ולחץ לנו תידיים.. האמת באותה שניה נשארנו שנינו חסרות מילים... לכן גם שאלתי איך אפשר לליצור איתו קשר כי יש לי כמה דבים שבאמת חשובים לי להגיד לו.. אז מישהו אולי יודע?!?!?

חחחח שוב הסיפור הזה

גם בהופעה בנצרת עלית, הוא סיפר את הסיפור מהופעה של מיקי קם. גם אני פגשתי אותו ודיברתי איתו. כי הוא מכיר אותי מהשיחות בטלפון שלי ושלו.הוא ממש נחמד!וצנוע!. דרך האתר של הליקון, בפינה של האומנים אפשר לשלוח לו מייל, או דרך האתר הרשמי של הפרוייקט, אפשר ליצור איתו קשר.

הוא התקשר אליי

אבל הוא גם נתו את מס' הפל' שלו.. אבל הוא ביקש לא לתת לאף אחד\אחת.

חח נחמד

ברוכה הבאה לך !!

למעלה