היי, אפשר בבקשה

יאיר B

New member
נגני מדבקה

קראי בתאגליין למה עדיף להימנע. בעיקרון שניהם אותו דבר, אבל אם את נעולה דווקא על הזבל הזה - קי את הראשון (לפחות תהיה לך עברית).

tapuzil

New member
בונה תפסיקו לדבר ככה

אתם חושבים שלכולם יש 1300 ש"ח להשקעה במוסיקה שזה סכום מטורף שלעצמו בעבר בתקופת הדיסק-מן הוא עלה בין 400-700 ש"ח , ודווקא בימים אילו מחירים למוצרים אילו יקרים להחריד.

matke

New member
מה?!?!?!?!?../images/Emo4.gif

הפורום השתגע אני אומר לכם.:-O

יאיר B

New member
../images/Emo4.gif

1. אתה עדיין יכול לקנות דיסקמן במחירים הללו (ויש טובים). 2. יש נגנים סבירים שניתן לקנות בסכום הנ"ל: למשל סאנדיסק 521 (שעולה 500 ש"ח) או נגנים של IRIVER או IAUDIO וגם קריאייטיב. זה כמובן במקרה שמוכנים להתפשר על קיבולת. צירפתי קישור למטה לכמה טובים בסכום הנ"ל. 3. יש מספיק אנשים שקונים נגנים ג'נריים וכשיש בעיה באים לפורום לשאול מה לעשות. לא תמיד יש מה לעשות ושירות לנגנים הללו לא תמיד יש. התוצאה היא שאם יש תקלה שלא ניתן לתקן אותה לבד, ה"יבואן" לא תמיד יסכים לתקן את המכשיר (אם היבואן עוד קיים...) ואתה תאבד את הסכום ששילמת על המכשיר.אז, כן. לפעמים כדיא לקנות מוצרים קצת יותר טובים או להתפשר על קיבולת אם הסכום לא מאפשר ולדעת שקנית מוצר טוב שיעבוד זמן רב.

weird dust

New member
יש נגנים זולים שלא שווים את המחיר

שלהם. ולכן עדיף באמת אולי לקנות דיסקמן במקום. נגן MP3 הוא לא דיסקמן! הוא מורכב הרבה יותר והרבה יותר יקר מבחינת חומרים ופיתוח. כשפיליפס פיתחו את הסידי זה היה ליפני הרבה שנים והטכנולוגיה נחשבת למיושנת בדיוק כמו תקליטים או קלטות. קלטת עולה 4 שקל ווולקמן עולה עוד 5 זה זול וזה עמיד ביותר. (יש לי השוואה של אייפוד מול הקלטת ניתן לבדוק בקישורים). בכל מיקרה למי שאין אין לי הרבה מה לעשות, אבל אני יכול להזהיר לא לקנות משהו שאם יהיה מזל יהיה טוב ואם לא לא ואז הלך. מה עוד שאנשים קונים לא מרוצים ואז קונים יקר והשקיו בכלל הרבה כסף. נגן ג'נרי הוא לא פיתרון משהו למי שאין כסף.

weird dust

New member
זה אותו נגן בידיוק

לא ההיתי לוקח אף אחד אבל אם כבר לקחת משהו אז את זה עם העיברית. בכל מיקרה שניהם לא שווים יותר מידי.

למעלה