היי אפשר גם להצטרף

hilae

New member
היי אפשר גם להצטרף../images/Emo35.gif

לפני כמה ימים דיברתי עם שרון אימא של לוטן ושאלתי אותה באיזה פורום היא עכשיו, כי אני לא "רואה" אותה כל כך. אחרי שקיבלתי המלצה חמה על הפורום הזה, נכנסתי ופשוט
התאהבתי. מה כולם פה כאלה מקסימים כמו שרון
אז רציתי לדעת אם אפשר גם להצטרף... שמי הילה ואני נשואה לאיתי אמא של אביעדי שהוא בן שנה ושמונה חודשיים ואני בחודש חמישי, אמורה ללדת בחורף- ואין לי מושג אם זה בן או בת אנחנו גרים בכוכב יאיר אצל אמא של איתי. זהו יום יפה לכולם

T noki

New member
הי הילה! באמת מזמן לא ראינו אותך...

מאז ההודעה על ההריון, אני חושבת. מקווה ששלומך טוב, ושלום אביעד המתוק גם כן, וברוכה הבאה לפורום!

hilae

New member
מתוקה, שלומי טוב../images/Emo8.gif

ואביעד מקסימון אמיתי. אני אכניס תמונה שלו יותר מאוחר

משוש30

New member
בטח שאפשר! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את לא רוצה לדעת אם זה בן או בת או שפשוט לא יצא?

hilae

New member
לא יצא לי בכלל לשאול את הרופא עד כה

ולפני שבועיים, הלכתי לאיזה פרופסור מבלינסון, אז אמרתי לו שאנחנו לא יודעים, ולא רוצים לדעת. איתי כן רוצה לדעת אבל הוא, מכבד את רצוני לא לדעת. מה שבא/ה ברוך הבא

hilae

New member
אחרי שקראתי את השירשור המעלף

שלך אין לי ספק שזה בית חם

../images/Emo9.gif

האם אפשר להביך אותי יותר? כולן כאן הרבה יותר מקסימות ממני, אל תדאגי! יופי שהצטרפת, יקירתי! יהיה לנו ערוץ שיחה נוסף... דרך אגב, שכחתי להגיד לך שאסור לשים בפורום תמונות של הקטנים. יש גלריה מיוחדת שבה מותר לשים. למה? כי הפורום הזה הוא רק שלנו ובשבילנו, האמהות. שימי תמונה שלך!

hilae

New member
מי הגאונה שחשבה על זה?

פשוט גאוני, יש עוד דברים שכדאי שאני אדע ביומי הראשון כאן?? חוץ מעניין התמונות? להביך אותך???? אפילו לא התחלתי

אל תתחילי! זה קל!

ראי הוזהרת. באופן כללי את יכולה לכתוב על עצמך ככל אשר תחפצי, בעיקר לגבי דברים שמעסיקים אמהות או נשים בחיים. על אביעדוש המתוק את יכולה לכתוב בשרשורי "ילדים זה כאן" או משהו בנוסח הזה. מדיניות השרשור כאן די נוקשה ומזכירה קצת את פורום הנקה. לי זה נוח, בתור מי שמגיעה משרשורי הענק של הנקה.

שכחתי את הדבר הכי שווה:

יש כאן את שרשורי אשת השבוע בהם כל אחת פותחת את נשמתה בפני בנות הפורום למשך שבוע. כשתהיי אשת שבוע (
)תוכלי לשים תמונות כאוות נפשך של אביעד. זה כמו שבוע יומולדת כזה...

למעלה