היי.. אפשר לבקש משהו..

היי.. אפשר לבקש משהו..../images/Emo35.gif

טוב.. זה לא ממש חשוב אבל היום עליתי על דבר גאוני שבטח לא יענין אותכם (או שתחשבו שיש לי בעיות נפשיות) אבל אני אספר בכל מקרה.. ואני צריכה קצת עזרה מכל אחד מכם... בכל מקרה- החלטתי שאני רוצה מילים חדשות להשתמש בהם כזה ביומיום.. וזה יהיה פשוט אדיייייייייר אם אני אוכל להשתמש במילים בשפות אחרות.. (כזה כמו שאומרים על דברים קול רק בשפות פחות מוכרות ויותר מגניבות..:) אז.. אני אשמח אם תתרגמו לי (בבקשה בבקשה) בכל שפה אפשרית את המילים הבאות (או כל מילה בסגנון) מגניב אדיר מדליק גאוני שווה יפה מכוער טיפשי קרציה אוהבת המון המון המון תודה מראש
נ.ב- אני לא ממש צריכה את כל המילים, סתם נתתי דוגמאות.. אני אשמח מאווווד גם אם כל אחד מכם יתרגם לי רק מילה אחת.. רק תגידו מה תרגמתם ובאיזה שפה:)
שנה טובה

ramihann

New member
דוגמה להתקרצצות

הרי לכם דוגמה קלאסית להתקרצצות שהפורום הזה מעודד. נכנס בן-אדם ומבקש שיתרגמו לו. למה??? מה הבעייה לקחת מילון ולמצוא את פירושי המילים הללו בלי לשתף פורום מקצועי באינטרנט? אה!!! צריך להתאמץ חמש דקות!! קל יותר להפיל את התיק על מישהו מקצועי שוודאי ישמח להתנדב ולספק את השירות בחינם!! אני מבקש מכל חברי הפורום להתעלם מן הבקשה ולא לתרגם את רשימת המילים הזו. ולמבקש אני ממליץ לקחת מילון ולחפש את פירושי המילים בכוחות עצמו. שבת שלום!

Jenkins

New member
מאיפה אתה בכלל תופס מעצמך ככה?

אולי תפסיק כבר? רק הגעת לפורום לפני יומיים שלושה וכבר אתה מכתיב את כל דפוסי ההתנהגות המותרים פה? אתה לא חושב שקצת הגזמת? אין צורך לתקוף ככה את כל מבקשי העזרה, ובטח שלא את אלה שייתנו אותה. אולי הבקשה הייתה מוגזמת, אבל זה לא מסמכותך לומר לכל חברי הפורום שאסור להם לענות על השאלה הזאת. תפסיק כבר לחשוב שאתה מנהל פה בפורום, כי אתה לא, משמע אתה לא מחליט חד-משמעית מה מתרחש פה. אני לא יודעת איך אסנת, מנהלת הפורום, תגיב לזה, אבל בטח שלך אין זכות להכתיב את מה ששאר הרגולרים בפורום צריכים לעשות.

einat-z

New member
רמי הגזמת ! ותגובה לבננה

רמי, כל הגישה הלוחמנית שלך מוגזמת. אני לא מתרגמת מקצועית, ולא מתפרנסת מתרגום. רק ידועה במקום העבודה שלי כ"זאת שיודעת אנגלית ואפשר לבקש ממנה משהו לפעמים". מישהו אמר שזה פורום למקצוענים בלבד? אם כך היה, הוא לא היה שוכן פה בתפוז ופתוח לכולם. אם זה היה פורום סגור שלכם, היתה נדרשת הרשמה וסיסמא לכניסה, שתסופק רק למי ש XYZ. אז נכון שיש פה מתרגמים מקצועיים שיכולים לעזור. אבל מה? רק אחד לשני ורק על מה שתחליטו? יופי. אף אחד לא מכריח אף אחד. תראה מה קורה בפורומים אחרים (למשל אופיס וצילום שאני משתתפת בהם). החלפת המידע יכולה להיות גם בין חובבים, או בין מי שמוכן לתרום, בלי להרגיש שהוא מבזה את עצמו ואת המקצוע שלו. יש פה פורומים שמסומנים ב"פורום מומחה". אני לא יודעת מה שה אומר ומה ה"מומחה" מקבל, אבל הפורום הזה, עדיין, לא מסומן ככזה. אתה חושב שהשאלה של בננה מעידה על עצלנות? אתה מנסה לחנך את העולם? אולי הפסיקו ללמד בבהי"ס איך משתמשים במילונים ובמקום זה מלמדים אותם לגלוש באינטרנט? נראה לי שההשקעה בכתיבת ההודעה בפורום וכניסה אליו כל פעם כדי לראות אם הגיעו תשובות, לא ממש מעידה על עצלנות. זו עמלנות מסוג אחר. העולם מתקדם. מעבר לכך, שים לב לבקשה שלה, היא כוללת בעיקר סלנג. את זה היא לא תמצא במילון סטנדרטי, ואתה לא מצפה מכל האוכלוסיה לקנות מילונים ייעודים. נכון? ובננה, צר לי לאכזב אותך, ממני לא תקבלי תשובות. מסיבה שונה לגמרי. אני נגד כל הגישה שלך. את מדברת עברית? תשתמשי בעברית!

Kalla

New member
התגובה שלך לדעתי ממש מוגזמת

קודם כל, ההכתבה לאחרים מה לעשות ממש לא מקובלת. דבר שני - אין פה בקשה לתרגם את "מלחמה ושלום" אלא בסך הכל בקשה של ילדה להעשיר את אוצר המילים שלה בכמה מילים סלנגיות בשפות אחרות. גם על זה אתה רוצה לקחת כסף? אני למתרגם כמוך לא הייתי פונה.

שוב אני... ../images/Emo4.gif

סתם באמצע הלילה חשבתי שיהיה מאוד נחמד להשתמש במילים בשפות אחרות.. לא יודעת למה..(אין לי שום דבר נגד עברית ואני מתקנת אנשים שלא משתמשים בה נכון,, אבל חשבתי שזה רעיון מאוד נחמד ויהיה מאוד מבדר ומקורי לעשות זאת) אין לי מילונים בשפות אחרות..(חוץ מאנגלית כמובן..) ולא היה שום אתר באינטרנט שיכול לעזור לי .. אז במקרה, כשעברתי על הפורומים בתפוז וראיתי את הפורום חשבתי שאני אוכל לקבל קצת עזרה... אז נתחיל מזה שלא התעצלתי- פשוט חשבתי שכשאנשים יודעים משהו ועוזרים בו (ולשם כך מקדישים מספר שניות לכתיבה ושליחת ההודעה) זאת פעולה קצת יותר קלה מאשר לעבור על רשימת אתרים רבים באינטרנט (שברוב הפעמים לא מדברות בשפה מובנת לי..) ובסוף לא למצוא כלום..(וזה לא שלא עשיתי את זה... אז בכל מקרה , תודה לאלו מכם שניסו לעזור לי..
מצטערת אם הפרעתי למישהו אבל אני חושבת שבמצב הפוך זה לא היה מפריע לי.. ובכלל, אנשים בדרך כלל אוהבים לנצל את הידע שלהם כדי לעזור לאנשים אחרים.. ו.. אני כבר אסתדר.. אז שתהיה לכם את השנה הכי טובה ומתוקה
שאפשר

סקיווקר

New member
אל תרגישי רע חמודה

יש אנשים שלפעמים במקום לעזור מעדיפים להתווכח על שטויות, דבר שגוזל מזמנם הרבה יותר, רק שהם לא מבינים זאת. את בסדר. :0)

למעלה