היי, אפשר להכיר?!
O O m e r o o s H ²°°³ New member 15/4/03 #2 ../images/Emo35.gif|שמ|../images/Emo70.gif *NOT* פחחחח ../images/Emo6.gif סתם וולקאם לפורומינו היקר אקיצ , תהני כאן אני עמר בת עוד *3 חודשים ו4 ימים* מעט 12 אמממ ... אם תועילי לפתוח , להשכיל ולהפנים אנחנו מאד נשמח . גלידת בן & ג'ריז קוקיז & קרים מחכה לי .... חחח *ללא שמץ של מושג מה עובר עליי כרגע *
../images/Emo35.gif|שמ|../images/Emo70.gif *NOT* פחחחח ../images/Emo6.gif סתם וולקאם לפורומינו היקר אקיצ , תהני כאן אני עמר בת עוד *3 חודשים ו4 ימים* מעט 12 אמממ ... אם תועילי לפתוח , להשכיל ולהפנים אנחנו מאד נשמח . גלידת בן & ג'ריז קוקיז & קרים מחכה לי .... חחח *ללא שמץ של מושג מה עובר עליי כרגע *
O O m e r o o s H ²°°³ New member 15/4/03 #4 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif אממ ... 9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 ...
K KisH KashtA ²°°³ New member 15/4/03 #6 ../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif נו עומר מרוצה אני אור (בלי שמש שלי... ) עוד מעט 12.. (עוד חודש וחצייייייייייייייייי אי קנט בליבבבבבבבבבבב ) מקווה שתהני פה.. אני לא כוח לתת קישור... וגם נראה לי שעומר נתנה לך.. אז.... אין לי יוצ\תר מה להיגד... כנראה שאני יצטרך לשלוח את ההודעה... טוב... מתישהו אני יצטרך לעשות את זה..
../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif נו עומר מרוצה אני אור (בלי שמש שלי... ) עוד מעט 12.. (עוד חודש וחצייייייייייייייייי אי קנט בליבבבבבבבבבבב ) מקווה שתהני פה.. אני לא כוח לתת קישור... וגם נראה לי שעומר נתנה לך.. אז.... אין לי יוצ\תר מה להיגד... כנראה שאני יצטרך לשלוח את ההודעה... טוב... מתישהו אני יצטרך לעשות את זה..
K KisH KashtA ²°°³ New member 15/4/03 #8 ../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאנשים תתבישו לכם../images/Emo70.gif לא שמת שעומר חזרה ... והכולללללללללללללל בגלליייייייייייייייייייייי ... אני שכנעתי אותה... כן כן.. לא עזבו סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם... אני פשוטבהתרגשות... טומרו איז אה ורי ורי ביג דאיייייייי ומי שלא יודע מה יש מחר ... שיתבישששששששששש .... טוב אור להירגעעעעעעעעעע לנשום עמוקקקקקקקקקקקקקק
../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאנשים תתבישו לכם../images/Emo70.gif לא שמת שעומר חזרה ... והכולללללללללללללל בגלליייייייייייייייייייייי ... אני שכנעתי אותה... כן כן.. לא עזבו סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם... אני פשוטבהתרגשות... טומרו איז אה ורי ורי ביג דאיייייייי ומי שלא יודע מה יש מחר ... שיתבישששששששששש .... טוב אור להירגעעעעעעעעעע לנשום עמוקקקקקקקקקקקקקק
C C H E N c h e n New member 15/4/03 #10 ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo155.gif אני כן שמתי ... כתבתי לה באיציק...!, אני ניסיתי לשכנע אותה ולא הצלחתי...!
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo155.gif אני כן שמתי ... כתבתי לה באיציק...!, אני ניסיתי לשכנע אותה ולא הצלחתי...!
C C H E N c h e n New member 15/4/03 #7 ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo155.gif היי אני חן בת 10 מרעות... מקווה שתהני בפורום
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo155.gif היי אני חן בת 10 מרעות... מקווה שתהני בפורום
K KisH KashtA ²°°³ New member 16/4/03 #11 ../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifפעם אחרונה... אני מנסה חתימה... בלעעעעע
K KisH KashtA ²°°³ New member 16/4/03 #12 ../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifגאד הלפּ מי... אני כבר איזה 7 פעמים מנסה חתימה... בלעעעעע תפוזטיפששששששששששששששש
../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifגאד הלפּ מי... אני כבר איזה 7 פעמים מנסה חתימה... בלעעעעע תפוזטיפששששששששששששששש
÷ ÷•»netta y benja«•÷ New member 16/4/03 #14 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמה קרה, אור?../images/Emo12.gif
K KisH KashtA ²°°³ New member 16/4/03 #15 ../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifהחתימה לא עבדה לי.. ../images/Emo3.gif
T The Sun Girl New member 16/4/03 #16 ../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif היי! ברוכה הבאה לפורום!! אני אליה, בת 14, עוד מעט 15...... מקווה שתהני!
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif היי! ברוכה הבאה לפורום!! אני אליה, בת 14, עוד מעט 15...... מקווה שתהני!
ש שרון המתוקה12 New member 16/4/03 #17 למי ששכח---> עכשיו בדיוק מתחיל "להרוויח את לונדון", ערוץ 6. צפייה מהנה *הולכת לראות*