היי אפשר להצטרף

Zoharrr

New member
היי אפשר להצטרף../images/Emo35.gif

קוראים לי זוהר,אני בת 15(עוד 28 יום בדיוק!), אני גרה בחור שנקרא נווה מיכאל או רוגלית. כמה מילים על עצמי: אני לומדת בביצפר נוגה אני חולת מוזיקה,אבל חולה... אני אוהבת לצייר,להכיר אנשים חדשים,ולטייל. אני מעריצה את הלהקה דה קולינג ואת עברי לידר,ירמי קפלן,חמי רודנר ואחרים.

בשלולית

New member
הייייייי ../images/Emo24.gif

אני הדס!! מה המצב? אני עוד חודש וחצי בת 17! יש להקה בת זונה בשבילךךךךךך תורידי את כל השירים של "סינרגיה" לא יודעת אם הם מוכרים...... קלטתי מלשמוע אותם שהם פשוט דה קולינג רק בעברית!!! יש לסולן קול כזה מהמםםםםםם וגם אני אוהבת את דה קולינג!!! במיוחד את could it be any harder ואת we're forgiven תהני בפורום

Zoharrr

New member
יש לי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חולה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בשלולית

New member
יואוווו איזה מהממים הם !!!!!!

נכון???? יואוו הם שרים כל כך יפהההההה נכון שהם מזכירים את דה קולינג?

TheWhiteTigris

New member
חחח אני מדמיין כבר את זה...

הבחור: "איה מגורייך?" היא: "נווה מיכאל." דממה שתי שניות... שוב היא: "לא, לא, יודע מה? אני אתקן. רוגלית." הוא: "וואלה?" היא: "אוף, אני לא יודעת... נווה מיכאל או רוגלית. איזה מהם שיותר יפה. תחליט אתה..."

quizer

New member
מה קשה? מקום שיש לו שני שמות...

ליפו אפשר לקרוא גם ת"א וגם יפו. לקרית עקרון אפשר לקרוא גם רחובות וגם קרית עקרון. באתי לכאן לגמרי במקרה, לא הצגתי את עצמי מראש (למרות שנראה שזה טריינדי) ואין לי כוונה להשאר. וראיתי שלזה אני כן חייב להעיר.

TheWhiteTigris

New member
לא בדיוקו...

קריית עקרון זה קריית עקרון. זה השם שלה. מי שרוצה סתם לשגע את השכל קורא לה רחובות. ויפו השם הא לא ת"א. זה או יפו, או ת"א-יפו. אבל יפו זה לא ת"א בפני עצמה!

Zoharrr

New member
אז ככה:

למקום שאני גרה בו קראו פעם "רוגלית" ואז איזה אמרריקאית שילמה מלא כסף כדי שיקראו למקום "נווה מיכאל" על שם בעלה מיכאל וייס. ובימינו אני מחשיבה אותו כנווה מיכאל אבל יש כאלו שמכירים אותו כרוגלית.הבנו

TheWhiteTigris

New member
אהההההההה

הבנתי עכשיו למה הכוונה... יש "עורק" ראשי (רחוב מאוד ראשי) אצלנו, שהחליטו לקרוא לו "שדרות הסנהדרין". אבל בגלל ששנים על גבי שנים הרחוב הזה היה קרוי "דרך הים", כולם קוראים לו כך. אבל זה יותר באסה בהקשר של עיר. "איפה את גרה?" "נווה מיכאל או רוגלית. מה שיותר קל לך להגיד..."

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo3.gif מה רע? ../images/Emo6.gif

קצוץ?!
מה זה העיוות הזה? "גזור" "קצוץ"... לא יפה להרוס את המילים הסלנגיות! אח, איפה השפה של פעם... "אתה פשוט הורס מצחוק"... (חחחחחחחחחחח
) והיום, היום מה? "אתה מנקנק אותי מצחוק!" מה זה?!

למעלה