היי! אפשר לשאול שאלות?

Princess Petel

New member
היי! אפשר לשאול שאלות?../images/Emo68.gif

שאלום =) אני חדשה פה.. ודיפדפתי כבר כמה ימים בפורום שלכם והיה לי נורא נחמד! דוד שלי גר בארה"ב, וביקשתי ממנו להביא לי מיני אייפוד.. עכשיו בהתחלה, הייתי בטוחה שקיים רק אייפוד רגיל, ומיני, ודיפדפתי פה וקראתי כל מיני דברים על דור שלישי ורביעי.. ודיי לא הבנתי כלום :\ אז הסתכלתי באתר של אפל, ושם ראיתי שיש שני אייפודים גדולים- אחד של 40 ג'יגה ואחד של 20, ושבמיני יש 4. ולא הבנתי, כי ראיתי פה גם כל מיני תמונות של אייפודים שהלחצנים הם בשורה למעלה או מסביב לגלגל הלחיץ-בקיצור הסתבכתי, ואני לא יודעת מה זה מה! אז אני ממש יודה למישו אם תוכלו לסדר לי את הדברים קצת
אפילו טיפה
אני על סף השתגעות.. בעקרון אני גם מאוד מתלבטת בין המיני ל-20 ג'יגה.. (כי אין לי מושג מה השאר.. אילו עם הלחצנים) ואם תוכלו להגיד לי מה מגיע עם כל אחד ומה השיכולים העיקריים שלי צריכים להיות בבחירה.. תודה רבהההה מראש =)

weird dust

New member
טוב ככה

ישנם מספר דורות של אי פוד (4) ודגם אחד מיני. כל דור מחליף את הדור שלפניו כך שהיו אם יכולהלק'נות רק את הדור הרביעי והמיני. דור שלישי הוא זה עם הכפתורים מעל הגלגלת. הוא כבר לא ניתן להשגה יותר ואין צורך לכתוב אם את רוצה לשאול רק בקשר למה לקנות. עם האי פוד 20 ג'יגה לא מקבלים כלום, רק את האי פוד כבל וספר הדרכה.

Antigo

New member
לא מקבלים מטען על ה-20

בדור הרביעי, מקבלים dock רק עם הדגם 40 ג'יגה.

Nitzanyo

New member
...

אז ככה עכשיו יש את הדור הרביעי ורק אותו את יכולה להשיג (או מEBAY שם את יכולה להשיג אפילו את הדור הראשון) ועם ה20 גיגה מגיע כבל USB וכבל FIREWIRE מטען וכמובן אוזניות ועם המיני נראה לי אותם דברים

Princess Petel

New member
מטען!

מקבלים או לא? תחליטו! ואם איזה מהם מקבלים, עם המיני או עם ה-20? ומה זה שני הכבלים האילו? ואם לא מקבלים מטען.. אז איך אני אמורה להטעין אותו ? :\ תודה רבה שעניתם =)

Antigo

New member
סליחה! התבלבתי

מצטער. מקבלים מטען (התבלבתי עם הדוק, מצטער)

AboveBeyond

New member
מוזר

יש לי דור 3 20 גיגה וקיבלתי הכל איתו משלט ודוק אוזניות וכבלים ונרתיק

weird dust

New member
קצת סדר

מקבלים מטען, לא דוק מטען. לא להתווכח בסוף יש קישור. בדור ה-3 קיבלו גם נרתיק וגם שלט בגדלים הגדולים יותר. גם ברביעי עם ה40 ג'יגה מקבלים דוק אבל ב20 לא. בכבלים יו אס בי ופייר וויר איתם את אמורה לחבר את האי פוד למחשב/ אם יש עוד שאלות אפשר לכתוב ואני יענה.

Princess Petel

New member
אוקיי הבנתי! אבל.. ../images/Emo70.gif

עכשיו אני ממש מתלבטת אם לקחת את המיני או את ה-20 ג'יגה.. ואני ממשששש לא יודעת מה להחליט.. מה אתם ממליצים? ולמה..? תודה תודה תודה
סליחה שאני משגעת אותכם

Nitzanyo

New member
...

גם אני בהתחלה לא ידעתי מה לקנות את המיני או את ה20 גיגה בסוף קניתי את ה20 גיגה כי הוא עולה רק 50 דולר יותר מהמיני ואת מקבלת פי 5 יותר מקום ואת לא חייבת לשים רק מוזיקה בIPOD הוא יכול לשמש לך גם כהארד דיסק נייד (אם זה בן אז אני נורא מצטער פשוט זה היה נשמע לי כאילו זה בת)

Princess Petel

New member
בקיצור...../images/Emo105.gif

אני דיי סגורה על ה-20... זה לא הבדל כזה משמעותי במחיר, לעומת כמות המקום שתהיה לי.. נכון? פשוט דיי התלהבתי מהצבעים של המיני וזה משך אותי.. אבל נראה לי שטותי לוותר על כ"כ הרבה מקום בגלל צבע.. חוץ מזה יש לגדול סקינים נכון? יש לכם מושג אם אפשר להשיג אותם גם בארץ? (או שאני צריכה לבקש מדוד שלי גם את זה..?) תודה על העזרה.. עזרתם לי כ"כ הרבה!!!

weird dust

New member
ניתן לשלוח אותם מהחנות באינטרנט

את המקוריים אין בארץ וניתן להזמין אותם מהאי סטור

למעלה