היי ארינה בוקר טוב!

aduma3

New member
היי ארינה בוקר טוב!

היי ארינה, רציתי לדעת מה יקרה לי בשנה הקרובה בתחום המקצועי? בתודה, תמר

magicjim651

New member
תשובה לתמר

שלום תמר, החלטתי לפרוס בפריסת מילים לענות לשאלתך לגבי השנה הבאה בתחום המקצועי הקלפים שיצאו: 3 גביעים, 10 מטבעות 7 חרבות ותשובה סופית נסיך מטות. לא ציינת בשאלתך אם את כבר עובדת או מחפשת עבודה לאחר לימודים, בתשובתי אני מתיחס לשני המקרים. מה - יחסו של השואל לשאלה: 3 גביעים הקלף מראהכי את מצפה לתוצאות חיוביות של פעולות שנעשו בעבר, את מרגישה שהגיע הזמן לקצור את פרות ההשקעה שלך בעבר. את מצפה לקידום - במידה ואינך עובדת את מצפה לקבל עבודה לאחר סיום לימודים. בתחום - 10 מטבעות את מאמינה שהמקצוע שבחרת נכון ומצפה להשגים ותמורה כספית גבוה . המקצועי - 7 חרבות מהבחינה המקצועית את זאב בודד ונוקטת בדרכים לא שיגרתיות להשיג מטרותיך. תשובה סופית נסיך מטות - נסיך המטות (מזל קשת) מציין הצלחה במישור המקצועי - במיוחד אם מקצועך קשור במשחק (על כל סוגיו כגון נציג מכירות) ארגון אירועים או ניהול. גם מבחינת האלמנטים הקלפים מראים מצב מאוד מאוזן מים-אדמה-אויר ואש כך שהתקבלה פריסה חיובית ביותר המצביע על הצלחה בתחום בו נשאלה השאלה. אשמח לקבל את תגובתך.

aduma3

New member
תגובתי : תודה תודה ותודה!!!

היי ל.. אני לא יודעת מי את/ה אז על כל מקרה תודה על התשובה!! באמת כל הכבוד על היוזמה :)) אז לשאלתך אני עובדת כרגע ולפי התשובה בקלפים זה אכן מראה את הכיוון עליו חשבתי (הזכרת כי אני מצפה לתמורה לעבודתי) ואני אכן מקווה שכל מה שראית בקלפים יתקיים.. שוב תודה ויום טוב :) תמר

ארינה

New member
תחום מקצועי

תמר היקרה, כרגע ישנם עיכובים לגבי התחום המקצועי וזה מכביד עלייך מאד מבחינה נפשית. המצב הולך להשתפר מקיצוניות אחת לשנייה והולך להיות לך הרבה יותר טוב. את תתקדמי ותצליחי ותהיי מאושרת מה שכן את צריכה מאד להיזהר מכאלו שמנסים לסקל את דרכך ואת ההצלחה שלך. יהיו כאלה שינסו להתקיף אותך אך אני רואה שאת תגברי עליהם. בהצלחה ארינה

aduma3

New member
היי ארינוש :))

היי ארינוש, הרבה זמן לא דיברתי איתך. אז מה שלומך? תודה על תשובתך המעודדת אכן נתת לי כח, שיהיה לך יום שכולו טוב :)) תמר

ארינה

New member
שלומי יחסית טוב

מתכוננת נפשית למחר כי יש לי יומולדת ואני כבר גדולה. אני שמחה שאני עוזרת לך ואני שולחת לך אנרגיות חיוביות ארינה

aduma3

New member
ארינוש מזל טוב :))

היי ארינוש, גם אני מתכוננת למחר הרי שנינו חוגגות מחר.. אני מאחלת לך מזל טוב ורק אושר וטוב והצלחה בכל :)) ביי תמר

ארינה

New member
צרור ברכות ואיחולים

לרגל יום הולדתנו..... גדלנו בשנה. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ואת כל האושר והשמחה, שתצליחי בכל אשר תרצי ותמיד תזכי להיות שמחה ומחייכת. אוהבת ארינה

למעלה