ארינה........?
היי ארינה יקרה ! זה שוב מרדכי. אשמח להודות לך על פועלך ולא רק במילים (על אף שאינך מבקשת תמורה ממשתתפי הפורום). אנא ממך קבלי זאת כמחווה של רצון טוב כי זו כוונתי ,בשמחה !!! אף אני עוסק ,כתחביב, בתחום הרוחני מיסטי ומתוך בדיקה שעשיתי,מצאתי שיש לך חסר אנרגיה וכי צ´אקרות הגרון והמין חסומות אצלך. אשמח לעזור לך,במידה ותרצי,בפתיחת הצ´אקרות ובטעינה אנרגטית.(אין צורך להיפגש-ניתן לטפל מרחוק). נוסף על כך,שוב ע"פ בדיקה שערכתי,אסתכן בלתת תשובה ע"פ בדיקה שלי על מידת הכדאיות של הקשר בינך לבין "1561" על אף שהשאלה לא הופנתה אליי. ראשית לא נראה שיש התאמה גבוהה בינכם. שנית לא נראה שהקשר כדאי. לגבי השאלה האחרת-בבדיקה יוצא שזה יהיה בעוד כ-3 שנים. שוב אני מבקש שלא תראי בכך גסות רוח חלילה או חוצפה אלא ב א מ ת וב ת מ י ם רצון להודות לך. יחד עם זאת אני יכול להצליב את הנתונים שיצאו לי בבדיקה עם אלה שתקבלי מהגורם אליו פנית. כן יקירתי זה בהחלט יכול לחזק לי את הבטחון לגבי בדיקות שאני מבצע.אני לא נמצא באותה רמת בטחון שאת אולי מזמן הגעת אליה... אז נא קבלי זאת באהבה ו...את מוזמנת לומר לי אם את מעוניינת בטיפול שהצעתי. אם כן אשמח. השתדלתי לא לחשוף פרטים שלא תרצי שיהיו חשופים,כדי לא לפגוע.אני מקווה שאכן הצלחתי בכך. ארינה...אני מקווה שאת לא כועסת,בעצם נראה לי שאת רוחנית מספיק כדי להבין... שבת שלום לך יקירתי עם המון אור ואהבה. מרדכי(באמצעות מלאני)