היי ארינה יקרה

מלאני

New member
היי ארינה יקרה

היי ארינה ,ערב טוב יקירתי ! ראשית אני רוצה להודות לך על הנסיון והרצון הטוב לעזור (לגבי השאלה ששאלתי לפני כשבוע) על אף שהבנתי שלא תוכלי לענות לי עליה בפורום הזה. שאלה אחרת לגבי אדם קרוב :מרדכי,13/10/1970 האם כדאי לו לעבור לגור/להתפרנס בארה"ב ? המשך ערב נעים יקירתי,ושוב תודה מלאני

ארינה

New member
תשובה

זה יכול לעשות טוב אך לא כעת הכל נדחה כרגע כי נוצר מצב שהוא רואה רק את חצי כוס הריקה ולא המלאה וזה יוצר ויכוחים ולכן זה נדחה.

מלאני

New member
לא ממש הבנתי...

היי יקירתי ,ערב טוב לך ! ראשית תודה על התשובה. אבל לא ממש הבנתי בכמה זמן של דחייה מדובר. האם למסור לו שירד מזה בינתיים ? ליל מנוחה... מלאני

ארינה

New member
דחייה

לא הופיע לי זמן לכן לא כתבתי לך. מעבר לכך אם לומר לו לרדת מזה או לא זה שיקול שלך.

מלאני

New member
היי יקירתי...

ערב טוב ארינה יקרה ! המון תודה לך יקירתי על תשובתך.(מלאני). מרדכי:היי ארינה,אחללה פורום את מנהלת, פשוט תענוג לראות את העבודה הנפלאה שאת עושה כאן. אני ממש מודה לך על הפריסה ועל היחס האדיב והמהיר. שבת שלום ומבורך מלא אור ואהבה. מלאני ומרדכי

ארינה

New member
אין בעד מה, אני עושה זאת באהבה

מאחלת לכם הרבה אושר ואהבה ושתזכו לקבל את מה שאתם רוצים. אור ואהבה ארינה

מלאני

New member
ארינה........?

היי ארינה יקרה ! זה שוב מרדכי. אשמח להודות לך על פועלך ולא רק במילים (על אף שאינך מבקשת תמורה ממשתתפי הפורום). אנא ממך קבלי זאת כמחווה של רצון טוב כי זו כוונתי ,בשמחה !!! אף אני עוסק ,כתחביב, בתחום הרוחני מיסטי ומתוך בדיקה שעשיתי,מצאתי שיש לך חסר אנרגיה וכי צ´אקרות הגרון והמין חסומות אצלך. אשמח לעזור לך,במידה ותרצי,בפתיחת הצ´אקרות ובטעינה אנרגטית.(אין צורך להיפגש-ניתן לטפל מרחוק). נוסף על כך,שוב ע"פ בדיקה שערכתי,אסתכן בלתת תשובה ע"פ בדיקה שלי על מידת הכדאיות של הקשר בינך לבין "1561" על אף שהשאלה לא הופנתה אליי. ראשית לא נראה שיש התאמה גבוהה בינכם. שנית לא נראה שהקשר כדאי. לגבי השאלה האחרת-בבדיקה יוצא שזה יהיה בעוד כ-3 שנים. שוב אני מבקש שלא תראי בכך גסות רוח חלילה או חוצפה אלא ב א מ ת וב ת מ י ם רצון להודות לך. יחד עם זאת אני יכול להצליב את הנתונים שיצאו לי בבדיקה עם אלה שתקבלי מהגורם אליו פנית. כן יקירתי זה בהחלט יכול לחזק לי את הבטחון לגבי בדיקות שאני מבצע.אני לא נמצא באותה רמת בטחון שאת אולי מזמן הגעת אליה... אז נא קבלי זאת באהבה ו...את מוזמנת לומר לי אם את מעוניינת בטיפול שהצעתי. אם כן אשמח. השתדלתי לא לחשוף פרטים שלא תרצי שיהיו חשופים,כדי לא לפגוע.אני מקווה שאכן הצלחתי בכך. ארינה...אני מקווה שאת לא כועסת,בעצם נראה לי שאת רוחנית מספיק כדי להבין... שבת שלום לך יקירתי עם המון אור ואהבה. מרדכי(באמצעות מלאני)

ארינה

New member
היי מורדכי

קודם כל תודה רבה, אך היות ואני מודעת לכך אני מטופלת מזה כשנה אצת מטפלת רייקי והילינג ואני בד"כ מרגישה מצויין מה שקורה שפשוט התרוקנתי לי השבוע ואני מנסה לחזק את עצמי בינתיים. הבדיקה שערכת היא יותר סבירה על 3 חודשים כי יש לי מידע קודם. הרבה אנשים שאני יודעת שדבריהם נכונים אמרו לי שעד דצמבר הכל יסתדר ולכן אני בוחרת להאמין שהזמן שנתת 3 אמור להיות חודשים. בקשר להתאמה זהו גם השם המקוצר שלו השם שלו יותר ארוך מזה אבל כולם קוראים לו בשם המקוצר. אני לעולם לא מפקפקת גם בחובבן כי לפעמים החובבנים קולעים יותר מאשר "המקצועים" לכן אני מקבלת דעה של כל אחד ואחד. אני כאן לא לוקחת כל תמורה, והתמורה שלי היא הסיפוק העצום לראות שעזרתי למישהו, מה שקורה שכעת בימים האלה אני לא יכולה. אני מתמלאה לי בעזרת הקריסטלים אבל הכל זה לשעות ספורות. ביום ראשון אחרי הטיפול שלי אני אהיה טעונה לגמרי ואז אני אוכל לתת תשובות לכולם. בכל אופן תודה רבה על הדאגה ארינה

מלאני

New member
שבוע טוב ומבורך...

היי יקירתי,ערב טוב לך ! ראשית אני מברך על גישתך החיובית לגבי הפנייה אלייך ועל קבלת הדברים ברוח טובה. לגבי הבחור-ברור מן הסתם כי השם אליו התייחסת הוא שמו המקוצר אבל זה לא ממש משנה כי בדקתי את מידת ההתאמה בינכם במישור האנרגטי.וכמו שציינתי לא קיימת התאמה גבוהה והקשר לא נראה ככדאי. אבל...אל דאגה יקירתי נראה שמישהו מתאים יותר יופיע בחייך בשנה הקרובה (קשר שכנראה יוביל לנישואים). תחילת הקשר בעוד כשמונה תישעה חודשים... מיסוד הקשר יתרחש כפי שציינתי פעם קודמת בעוד כ-3 שנים. בנוגע למצבך מבחינה אנרגטית:אני מוצא שהיום את חלשה יותר וחסרת אנרגיה יותר מאשר אתמול, יש בך משום מה פחות אנרגיה. ע"פ בדיקה שלי רצוי שתטהרי את הקריסטלים שיש לך.(תבקשי אפילו מהמטפלת שלך לבצע זאת עבורך). כמאסטר רייקי אני יכול לומר לך כי אני לא רואה שתהיה למטפלת הרייקי שלך בעיה עם זה.היא תדע ודאי לעשות זאת בעזרת הסמלים המתאימים... (נראה כי לפחות הקריסטל הגדול יותר מבין השניים ספוג באנרגיות שליליות-נסי לתת לה לבדוק אותם עבורך). אגב...(הערה חשובה מאד):ציינתי כי אני עוסק בתחום הרוחני כתחביב אבל אני מבצע את הטיפולים והבדיקות בעזרת ישויות אור וישויות מלאכיות באופן רציני ולא כחובבן כפי שציינת. בד"כ עיקר העיסוק שלי בתחום מתרכז סביב המשפחה, מעגל החברים והסביבה הקרובה . הטיפולים והבדיקות מבוצעים ע"פ רוב ע"י חישת אנרגיה ומסרים המתקבלים ע"י הישויות שהזכרתי לעיל ובאמצעות עזרתם המבורכת והטהורה,בנוסף לרייקי ואנרגיות טהורות שמטרתן לסייע ככל האפשר בדרכי האור.אני רק משמש כצינור/כמתווך ואני עושה זאת ב א ה ב ה . ושוב להזכירך...במידה ותרצי לקבל "טעינה" (נוסף על הטיפול שאת מקבלת אשמח לעשות זאת). המון,המון אור ואהבה שבוע טוב ומבורך מרדכי(באמצעות מלאני)

ארינה

New member
לפני הכל

מצטערת שהורדתי מערכך וכתבתי שאתה חובבן התכוונתי לכך שזה לא עיקר תעסוקתך ואני מבחינתי קוראת לזה כך. לגבי מה שאתה אמרת על הבחור אני די סקפטית כי קיבלתי מסרים ברורים לגבי הקשר בנינו אבל זה לא ממש משנה. מעבר לכך המטפלת שלי היא מתקשרת ברמה מדהימה והיא קיבלה את אותם מסרים שאני קיבלתי כמוה עוד מספר אנשים. אבל לא זה העניין. את הטיהור למדתי לעשות מזמן כי אין ברירה אבל אין מה לעשות כל סוף שבוע אני מתרוקנת ויום ראשון אני מתמלאה מחדש כי יש לי טיפול. אני בטוחה שכוונותיך טובות ואני לרגע לא מפקפקת ביכולתך המקצועית להעניק את הטיפול המירבי גם אם הינך מתעסק בזה כתחביב. מודה לך מאד על הכוונות הטובות ארינה

מלאני

New member
בוקר טוב...

היי ארינה יקירתי ! אכן הכל נובע מהמון רצון טוב ונעשה בשמחה ובאהבה,שאם לא היתה בנו אהבה לא יכולנו אפילו לחשוב על מעשים טובים... אני שמח למצוא אותך מלאה אנרגייה הבוקר.. השדות האנרגטיים חזרו אלייך...אחללה. הכל התחיל מרצון להודות לך...על התשובה. אשמח להיות לך לעזר ואף להעזר בך. יום נעים ומוצלח שיהיה לך טס.......לעבודה,ביי ... רק אור ואהבה מרדכי

ארינה

New member
בוקר אור לך ולכולם

השדות האנרגטיים חזרו אלי כמו בכל יום ראשון ואני שוב רעננה וטובת לב אך השאלה עד מתי... מאחלת לך יום נפלא טוס לעבודה ארינה

למעלה