היי ארינה מתוקה של הפורום הזה

היי ארינה מתוקה של הפורום הזה

מה שלומך? כמו שאת יודעת פוטרתי מעבודתי והיום זה היה יומי האחרון , אתמול שלחתי למנכל החברה מכתב המציין את סיבת הפיטורין ובכן ברצוני לדעת האם יצא משהו חיובי מהמכתב הזה? האם אני אחזור לעבוד במקום העבודה הזה? מחכה לתגובה.

ארינה - אני מבינה שמחוסר התייחסות

אפשר להבין שהשאלה הנ"ל לא הכי חשובה . רק רציתי לדעת אם בפורום הזה צריך לשאול רק שאלה אחת? או שניתן להתייעץ ולקבל הכוונות עוד כמה פעמים. בלי שום קשר היום אני אתקשר אלייך האם זה בסדר? כי כמו שאת יודעת היום יום שישי וישנם אנשים שלא מעוניינים שיפריעו להם.מחכה לתגובה.

ארינה

New member
היי לך

אני נכנסתי הבייתה ברגע זה ורק ראיתי את ההודעה שלך. אפשר לשאול כמה פעמים שרוצים אך רק שאלה אחת בכל פעם. בכל אופן את צריכה לקחת בחשבון שזהו לא ייעוץ מלא ולכן רצוי לקבל ייעוץ אישי. אני אשמח אם תתקשרי אלי אפילו מחר. אני מאמינה שהחל משעה 10:00-11:00 אני אהיה ערה (כי השינה שלי לא משהו). מחכה לשמוע ממך ארינה

היי ארינה

רק היום פתחתי את האינטרנט וראיתי מה רשמת לחברי הפורום בכל אופן היום אני מבינה אותך ואני מאוד מצטערת אם הייתי לא בסדר. בכל אופן אני מחכה לתגובה ממך. ומחכה בסובלנות.

ארינה

New member
אלמונית יקרה

קיים סיכוי מאד גדול שתחזרי לאותו מקום עבודה. אמנם היו לך שם מאבקים אך כעת הדברים נשקלים מחדש ובודקים את האפשרות. אני בהחלט רואה שיש כאן אופצי לחזרה אך זה תלוי בך. אם תצליחי לגרום לבוס הגדול לקבל אותך יהיה לך מאד טוב שם. בהצלחה רבה
ארינה

איך עליי לגרום לבוס הגדול לקבל אותי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

ארינה מתוקה איך בדיוק אני גורמת למנכ"ל לקבל אותי מה עליי לעשות??? מחכה לשמוע ממך. המון המון המון המון המון המון
ובנוסף המון

ארינה

New member
שלחת לו כבר מכתב?

עכשיו תמתיני לתגובה, אם לא תגיע התגובה תתקשרי לברר. בכל אופן מה הייתה סיבת הפיטורין?

כן , שלחתי לו מכתב

וסיבת הפיטורין העדרויות מהעבודה שנבעו עקב בעיות בריאות של ילדי הקטן (ברונכיטיס). אז איך עליי לגרום לבוס הגדול להחזיר אותי הרי את שלי כבר עשיתי וכבר אני מפוטרת?! מחכה לשמוע ממך.

ארינה

New member
תראי לו אישורים

שהיית עם בנך בבית חולים. ואולי הוא יבין. בכל אופן תתחנחני אליו. בהצלחה ארינה

למעלה