היי אשמח למסר

noalita

New member
היי אשמח למסר

לכבוד יום הולדתי העומד בפתח
לגבי קשר בלתי מובן עם בחור - מה קורה ולאן זה הולך... ולגבי זוגיות בחיי בזמן הקרוב באם אפשרי כמובן תודה

סירוניטוש

Active member
מזל-טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הקשר העכשווי מביא עימו הרפתקה
תזרמי עם מה שיש לו להציע ... יש לי תחושה שמתוך דבר יגיע דבר...(הבן זוג המיועד) בהצלחה

נועליתה

ראשית מזל טוב. הפכי דף אחד או שניים אחורה ויש לך שם תשובות על השאלה הקודמת. לזוגיות הנוכחית יש אנרגיות של פחד, האם את מפחידה אותו, האם את לוחצת אותו? אני חש כאילו הבחור רוצה אבל משהו בו פוחד להקשר בצורה מלאה . ולך, תני כל זוגיות שתבוא כרגע להיות כפי שהיא, אל תנסי לחקור מהותה ואל תנסי לבנותה לכיוונים טרמינליים, זרמי עם מה שיש- השקיעי כרגע את כל מרצך בדברים שאת בהוויה שלהם (עבודה/לימודים..). זה הזמן לבסס תשתית ארצית כלכלית, רכזי כל כולך שם ומתוך זה כבר תצוץ הזוגיות הנכונה. כרגע יש בלבול רגשי וכן אנרגיה נחותה, החל מיום שני (כנראה יום ההולדת) הקרוב תחל התחזקות וכבר בשבוע שאחריו תוכלי להבין טוב יותר את מהות היחסים עם אותו אחד. המון מזל טוב

noalita

New member
ערב טוב

כן, כנראה שאני קצת מלחיצה אותו , כמובן בלי כוונה ובלי משים... אני גם מרגישה שהבחור רוצה ונמשך אבל עוצר את עצמו מלעשות משהו , מלהתקרב. והאמת שקשה לי להבין את זה. האם אני צריכה לנהוג איתו בדרך כלשהי על מנת שהוא ייסגר על עצמו שהוא הולך על זה איתי ? שהוא באמת רוצה ? מאיפה הפחד הזה ? איך אני אמורה להתמודד עם זה או יותר נכון לגרום לו להתגבר על זה ? אשמח לתשובות ותודה ענקית על הייעוץ והמסר...

למעלה