היי אשמח לשמוע את תגובתכם המקצועית על הבובות.

איתי226

New member
היי אשמח לשמוע את תגובתכם המקצועית על הבובות.

קוראים לי איתי ואני בן 13 בניית בובות וכל מה שקשור לזה הם אהבת חיי מגיל קטן , עכשיו אני בשלב שאני רוצה להתפתח וללמוד עוד, אני כל הזמן לומד באופן עצמאי ורציתי לדעת אם יש מישהו/י מחברי הפורום שמלמד או מכיר איפה אני יכול ללמוד עוד ולהמשיך להתפתח. אודה לתגובות ממכם על חלק קטן מהעבודות שלי. תודהההההה!

ooommmr

New member
הי איתי! כל הכבוד!

בובות יוצאות מן הכלל! אהבתי מאוד את הציפור...! עומרי

איתי רק עכשיו הצצתי...מקסססססססססים

ועוד שמעתי שאתה דיי צעיר, סחטיין עלייך, כל הכבוד!!

פ י ו ל ה

New member
הי איתי. ברוך הבא!!

איזה כיף לי שזכיתי להגיב ראשונה :) הבובות מקסימות ואם כל זה מלמידה עצמאית, אני בטוחה שעוד תעשה חיל! את תחום הבובות ניתן ללמוד בבית הספר לתאטרון בובות בחולון או בבית הספר לתאטרון בובות ודרמה (אם אני לא טועה שכך שמו) של דבורה צפריר בסמינר הקיבוצים. מסתובבים בפורום תלמידים משני בתי הספר שישמחו לענות על שאלות נוספות, כמו כן יש מידע באתרים של בתי הספר. אם אתה לא מהמרכז, יש את בית 9 בצפון ואת המרכז לתאטרון חזותי בירושלים. אלה עד כמה שאני זוכרת אבל אם יש עוד אני בטוחה שחברי הפורום יוסיפו עלי.. שיהיה בהצלחה!!

ayaly2

New member
ברוך הבא איתי../images/Emo13.gif

קודם כל שאפו!!! על הבובות וזה שאתה ררק בן 13 ומכאן אתה יכול עוד להיתפתח. אז כישרון גדול יש לך מה שנותר לך זה לבדוק בבית הספר לתיאטרון בובות בחולון ושם לראות מה מעניין אותך נשמח לראות אותך ואת הבובות
בהצלחה.

מה קורה לכן חברות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

זה יפה שאתן מאוד מנומסות ומברכות את איתי אבל... הוא לא חדש בפורום!!!!! הוא כבר כתב כאן בעבר המאוד לא רחוק והעלה גם תמונות של בובות שלו הוא רק נעלם קצת וחזר אלינו. עומרי - סחטיין שאתה זכרת
ולך איתי - שמחים לראות אותך שוב איתנו ועוד יותר שמחים לראות את הבובות של הבובות המתוקות שיצרת
כמו שכבר כתבו לפני גם אני חושב שאם אתה בסך הכל בן 13!!!!!!!!!! וכבר בונה בובות כאלה עוד צפוי לך עתיד גדול בתחום כמובן אחרי שתלמד ותשכלל את היכולות שלך כמו שכתבת. החברים שענו לך נתנו לך את כל האפשרויות הכי טובות למקומות בהם ניתן ללמוד אבל אם אני לא טועה בפעם שעברה אמרת שאתה מאיזור חיפה\הצפון כך שתנסה קודם לברר עם בית 9 שיש להם גם סניף בחיפה אני לא יודע אם יש להם מסלולי למידה לגילך אבל תדבר איתם והם יתנו לך תשובות

למעלה