היי אתם גם עושים פאזלים בעצמכם?

Feanor75

New member
היי אתם גם עושים פאזלים בעצמכם?

זה תחביב נחמד, פאזלים הם יפים אבל כמה זמן נמשכת ההנאה שמסב כל פאזל לפני שאתם כבר רוצים חדש? זה כאילו אתם רוצים להרגיש שיצרתם משהו, אבל בעצם היצירה היא יותר של מי שצייר או צילם את הפאזל, ואז תחושת החסר חוזרת אחרי זמן קצר
אתם יכולים להציג פה תמונות של פאזלים? אני רוצה לראות

היי

השאלה שלך היא בדיוק כמו לשאול אם זה לא מבאס לסיים ספר ולחכות לקרוא את הבא אחריו והתשובה היא לא! אני יודעת שברגע שאסיים פאזל כבר אחשוב על הבא אחריו וזה כל הכיף, לדעת שיש אפשרויות בלתי מוגבלות של פאזלים שונים ומשונים שמחכים שארכיב אותם ובטוח אהנה מהם. איזה כיף!

אני שמחה על הציור/תמונה שאנשים אחרים טרחו וצילמו בשביל שאני אהנה מהם ומפרגנת להם בלב שלם.

אתה מוזמן לדפדף בהודעות בפורום ולראות הרבה פאזלים יפים שהחברים כאן הרכיבו.

אם יש פאזלים שאתה מרכיב נשמח לראותם.

Feanor75

New member
היי

ראיתי פה כמה פאזלים, מצאו חן בעיניי
כשאנחנו קוראים ספרים, קורה שכמה מהם תופסים אותנו חזק ואנחנו נרצה לחזור ולקרוא בהם בעתיד, זו באמת המטרה האמיתית של ספר אפילו אם רק מעט מגיעים לרמה הזאת.

זה בטח מסב לכם את הסיפוק המקסימלי להכין פאזל מציור או צילום שאתם יצרתם

חג שמח

יונתן444

New member
פאזלים אומרים דברים שונים לאנשים שונים

אני אוהב את התחושה שכל חלק שמתחבר מוסיף לכיוון התמונה השלמה. כנראה שזה מתחבר היטב עם הנטיה שלי לסדר וארגון. וברגע שהתמונה שלמה, ישנה הרגשת סיפוק והישג - אם כי מייד רוצים להתחיל חדש. אין לי עניין לשמור או למסגר את התמונות השלמות - כבר פירקתי פאזל ענק של 9000 חלקים שלקח חודשים להרכיב, רק כדי להחליף אותו באחר (חפשו בהיסטוריית הפורום).

אבל אני מכיר אחרים שכן ממסגרים, ושכל קירות הבית שלהם מלאים בפאזלים ממוסגרים.

omriro

New member
לי יש פאזל של 1500 חלקים שמאוד נהנתי להרכיב

ומסגרתי אותו(כמו את כל שאר הפאזלים שהרכבתי).
אני עדין נהנה מידי פעם להתבונן בו ולפעמים נתקע מולו לדקה או שתיים (כמו במוזיאון) ועצם הידיעה שהוא שם עושה לי טוב.

אצלי יש בבית שבעה פאזלים מורכבים

ואני נהנית מהם אחד אחד ואני מסתכלת ונהנית מהם המון, בדיוק כמו על תמונות יפות שאוהבים לחזור אליהם. ושוב, כמו ספרים אהובים שאני יכולה לקרוא פעם אחרי פעם.

למעלה