היי! אתם לא מכירים אותי כי אני חדש
בפורומים של תפוז וזה הפורום הראושן או השני שאני מצטרף אליו. וכבר עכשיו יש לי שאלה לכם, יש לי התאהבות ענקית בזמן האחרון והיא לגיא המאירי, מארקי מארק ופול ווקר. אבל הבעיה היא שחיפשתי ומצאתי המון תמונות שלהם ושמרתי במחשב וחיפשתי אותן המון זמן, נתתי שמות שאפשר לזהות תמונות בקלות וסידרתי והכל. הבעיה היא שלמרות שהחבאתי את התיקיה בתיקיה של בית ספר שמן הסתם לא ייכנסו אליה, אני עדיין חושב שאולי ייכנסו במקרה וייראו, ומשם ההמשך כבר יהיה גרוע. אני לא רוצה לצאת מהארון בגיל 13. ידעתי מראש כשהתחלתי לאסוף את התמונות שיש סיכון, ומה שאני רוצה לשאול אותכם אם לדעתכם זה שווה את זה? כדאי לי להסתכן בזה שיגלו אותי? אחרי הכל אני רוצה שאם יגלו עליי שאלה יהיו המשפחה שלי לפני החברים שלי, אבל אני לא רוצה שיגלו עליי בגיל צעיר. בקיצור נכנסתי לפרדוקס, והתמונות האלו הן רק דוגמא למקרים רבים שבהם אני מסכן את עצמי בכוונה ואח"כ לא בטוח בזה. תודה לכולכם על זה שקראתם את ההודעה ובמיוחד לאלה שמוכנים לעזור לי. ורק בשביל שתראו כמה קשה לוותר על אוספי התמונות האלה, צירפתי תמונה מאוד נחמדה מהאוסף של מארקי. אני לא יודע אם אתם אוהבים הרבה תמונות, אז אני אוסיף את זאת ועוד אחת נוספת בהודעה הבאה.