היי אתם!! מה נשמע?

ליאת275

New member
היי אתם!! מה נשמע?

איך עבר החג? איפה עשיתם? מה עשיתם? :) פתחתי עמוד מעריצים חדש לקארי,למעריצים הישראלים :) אם מישהי/ו רוצה לנהל איתי ביחד,תצרו קשר בפרטי :) http://www.facebook.com/pages/Carrie-Underwoods-Israeli-Fans/163164640411356 אני ממש רוצה לקדם אותה פה וכבר כמה שבועות כותבת לראש1 בפייסבוק שיעשו עליה כתבה וישימו פוסטר. אשמח אם תצטרפו ותעזרו לי D: ליאת.

LeAnnDylan

Well-known member
עשיתי לייק

שיהיה לך בהצלחה עם העמוד ועם הפרסום בארץ למרות שעד כמה שזכור לי ראש 1 מאוד נעולים על הסלבס שהם מכניסים לעיתון וקרי לא מספיק מוכרת בארץ בשביל שירצו לכתוב עליה באופן סדיר. היא צריכה לפחות סינגל אחד שיצליח לה כאן. לבקש שיכתבו על טיילור סוויפט או ליידי אנטבלום. או אפילו ראסקל פלאטס (עכשיו עם הדואט שלהם עם ג'סטין ביבר) יהיה קל יותר לדעתי.

ליאת275

New member
תודה

כן בהחלט ניסיתי גם להכניס שמות מהקאנטרי לפירסומים בוול שלהם ואמרו לי כמה פעמים שישקלו את זה. אני אמשיך לנסות אני בטוחה שמתישהו הם יקשיבו ויכתבו עליהם. כדי שיפרסמו עליה הם צריכים לראות נוכחות וביקוש מכמה אנשים אז כדי לרכז את כולם פתחתי את העמוד הזה.

גם אני עשיתי לך לייק

אני לא מעריצה ממש גדולה שלה אבל אם זה יעזור להפיץ אותה, שיהיה

LeAnnDylan

Well-known member
הם פשוט אוכלים את הלב

שליידי איי זוכים כל הזמן בלהקה אז הם עשו צעד נואש כדי להחזיר את עצמם לאור הזרקורים.

תכלס אבל

מזל שאני כבר לא מעריצה אותם כמו פעם, אחרת באמת הייתי עושה עליהם חרם

אגב בדיוק השבוע הקשבתי לשיר

עד עכשיו הדחקתי את זה שהם מתכוונים לשיר יחד. כאילו אם לא שמעתי זה לא קיים. אבל אז נתקלתי בזה בטלוויזיה>< זה פשוט נוראי.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי גם אני ראיתי את זה אתמול

נכנסתי להצביע לCMT וראיתי שהם מופיעים בקטגוריה של קולבריישן. לא הבנתי איך הם כבר מופיעים שם אם עוד לא יצא השיר כי בתאכלס חשבתי שיהיה סביבו יותר באז כשיצא. בכל מקרה חיפשתי ביוטיוב. שיר מטופש וגארי נראה בו כל כך חסר אונים כשהוא מנסה להתחרות בילדון המטופש הזה. בכלל הם נראים לא קשורים לחיים והדואט חסר תכלית.

למעלה