היי אתן ישנות? אז הנה שאלה לי אליכן

nonana

New member
היי אתן ישנות? אז הנה שאלה לי אליכן

מתי בפעם האחרונה הבעל שלכן עשה משהו כמו שצריך בלי שתגידו לו 20 פעם? אצלי אז ככה. בפעם האחרונה ........... לא זוכרת
אבל מה שכן אני זוכרת שלפני יומיים יצאתי לפניו הוא לקח את הילדים לגן, בבוקר היתה שמש אך אמרו שיהיה מאד גשום בהמשך. ואני לתומי לוקחת אותם ואופס ללא מעילים תבינו איך הרגשתי שאין מעילים וגשם מבול בחוץ. והתשובה הכלכך נדושה היתה - ´למה לא הזכרת לי´? אתם מבינים אני צריכה להזכיר משהו שהוא כל כך ברור. חוץ מזה שהוא בעל מקסים שאני מתה עליו
.

אמאל

New member
אוי, אוי אצלנו זה קורה המון.

אתמול בבוקר רציתי להכין ליובל נקניקיות לארוחת הצהריים. פתחתי את הפריזר, והסתבר שיש רק נקניקיה אחת. מהר מאוד אילתרתי ארוחה אחרת. כמובן שאמרתי לבעלי שיקנה נקניקיות, הוא אמר בסדר. בערב הוא הגיע, שאלתי אותו למה לא קנית נקניקיות ? הוא עונה לי: למה לא ביקשת ! זה קורה לו המון בקניות שאני מבקשת והוא שוכח. יש לו שיטה, אם הוא שוכח ואני שואלת למה הוא לא הביא למשל עגבניות - אז הוא עונה לי הן לא היו יפות, לכן לא הבאתי. בהתחלה הייתי מתעצבנת. היום למדתי, כל מספר שעות אני מתקשרת אליו ומזכירה לו ומבקשת ממנו שירשום ושלא ישכח.

nonana

New member
חחחחחחחח קניות זה מזכיר לי ../images/Emo6.gif

ביום שישי שלחתי אותו עם רשימה לסופר פארם. שיקנה גם משחות שיניים לנו ולילדים. מזלי שחמותי שבאה בשבת הצילה אותנו היה לה ספייר בבית. כל פעם שאני שולחת אותו לקניות- חצי מזה לא קונה ומוסיף חצי משלו. אבל - הוא מבשל נפלא, הילדים ואני מתים על האוכל שלו.

טל של 4

New member
איו נקודה כואבת...

קודם כל אני מתה עליו
. והוא השפיות שלי!! לא רואה את חיי נורמאליים בלעדיו. אבל כמו כל אחד, שלמות אין. "הפשלה" האחרונה שאני זוכרת היתה לפני כשבועיים, יואב היה על אנטיביוטיקה, פעמים ביום ערב ובוקר. יושבים בארוחת הערב מדברים על האנטיביוטיקה ובעלי אומר: אחרי האוכל אני אתן לו את התרופה, אמרתי לו שכדאי שניתן עכשיו כי אחרי האוכל יתכן וישכח (אני יצאתי לאספת הורים או משהו) והוא עונה על תדאגי, עלי! נווווו קיבל תרופה? מה פתאום, שכח!!! וכרגיל מרפי מתערב! חוץ מזה הוא אבא נפלא ובעל מדהים אבל יש דברים...... (דרך אגב גם לי יש פשלות כאלה אבל זה ביום אחר)

מזדהה עם כל מילה - ../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif

הוא בעל נפלא אוהב מפרגן והסלע היציב שלי אבא למופת אבל שכחן גדול פעם היתי מתעצבנת אבל למדתי לקבל אותו כמו שהוא ולהפסיק לצפות אם משהו חשוב צריך לקרות או שאני אזכיר 10 פעמים או שאני אעשה אף אחד לא מושלם נכון העיקר הוא רוחץ כלים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nonana

New member
חחחחח העיקר הכלים עד המדיח.

אבל מה דברים שקשורים אליו או לעבודה שלא חלילה לשכוח.

טל של 4

New member
אוי יש לי עוד אחד מעולה....

הגדולים שלי עוברים כבר חודשיים סדרת חינוך של לפנות את הכלים מהשולחן. סימת לאכול הכלים שלך לכיור! תנחשו למי אני צריכה להזכיר כל ארוחה!!!!!! כמובן, בעלי שיחיה!!!!!! מתה עליו!!!!

nonana

New member
ומה לגבי הנעליים והגרביים?

אני כל היום אחריהם. גם הילדים ובעיקר בעלי. הנעליים מפוזרות ואף פעם לא במקום שלהם.

*שיר

New member
הכל מדוייק להפליא!../images/Emo6.gif גם אצלכם

הגרביים תמיד זרוקות מגולגלות!?

nonana

New member
../images/Emo45.gif אהה תמיד ויש לי שקית מלאה

ללא בני זוג בתקווה שאמצע.

madas

New member
נראה לי שאני לוקחת בתחרות כאן!!

בעלי האהוב אפוף לגמרי בבוקר משהו קליני ממש באחד הבקרים ביקשתי ממנו להחליף למיה כי אני טיפלתי בדנה בקיצור הוא עשה הכל הוציא חיתול, ניקה, מרח קרם ו..סגר הפיג´מה. אחרי חצי שעה הרמתי את מיה ו..... אין חיתול!!! הוא פשוט שכח לשים חתול נקי מישהי רוצה תחרות איתי על בעלים שכחנים?

טל של 4

New member
בעפיפות אנחנו מנצחים.....

לפני כמה שנים התעוררתי באמצע הלילה לקול נביחות הכלבה ז"ל. הערתי את בעלי, הוא קם בדק, חזר למיטה ואמר הכל בסדר. בבוקר קמים, החלון בסלון פתוח לרווחה, התיק שלי עם הארנק איננו. שאלתי את בעלי מה היה בלילה, והתשובה היתה, הסתכלתי דרך החלון, ראיתי איש הולך על השביל (הפרטי של הבית) ואמרתי לעצמי לא פלא שהכלבה נובחת. דדדדדדאאאאאאא ב-4 בבוקר עם התיק של אישתך לא מעורר תהיות??????????? ניצחתי??????

rotrot

New member
קורע, ניצחת בגדול!!!

אני מסתפקת בינתיים בצריחות על כך שהטישו שלו מפוזרים בכל הבית (משומשים כמובן) ואני צריכה לאסוף אותם מכל מיני פינות נחבאות...

*שיר

New member
LOL ../images/Emo6.gif ניצחת ../images/Emo106.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך זה יכול להיות שכולכן נשואות

לבעלי
אבל עם כל החסרונות והמגרעות, יש המון יתרונות ומעלות ובגלל זה הוא שלי ואני מתה עליו

רז2

New member
אם זה לא היה כ"כ מפחיד הייתי צוחקת

אז זה הסיפור שלנו: יום אחד בעלי החליט לתת לי כמה שעות חופש מהילדים ולקח אותם למוזיאון. לפני שחזרו הביתה הוא הלביש להם את המעילים בזמן שהם ישובים על העגלה. ביציאה מהמוזיאון היו כמה מדרגות והוא ירד עם העגלה ופאום רון נפל מהעגלה!!!!!! כן כן , בעלי לא קשר את הילדון!!!!! נו אז מה תגידו על זה?????????????

יום.

New member
טוב שמעו בעלי.....

אין לי תלונות התחתנתי עם הטוב ביותר

קרנושה

New member
מעניין מה יושבי היה אומר על זה../images/Emo6.gif

ואני, אין לי תלונות.....שנינו סחוטים עד הסוף...אז אם שוכחים לפעמים דברים...או אם אחד עושה משהו לא כמו שהאחר ציפה בדיוק אנו למדנו לזרום...לא להישתגע, לינשום עמוק...ולהמשיך..ולבסוף תמיד צוחקים על זה...

חכו חכו ../images/Emo8.gif

אני אספר הכל לבעלים שלכם איך אתן "מעלילות עליהם" כלילות השלמות שלי יום הדין יגיע אנחנו עסוקים בלהיות סלע איתן עבורכן כל הזמן מי יהיה הסלע שלנו???

למעלה