היי את

הילה ג

New member
היי את

את שם? את בכלל חיה? כי לא שמעתי ממך בזמן האחרון. איך זה שם עמוק בפנים? איך זה להיות מכורבלת כל כך בשקט? היי את! אני מתגעגעת אליך. אני כבר לא זוכרת איך את נראית, מה המחשבות שלך, שהן כבר לא המחשבות שלי. אני התפשרתי. התפשרתי על החלום. העדפתי את הבטחון, העבודה המובטחת, גם אם היא אכלה אותי עד כלות, ואני נשארת גם אם היא גורמת לי להרגיש כל כך רקובה. ואת, מסתכלת עלי בהשתאות, במן סימן שאלה גדול על הפנים, שכאילו אומר.. אבל הבטחת! אמרת שלא תאכזבי. שלא תתני לחלום שלנו למות. כשהייתי את, והאמנתי בפיות ושדים וטוב ורע ותמיד חשבת שהסוף חייב להיות טוב. ועכשיו, אני מי שאני. ואני צינית, אני יודעת שהסוף לא יהיה טוב. מקסימום - לא רע. והחלום שלנו. כל כך הרבה אנשים מסביבנו מגשימים אותו, ורק אנחנו עומדות בצד. את מנסה לנער אותי, ולזרוק אותי , לצעוק עלי, אבל יותר חשוב לי העתיד, צריך לוותר על תענוגות בשביל העתיד. כדי שיהיה אוכל, כדי שיהיה כסף להגשים חלומות, אבל מרוב צבירה של כסף, מתי נגשים? ואם נעזוב את העבודה, מה איתו? הוא מוכן להסתדר בלעדנו חודש חודשיים, אבל יותר מזה? לא. ואנחנו מבינות אותו. המון הבנה יש לנו אליו, הוא כל כך מבין ותומך, שהוא גורם לנו לדחות עוד ועוד את החלום. אז אני שואלת אותך, תגידי לי, החלום הזה? הוא יכול להיות מציאות? אני יכולה להגשים אותו בלי לוותר על החיים שלי? ואם תגיעי לשם, ותראי שזו היתה מן בריחה, מן חלום של "ברגע שנגיע לשם, הכל יסתדר, וכל הבעיות יפתרו", ובכלל, הן לא יפתרו, הן ימשיכו להיות, רק בארץ אחרת, עם שפה אחרת. היי את, את תהיי מסוגלת לסלוח לי אם אאכזב אותך שוב? היי את, את חיה? את כאן? אל תעזבי אותי

י ו ל י ק

New member
היי את....

את יודעת, יש משפט שאומר "חלומות נועדו שיגשימו אותם..." נכון, שהיציבות הזאת, חשובה,אני לא מקלה בה ראש. אבל החלומות...הם הנשימה שלנו,הטעם של החיים,הקסם, שמרים אותנו מעל היומיום הקבוע והבטוח.... אל תוותרי על החלומות שלך......

angel151

New member
../images/Emo141.gif יוליק ולכולם

אני חדשה כאן רוצה להצטרף אליכם.. הפורום כל כך יפה שיהיה לכם בנתיים צהרים טובים אוהבת אתכם הפרח העדין

ה מוזה

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gifפיית החלומות ../images/Emo29.gif

נכתב לאור ירח .. בשעת לילה שקטה ומאוחרת עת כוכבי מרום נולדים .. פיית ירח ..כותבת שם על גבי עננים חלומות לילדים . מביטה מלמעלה בקטנטנים שאת עיניהם עוד רגע עוצמים .. יד מלטפת ראשיהן ברכות לוחשת בשקט חלומות מתוקים .. מלאכה רבה לפיית בירח כל ילד חולם לו חלומות אחרים .. יש לפעמים יבקשו חלומות וורודים על קרקסים ופילים .. כל משאלה של חלום נכתבת בידה על נייר קסמים .. וכשירח יעלה ויאיר ממרומים תשלח פיית ירח את כל המכתבים .. תניח מכתבי חלומות מתחת לכל כרית .. מרחפת לה בשקט בין הבתים ..כל ילד יחלום בצבעים שונים עם אור ראשון יפקחו את עיניהם הקטנות .. חיוך על שפתיהם כשיזכרו בחלום המתוק .. גם ילדים גדולים חולמים .. עבורם פיית הירח תכתוב חלומות מרגשים חלומות שבהם את הכל יוכלו להגשים .. וכשכוכב ינצנץ במרום היא מרחפת בין המבוגרים שמה להם מתחת לכרית חלום אחד ויחיד .. חלום מלא קסם בלתי רגיל .. בלילות חשוכים היא תניח מתחת לכר חלום מאיר .. בלילות כואבים היא בשקט תכתוב חלום מלא חיבוקים .. ויש חלום אחד שאותו תניח מתחת לכר של כל אחת ואחד.. חלום על חלום שמתגשם . * * * * *
* * * * * *
* * * * * אל תפסיקי לחלום ..על הגשמת חלומות .. אל תוותרי על חלומות ..יש חלומות שבהחלט ניתן להגשים .. האם לא עדיף לנסות להגשים את החלום .. אולי הוא באמת יתברר כלא כל כך מתוק אבל הספק ייעלם ..ואז תוכלי לצלול למעמקי השגרה .. בלי חרטה . והילדה הקטנה שבך ..תמיד נמצאת מרחק נגיעת לב .. ילדים לא עוזבים זה אנחנו ..שעוזבים אותם אי שם מאחור ..עם כל החלומות ..

הילה../images/Emo65.gif

אני אומרת, שבטח שהיא תסלח לך,אם תאכזבי אותה שוב, לדעתי היא תמיד סולחת בסוף... אבל מה איתך? את תסלחי לה אם היא תוותר לך? נשמע שאת לא רוצה שהיא תעשה את זה, שאת לא רוצה שהיא תוותר לך... אני לא יודעת בת כמה את, בטח שלא כמה כסף יש לך בחשבון, אבל אני חושבת שרוב האנשים צריכים הפסקה מדי פעם, למצוא את עצמם... בטח כשמשהו כשמשהו בנו צועק לנו, שהוא כ"כ צריך את זה, אז ילדה, אני מציעה לך ללכת, לעשות חיים, לפגוש את העולם הגדול פנים מול פנים, ובתוך כל הגודל והמרחב, למצוא את עצמך... ואם את שואלת את עצמך מה איתו? נו באמת, הוא בטח ילד גדול, הוא בטח יסתדר... אני אישית חושבת שזאת גם הזדמנות מצוינת לבדוק יציבות במערכת יחסים...

הילה ג

New member
הוא כבר נתן לי את ברכתו

ואמר לי שאם אני רוצה ללכת הוא לא יעמוד בדרכי. יש כרגע מליון תירוצים למה לא, ועוד יותר תירוצים למה לא עכשיו. ואולי כל מה שצריך זה אומץ. להתגבר על הפחדנות המבישה הזו ולצאת לעולם.. זה נראה לי כל כך דמיוני.

למה זה נראה לך דימיוני ?

לצאת לעולם זה נשמע לך דמיוני ? להתגבר על הפחדנות זה נשמע לך דמיוני? ואם לא עכשו, אימתי ? ( מתי שיהיו לך ילדים ? ) ילדה, תלכי, תעשי חיים, תגלי עולם חדש. ייטס וונס אין א לייף טיים !

eyalERF

New member
חלום

חלומות אסור לזנוח , אין ספק , את מריכה ללכת ולעשות את שליבך חפץ. אם אותו חבר מוכן לחכות לך אז אדרבא , נקווה שמערכת היחסים שלך איתו מספיק חזקה. אך קחי בחשבון את הסיכון שאולי לא תחזיקו מעמד. אך נראה כי להגשים חלום זה מה שחשוב. חלומות נעימים

למעלה