היי, באתי לעדכן...
התחלתי אימונים אינטנסיבים לטלקינזיס, ואכן יש תוצאות מרהיבות... בגלל שטלקינזיס זה יותר מיסטיקה עברתי לפורום "עולם המיסטיקה" אבל אני חוזר לעדכן!!! אז עידכונים והצאות לכל מי שרוצה ללמוד טלקינזיס: אני מצליח להוזיז שבשבת נייר בקלות, כאילו היא רועדת ומתחילה להסתובב תוך יומים העלתי את הרמה ברמות
אני לא יודע אם ההודעה הזאת מעצבת אותך ארדן אבל התגעגעתי
העצות שלי לכל מי שמתחיל: לקרוא את PSIPOG תחפשו בגוגל ותמצאו את האתר ולדבר בצ'אט או איסיקיו או מנג'ר אם מישהו שהצליח (לי זה עזר) ולראות סרטון של מישהו עושה את זה (רק אם אתה יודעים מי האיש שעושה את זה ובוטחים בו) ועכשיו לשאלה שבשום מקום לא עונים לי בה: אמרו לי שיש סכנות בללמוד טלקינזיס בלי מדריך... איזה? איך אפשר להימנע? איך אפשר לטפל? אמרו לי שהמרכזי זה חור בהילה... איך זה נגרם? איך נמנעים? איך מתקים? האמרו לי הזה זה אחד מהפורום מיסטיקה שהוא מבין בזה, כאילו אני סומך עליו ב100 % הוא ממש נשמע מומחה
התחלתי אימונים אינטנסיבים לטלקינזיס, ואכן יש תוצאות מרהיבות... בגלל שטלקינזיס זה יותר מיסטיקה עברתי לפורום "עולם המיסטיקה" אבל אני חוזר לעדכן!!! אז עידכונים והצאות לכל מי שרוצה ללמוד טלקינזיס: אני מצליח להוזיז שבשבת נייר בקלות, כאילו היא רועדת ומתחילה להסתובב תוך יומים העלתי את הרמה ברמות