היי בד"כ סמויה אבל חשבתי לשתף בהדרכות מקסימות

nishnosh

New member
היי בד"כ סמויה אבל חשבתי לשתף בהדרכות מקסימות

לפנים בובה מגרבי ניילון
אמנם ברוסית (ואני לא מבינה רוסית
) אבל נראה לי התמונות מדברות בעד עצמן
http://stranamasterov.ru/node/18914
[URL]http://stranamasterov.ru/node/19238[/URL]


תהנו,
נישנוש
 

nishnosh

New member
מאותו מקור רוסי


בובה שמבוססת על כפית חד פעמית - מתוק להפליא
 
נישנוש ברוכה הבאה ...בדיוק התיישבתי להציץ....

יופי של לינקים העלית ובדיוק ברגעים אלה מנסה להעלות דף עם לינקים ברוסית אך ללא הצלחה....
לא הצלחתי לשלוח לדודי....אז כולכם תהנו ...כבר מעלה.
נישנוש נשמח לשמוע במה את עוסקת ?
ברוכה הבאה אל משפחתנו ויופי של כניסה עשית...
אחלה לינקים

יום טוב
דבי ...נחה בבית אוכלת 10

חחחחחחחחההה חולה על הלבן ושונאת את התחתית....מה איתכם?
 

nishnosh

New member
היי דבי תרגישי טוב

תהני מהמנוחה ומהקרמבואים

אני מסתובבת בפורום פה דיי הרבה זמן ונהנית להציץ לכם
.
כמו שאמרתי בד"כ סמויה - אני לא מהתחום ואין לי כל כך לתרום סורי
אני מהנדסת תוכנה

ויוצרת בשעות הפנאי (ואין הרבה
וכשכבר יש אז המוזה בחופש) בעיקר עיסת נייר וקרמיקה. מדי פעם חוטאת גם בתפירה ועיצוב אלבומים.
מתה על בובות תאטרון ובובות בכלל
וחושבת שיש לכם פורום נפלא!!!

נישנוש
 
דבי, עכשיו אני מתפלאה עליך

ככה לחשוב על הבסקוויט של הקרמבו? לא יפה.... החלק הכי טעים זה התחתית, מה את מבינה? אולי בבובות את מבינה , אבל לא בקרמבו, ואם את רוצה , נעשה פה בפורום משאל או סקר ותביני מי צודק. מי שאוהב את הבסקוויט יותר - ירים אצבע.. מי שלא אוהב אותו- כמו דבי- פשוט יתן אותו לי. ודבי 10 קרמבו בבת אחת???? גם אנחנו רוצים.
דרך אגב, מי שרוצה קרמבו אמיתי, ויש לו שלושה ימים לבזבז על ההכנה, שיחפש במתכונים של קרין גורן.
 
דיון הקרמבו..

אז ככה, אם בקרמבו עסקינן ..אז...עד היום
אני מוצאת את עצמי משחדת אחרים כדי לבצע עיסקאות חליפין.
.
קצפת תמורת בסקוויט..
וברור שאני בצד הבסקוויט..



יום קסום..

אילנית מאיר
 
קרמבו- דבי, תקראי גם

זה לא שלא אוכלים הכל, ענבל, השאלה היא מה אוכלים ראשון ומה הטעים ששומרים לסוף- על זה הוויכוח האמיתי, והוא קצת מזכיר לי, למי ששכח- ב"מסעות גוליבר" יש מלחמה ענקית בין חסידי הקצה המעוגל וחסידי הקצה המחודד- שני עמים שכנים שיש ביניהם מלחמת עולם על מאיזה צד צריך לבקע את קליפת הביצה... ודרך אגב, אם אנחנו בתיאטרון בובות, אז אם שומרים את כל עטיפות הקרמבו שדבי וכולנו זוללים, ומכינים מהם כדור- הוא יכול להיות מילוי ראש של בובה, לא?
 
הרגתן אותי


אז מעבר לזה שאני לגמרי מסכים עם הדימוי שורד העניקה לוויכוח וזה לגמרי מזכיר את המלחמה והיריבות שהיו בין שני עמי הגמדים, אהבתי ורד

גם אני מצטרף ומביע את דעתי לגבי ה

ת'אמת?! אני לא משוגע על קרמבו!
אוהב כן! רק לא מכור לזה כמקובל במחוזותינו!
ואם כבר, מעדיף את החום בטעם מוקה!!!
אני אוהב להתחיל בחלק העליון ולאכול בערך 3\4 מהחלק העליון שלו ואז להשאיר כרבע מציפוי השוקולד והמילוי שאותם אני אוכל יחד עם הביסקוויט

בקיצור,נהנה מכל העולמות שזה בערך כמו שאני חי

לא יודע לגבי מילוי הראש לבובה אבל אין לי ספק שאם נאסוף את עטיפות ה
שאתם,הילדים,המשפחה, הסביבה הקרובה ובעיקר אלה שדבי אוכלת בימים אלה כשהיא בחופשת מחלה, נוכל לעשות יופי של הצגה ממוחזרת

שיהיה לכם בתיאבון
 
קרמבו

כמובן שמתחילים בקצפת אבל אצלנו בבית הקרמבו ניכנס למקפיא
ואת זה למדתי מהילדים
 

יעלקר

Well-known member
מנהל
תודה רבה לך על הקישורים היפים.

כפי שכתבתי כאן לפני כמה ימים אני חיכיתי הרבה זמן לקישור עם פיסול פנים בגרביים.

שוב תודה והמשך ערב נעים ושקטטטטטטטטטטט
 
למעלה