היי ! בובת תפוז
מתהוה בימים אלו, אבל..

יהבוליק

New member
היי ! בובת תפוז ../images/Emo43.gif מתהוה בימים אלו, אבל..

אני מנסה לעשות אותה מגוש ספוג..ולא ממש יודעת. מה עושים קודם? את הצורה בפנים( מבנה הפה הנפתח) או את המבחוץ? יש למשהו צילום ל איך זה נראה מבפנים ? אני מסתבכת וכל החדר מלא פירורי ספוג.., ואוי בכלל אפשר לבנות פה כמו של בובות עם משטחי ספוג ולהדביק פנימה? אין לי מושג
בינתים בנסיון הראשון לקחתי גוש שלספוג והחלתי מעיוב של בחוץ, ואז חפרתי בפה והגעתי לצד השני.. אבל פתאום משם לא ידעתי מה מי מו.. אני אשמח לכל הסבר מכם שהיא שיעזור לי ויכוון אותי.. תודה לכם!
יהב

מציע לך להסתכל בסדנאות ../images/Emo22.gif

בשורה הכחולה בראש הדף שבה נמצאות קטגוריות רבות לחצי על הודעות נבחרות ותגיעי לסדנאות מלוות בהסבר וצילומים מתהליכי העבודה שהעלו בעבר חברי הפורום. ממליץ לך להסתכל על הסדנאות: בובת סביבון פה נפתח של דבי זריהם על מנת להבין את עיקרון הפה הנפתח וכן על הסדנא הנוספת שלה שבה היא מלמדת להכין בובת קוף וגם את בובת השולחן של מדען מטורף של מאור קדוש סדנאות אלה יסייעו לך בשאלות הראשונות ( מה עושים קודם? צורת הפנים וכ'ו ) עכשיו כשאת בחופש ממליץ לך לעבור על כל שאר הסדנאות הנמצאות שם שיכולות לעזור לך ואולי גם יתנו לך השראה. שבוע טוב

יהבוליק

New member
תודה דודי!

למרות שכבר הרבה פעמים הסתכלי בסדנאות- זה הוסיף לי וחידש לי , ממש!

בכייף יהב

איזה יופי שזה הועיל לך!!!!!! כשאני עובד על משהו גם אני חוזר הרבה פעמים לחומרים שקראתי\ראיתי בעבר ותמיד מגלה משהו חדש שבפעמים הראשונות שעברתי על החומר לא תפסו את עיניי, דברים שאז לא ניראו לי חשובים ולכן לא התמקדתי בהם או סתם מקבל השראה מהדברים. לכן הצעתי לך לצפות בסדנאות ואני שמח שהפנתי אותך אליהן

למעלה