היי..בוקר טוב..אפשר את עזרתכן?

• פותח הנושא RVR
  • פורסם בתאריך

RVR

New member
היי..בוקר טוב..אפשר את עזרתכן?../images/Emo53.gif

אנחנו אמורים לסגור תפריט לחתונה והבנו מהגן שהם לא עושים טעימות יותר (היינו בטיעמה אחת לפני שסגרנו עם הגן).. האם זה מקובל? איך היה אצלכן?

ashlaya

New member
ברור!

לכמה טעימות ציפיתם? טועמים פעם אחת ומחליטים אם מתאים לכם

שמופית

New member
לא כל כך ברור.....

אצלנו היו 2 טעימות - האחת כדי להתרשם מהאוכל ולהחליט אם סוגרים עם המקום והשניה בשביל להחליט על התפריט. הטעימה השניה היתה במועד סמוך יותר לחתונה.

shelycat

New member
גם אנחנו הגענו לשתי טעימות...

אחת כדי לא לקנות חתול בשק ושניה כדי לבחור את האוכל.. הרי אני לא אבחר מנות בלי לטעום אותן סמוך לזמן הארוע והרי ידוע שהתפריטים משתנים בהתאם לעונה והמוצרים שאפשר להשיג בה. אל תקני את זה שאת צריכה להסתמך על זיכרון רחוק של איך האוכל היה כמה חודשים לפני החתונה ותתעקשי איתם על טעימה לבחירת התפריט סמוך לחתונה (חודש-שבועיים לפני הארוע).

maz

New member
לנו היתה רק טעימה אחת

בטעימה רשמנו "ציונים" למנות שאהבנו ולא אהבנו ולפי זה + יעוץ של השף איתו ישבנו קבענו את התפריט. לצערי לא היתה טעימה נוספת. היה ממש טעים...

Ronnie*

New member
גם אצלנו זה היה ככה...

(גם אצלכם זה היה "טעם וצבע", לא?)

בילבי.

New member
לי היו שתי טעימות בטעם וצבע ובסוף

בכלל לא סגרתי איתם
(אבל הם נהדרים) גם אצל אלו שסגרתי איתם (לורנס) קיבלתי שתי טעימות

danaziv

New member
גם לנו רק טעימה אחת

ובטעימה רשמנו הערות תוך כדי על התפריט וכמובן עם המון עזרה מהשף וממנהל הארוע שלנו. היינו די מגובשים ממהתחלה לגבי הסגנון והמנות שמאוד אהבנו. בהמשך לא היינו סגורים על הסלומון ולכן הוזמנו לטעימונת קטנה רק בשביל הדג. חוץ מזה צ´יפרו אותנו המון בארוע עצמו וזו היתה הפתעה נעימה. הקיטריינג שלנו הוא לא "טעם וצבע" למרות שהיינו בטעימה שלהם והם מצויינים,התלבטנו ובסוף סגרנו על "שישקו" שהיו פשוט מדהימים. אני אישית חושבת שאם לא סגורים על משהו ,לא רק לגבי האוכל בכלל אם יש ספק חשוב לעמוד על כך ולהיות שלמים עם כל דבר שבוחרים כי בסופו של דבר הכל מאוד יקר ו... מתחתנים רק פעם בחיים.

ashlaya

New member
אצלנו היו בטעימות

את כל מה שיש להם להציע כי רק ככה בעצם אפשר לבחור מה באמת רוצים אם טועמים רק חלק איך אפשר לבחור?

הילית*

New member
אנחנו היינו ב- 2

אחת לפני שסגרנו חוזה- מתפריט של הזוג שהתחתן באותו ערב והשניה בפרזנטציה שהם עשו לכל הזוגות שהתחתנו בקיץ עם תפריט מאוד גדול ומגוון

RVR

New member
תודה לכולן..

קיבלתי מושג לגבי האפשרויות..

למעלה