היי!!! בוקר טוב! הידעתם?!...

alonaski

New member
היי!!! בוקר טוב! הידעתם?!... ../images/Emo13.gif

היום וכל יום שבת (!!) בשעה 18:25 בערוץ 5 - מקרינים סרט שצולם באחת מתחרויות האופניים שנערכו בארץ
איזה כייף!...

Zה לא שאנחנו לא ידענו

בוקר טוב גם לך!! איזו התלהבות ומרץ יש לך על הבוקר.....אכלת משהו חדש היום? היום יש את הר חורשן, שבוע הבא את בארי וב- 24/5 כולם לראות אותי במגידו!

alonaski

New member
אז זהו... ../images/Emo12.gif שהם טעו! היה כתוב

הר חורשן אבל הראו את התחרות במרכז מירב...
שבוע הבא בארי - סיכוי טוב שיראו אותי פה ושם...
(גם ראיינו אותי, אבל לא מאוד בטוח שזה ישודר...
)

אז זהו....שלא../images/Emo70.gif

שוב טעית! המירוץ היה ביער עופר שבכרמל ואם לא שמת לב, אז דני זקן כבר הודיע שלא ישדרו את הר חורשן. שבוע הבא בארי, 2 שבועות פארק בריטניה.....24/5 מגידו.

alonaski

New member
גל יקר... ../images/Emo140.gif אל תעלב... אבל כנס:

ותלמד משהו...
: מרכז מיר"ב = יער עופר. אומנם... מרכז מיר"ב הוא לא יער, אלא קומפלקס בנוי, אזורי של ביה"ס האזורי + מתנ"ס. אבל כשאומרים: "רכיבה במרכז מירב" הכוונה - לאותו חלק של היער של שמורת יערות הכרמל - שקרוב אליו. ואותו חלק של היער של כל מרחב שמורת "יערות הכרמל" - זהו יער עופר. פתח מפה - ותרשת עצמך על האזור - כדי שתהיה לך תמונת מרחב ברורה יותר

now I got it...... I think

עכשיו הבנתי....נגיד לפחות.... מה אומרים? תודה אלונה
אני עדיין מתחיל בקטע הזה של שמות ומקומות....ברגע שאני אדע את השם של כל דבר ואיפה הוא נמצא בתוך האופניים שלי אני אתחיל (תלוי במצב רוח שלי) לחפש שמות ומקומות בארץ....

mtbRider

New member
אני רואה שאת בארצנו הקטקטונת,

היפה ומלאת החן....סבבה תהני! יופי
תראי אני ואחי הולכים למיר"ב לסינגלים - יציאה ממש בקרוב תרימי פלאפון. אלונה בבית?!?! חם בחוץ - לא מטפטף [ילדת סוכר
(הסרקזם שלי)]....צאי ותהני!! איתי

alonaski

New member
מממ... כן... ../images/Emo10.gif אני...

כן. בארצנו... כן. הקטנטונת... כן!
זה מה יש!

mtbRider

New member
אם בא לך לרכב....תרימי פלאפון ! ! !

אני רוצה סינגלים בבית-אורן אמרו לי שזה טוב
אנצל את ORGOL שוב, אחרי הכל הוא חייב לי על הנצנץ
חחחחחח איתי

alonaski

New member
כ&% א@#ק המזג אוויר הזה!! ../images/Emo46.gif

ינעאל דינעק מזג אוויר מחורבן
- לך הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא מחרב טיולים ורכיבות שכמותך!!!!! שנה שעברה כבר עשית לנו את הקטע המלוכלך הזה שלך!!!!! חיכיתי שנה שלמה כדי שתגיע חופשת פסח וכל החברים יהיו פנויים ומשוחררים מעבודה - לרכיבות - ואז הגיעו במפתיע גשמים שחרבו את כל החופשה מתחילתה ועד סופה!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת להפגש עם הרבנית קוק ולהוציא ממנה פולסא דנורא על המזג אוויר!!!!
ואח"כ... הולכת לשחק סקווש...
כדי להוציא קצת מרץ ואנרגיות... (טפו!!!... לאן הדרדרתי... ספורט IN-DOOR! פחחח...
)

למעלה