היי בוקר טוב לכולם

מיכל לב

New member
היי בוקר טוב לכולם ../images/Emo20.gif

עדיין מתקשה להפרד מסוף השבוע המקסים שהיה לי. לפני שבועיים חשבתי לעצמי:" אמממ...בא לי לשם שינוי לקבל הפתעות נעימות (אחרי כל ההפתעות שלא היו משהו), קדימה קוסמוס יקר, תפתיע לטובה". עברו שבועיים וזה בא: בבוקר ים מקסים כולל סיבוב על jetski (אני חרשתיייייי) רוח, שפריצים של מים, קפיצות על הגלים....צהריים, ארוחה נחמדה ומשם ישר לבריכת השחייה בין עצים ופרחים, בין ההרים עם נוף פשוט משגע.המציאות עלתה על כל דמיון. בנוסף גיליתי על עצמי משהו נחמד לא פחות: מכירות את ההתעסקות הזו של איך אני נראית בבגד הים...להכניס את הבטן וכו´..ושאר חרטות.. אני שמחה להודיע בהזדמנות חגיגית זו- נגמלתי!!! ישבתי לי עם ביקיני וכמה צמיגים חמודים ולא דפקתי חשבון,בסוף היום גיליתי שבכלל לא התעסקתי עם זה - החופש בהתגלמותו. ממני המון המון אהבה ונשיקות, וקדימה בנות , תמשכנה להזמין הפתעות טובות. (לפי מה שסיפרתן אתן כבר מתורגלות). (אני מתחילה להשמע כמו המורה להתעמלות שלי " בנות, קפוצנה, רוצנה, שבנה,שתוקנה...)". יום נעים לכולנו.

פלג^ר

New member
היי מתוקה שמחה שחרשת על החופש בעונג

בקשר לביקיני בכיף.לי יש חוטיני צנוע שעושה לי צרות והמולה בחוף.בי

מיכל לב

New member
הופה..הופה ...הופה... ../images/Emo34.gif

נדמה לי שחוטיני וצנוע לא הולכים יחד באותה הנשימה. כמה שהוא יותר צנוע ככה הוא יותר מבלגן.... מישהו כאן מצפה לפורום של חד הוריות ששכחו איך צריך לחיות...טועה ובגדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ח- חיות ד-דוהרות ה-הוללות ו-ונהנות ר- רואות עתיד ורוד י-יפות ו- ורעננות ת- תנסו בעצמכן אני בטוחה שאפשר לחבר כאן משהו יותר טוב....

פלג^ר

New member
חיים פעם אחת!לבלות להנות להתענג על

כל דבר מעניין.כמובן בשילוב:הורות עבודה וכו.להזמין לך חוטיני?

מיכל לב

New member
יקירתי,

אני חוששת שאת בלתי ניתנת להדבקה, אצלך ההורמונים בשליטה בשליטה מלאה, וחוץ מזה נדמה לי שפלג´ר כאן היא הנשאית המדבקת , אולי לה יש תשובה ... דרך אגב, את לוקחת מולטי ויטמין טוב? קבות הויטמינים B COMPLEX חשובה ויכולה ובמינון מתאים לאזן קצת את העניינים. ואם הזכרנו B אז תפתחי איזה בקבוק של בירה שחורה, תחשבי עלינו, תחשבי ורוד ולחיים

מיכל לב

New member
../images/Emo6.gif

אני בסוף ההריון שלי גמעתי כמויות של בירה שחורה, הגוף פשוט ביקש. אח"כ התברר לי שאומרים שבירה שחורה עוזרת להגדיל את כמות החלב, לגבי זה אין לי ממש תשובה מקצועית. מה שכן אפשר למצוא בה איזה ויטמין B אחד או שניים. לחיים.

תם-תם

New member
סיפור על בירה שחורה...

היום הייתי אצל אבא שלי והכנתי לעצמי סנדוויץ ולקחתי בקבוק בירה שחורה. אחרי כמה ביסים ושלוקים, דקיקי התעורר ונכנס לחדר שבו ישבתי. הוא התחיל בקריאות לעבר הבקבוק ולקח לי כמה רגעים להבין מה הוא רוצה. נתתי לו לטעום שלוקון מהבקבוק, והוא חטף אותו מידי והחיל לשתות... אז העברתי לו לבקבוק של תינוקות כדי שלא יפגע בשיניים הלבנבנות, והוא גמר לי את כל הבקבוק. ואז הוא התחיל לבכות. ולא הייתה יותר בירה שחורה, והוא לא נרגע, אז ירדנו לנו לסופר, ואיך שעברנו ליד המדף המתאים הוא התחיל לזעוק בשמחה... אז קנינו, חזרנו הבייתה והוא גמר עוד שני בקבוקים, ואז נרדם... תם-תם

תם-תם

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הוא בן שנה ושלושה חודשים. והוא לא שותה חלב בכלל, הוא אלרגי. הוא שותה רק תחליפים... ובירה שחורה. תם-תם

מכשפה

New member
איזה חמודים אתם!תםתם, אולי תבואי

לעשות לנו קצת ביביסיטר? כמה לוקחים היום לשעה? 15-20 שקל? מה דעתך?נראה לי שיש לך נסיון עם קטנטנים.

פלג^ר

New member
היי מתוקה אני מחלקת למתאימות בלבד

ואת בניהן חוטיני לשבת.לשמלה הוא לא יותאם אז לא להפנות אליי אוהבת

למעלה