היי בוקר טוב לכולם

היי בוקר טוב לכולם

יש לי התלבטות קטנה וחשבתי שתוכלו לעזור לי ! מתי כדי לי ללכת להצגה של מרי לו ? 26,27,28 בדצמבר? חשוב לי מאוד לדעת וזה גם הפעם הראשונה שלי בהופעה!!! כרטיסים ביציע --רואים טוב משם? שווה לשבת ביציע אם אין ברירה?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifכדאי ומומלץ מאוד

ללכת להצגה של 28 כי זו ההצגה האחרונה בה אמיר משתתף וכמעט כל הפורום יהיה, אז היה מהנה ביותר
ביציע גם כן רואים טוב, לי למשל לא נשארו כרטיסים ל 28 אלא רק ביציע, שורה ראשונה. ההצגה הזו בהחלט שווה צפיה
רק הערה קטנה, ב 28 ההצגה סגורה אלא אם כן יש לך את השובר מפנאי6 בגליון 797 (מסך הזהב בשער), שאז כרטיס עולה לך 70 וגם תוכלי להכנס לאיזה תאריך שאת רוצה גם ב 28. (בתוקף עד סוף דצמבר). מקווה שעזרתי

mary lou

New member
בהחלט ב28

אני חושבת שכולנו ללא ספק נהיה שם הצגה אחרונה של אמיר, לא מפספסים דבר כזה וכרטיסים ביציע זה באמת לא נורא זה אילו חביב כי אז אנחנו מפריעים לפחות אנשים |מתמם| חוץ מזה במידה ויש מנוי אין שום בעיה להזמין ל28

Plasure

New member
לפי מה שאני יודעת הכרטיסים

להצגה האחרונה נגמרו כבר דיי מזמן

ואאי תודה רבה רבה

אני ממש מופתעת מהפורום הזה לטובה כמובן!!! אני עובדת בקו"פח ויש לנו מבצע כרטיס ב-60 שקל ולכן רכשתי כרטיסים להופעה של יום שלישי ה-28/12 יציע-כרטיסים 5,6 נראה לי שורה 5 ! רואים טוב? ד"א שמי ליטל מירושלים ,ואני אשמח אם תציגו את עצמכם שם בפניי !!! אני חושבת שאמיר ממש חמוד ואילנה אביטל גם לגבי מיכל אני לא כול כך בטוחה אבל אני גם לא שופטת.

mary lou

New member
אהלן אהלן :)

אני יעל משהם...שזה אפשהוא במרכז
אני מניחה שנפגש

mary lou

New member
פחחח אין מצב

רוב היציע עוד ריק לדעתי וגם באולם אני מניחה יש כרטיסים בודדים ... אני הזמנתי עוד אחד אתמול והיא אמרה לי דבר כזה "אני אבדוק אם יש לידך, אם לא אני אעביר אותכם" כלומר שמן הסתם יש עוד מקומות...בסוף גם היה לידי ובלי קשר... יש לי מנוי!!! (גרר הייתי 3 חודשים בלי מנוי, זה היה קשה... לקחת תוכניה ידנית ולא ששולחים לך אותה זה מאתגר!)

למעלה