היי,בוקר טוב-עבודה מועדפת

היי,בוקר טוב-עבודה מועדפת

היי, אני משתחררת אוטוטו,ומחפשת מועדפת.הייתי אצל חברת כ"א לפני כמה ימים והציעו לי עבודה מועדפת בתור מוכרנית בyellow בקיבוץ 'עין חצבה' שבדרום.שזה שעה וחצי מאילת.הבחורה מהחברת כ"א אמרה שזה נחשב למועדפת במאה אחוז,אבל עדיין אני רוצה לברר עם ביטוח לאומי האם העבודה הזו באמת מוכרת כמועדפת,שלא יהיו תקלות אחרי זה,ואני לא אקבל את הבונווס שמגיע לי אחרי חצי שנה של התמדה. הבעיה היא,שלא עונים לי אף פעם בביטוח לאומי? יש למישהו מספר שלהם? או יודע איך לפנות אליהם שיענו כמה שיותר מהר? זה דיי דחוף,אני צריכה לדעת אם לקבל את העבודה הזו או לא,כי אם כן אני צריכה לסוע להשתלמות בת"א. מישהו? עזרה???? תודה מראש

MORAN 007

New member
אני לא יודעת את הטלפון של ביטוח לאומי אבל.

אני יכולה לומר לך ב100%שהעבודה הזו היא מועדפת גם חברה שלי עבדה שם עד לפני חודשיים ואמה שממש סבבה שם וממולץ את מקבלת דירה בקיבוץ (משלמץ עליה שכירות) ..

y o u r ANGEL

New member
חברה שלך עבדה שם?

אז איך היא לא יודעת שעין חצבה זה מושב ולא קיבוץ?...

MORAN 007

New member
איזה קטנוניות.!

זה לא שהיא לא ידעה .. אני לא ידעתי סליחה באמת

נצל"ש.....מישהו יודע אם ברמן בבתי מלון???

זה מוכר כבר בתור עבודה מועדפת??

oprt

New member
זה תלוי איך המעסיק שלך מגדיר את העבודה-אם

יהיה רשום לך ברמן אז זה לא יהיה מועדפת אבל אם זה יהיה בסגנון של עוזר ברמן אז זה יכול להחשב כמועדפת.

M u s i c B o x

New member
אם עברת קורס ברמנים ויש לך תעודה - אז לא

אם אתה עוזר ברמן כמו שנאמר מעלי אז כן. ברמנים, מצילים וכל מי שעבר קורס הכשרה מקצועית - זה לא מועדפת

M u s i c B o x

New member
בעקרון זה לא עבודה מועדפת

אבל אם תדברי עם הבוס שלך שישנה לך את התפקיד במקום "מוכרת" ל"מתדלקת" - אז זה כן נחשב

../images/Emo7.gifבבבבווווו

אז למי להאמין.? חלק אומרים לי שכן חלק שלא.והעובדת בחברת כוח אדם אמרה לי שזה מאה אחוז מועדפת,בגלל שזה קיבוץ או מושב,וואטאבר שהוא רחוק וצריכים שם עבודה,אז זה מועדפת.ובביטוח לאומי לא מגיבים לי,לא לפקס,לא למייל ולא בטלפון

Charo

New member
yellow זה כן מניסיון

אני עובד שם והמעסיק שלי אמר שכל המשרות בתחנות הדלק "פז" ממתדלק עד למוכר נחשבות למועדפת

רועי21רג

New member
חשוב מאוד !!!!

שהמעסיקים ירשמו אותך כ"עובדת חברת דלק" כי אם רושמים "מוכר דלפק" נדפקת.

למעלה