היי בוקר טוב. שאלה לי....

אiרין

New member
היי בוקר טוב. שאלה לי....

האם מישהו יכול להסביר לי על עשב החיטה, כיצד מכינים אותו לשתיה ומהן סגולותיו. תודה ושבת שלום.

עשב חיטה

עשב חיטה הינו צמח המכיל כמות גבוה של כלורופיל הוא עשיר בויטמינים מינרלים וחומצות אמינו השימוש בו נפוץ לאנרגיה , ריפוי , טיהור הוצאת רעלים חיזוק מע' עיכול, אנטי אוקסידנט ולבעיות של דם-חסר ברזל וכו' ניתן לצרוך אותו באבקה או בנוזל מוכן לשתיה-טעמו לא הכי טוב שבעולם...אבל אפשר להתגבר שבת שלום אורן מזרחי

גלי ר

New member
הי אורין, ברוכה הבאה

היי אורין עד שאורן הנטורופת יענה. אני יכולה להגיד לך מילה על איך מכינים. הכי טוב זה מסחטה מיוחדת, אבל אני למשל לא מתכוונת להשקיע בזה את הכסף ואת המקום על השיש במטבח. יש שתי אפשרויות פחות מושקעות. אחת: שמים עשב חיטה טרי עם מים בתוך מעבד המזון, מפעילים ואז מסננים במסננת. השניה: קונים עשב חיטה סחוט וקפוא. זה עולה בערך חמישה שקלים לכוס (להשיג בסופרמרקט עדן - מקום מומלץ. נמצא באור יהודה, בדרך ליהוד מאחורי "מגה"). לבריאות
גלי

גלי ר

New member
תוספת - המלצה חמה לכולם

נזכרתי באתר נפלא שמצאתי לפני כמה חודשים. יש שם פירוט על צמחי מרפא, פתרונות אלטרנטיבים לבעיות רפואיות, מתכונים, גננות. אורין אני מצרפת לך משם קטע מההסבר על עשב החיטה. לבריאות גלי כתובת האתר: http://gamnon.cjb.net/

אiרין

New member
וואו גלי תודה רבה, מדהים.

הבוקר נתתי לילדים ולבעל את הירק הסחוט המדהים הזה- עשב החיטה והם דווקא קיבלו את זה יפה. אני מאמצת. תודה רבה רבה ושבת קסומה.

למעלה