היי בוקר טוב

ghahamov

New member
מישהו רואה ערוץ 24 עכשיו ?

דרך אגב, דייויד אמור גם להתארח בקרוב בתוכנית של ליאור שליין לא יודע מתי בדיוק

glitter8

New member
טוב מאד שלא באתם

ואת רשימת הסיבות אני אשלח היישר להנהלת הערוץ. מה שכן היה נחמד-לעצור ברמזור בדרך חזרה ולגלות שבמכונית שלידי מחייך אלי זמר בשם דיויד ברוזה.

glitter8

New member
מונית../images/Emo47.gif

לפחות אותו הערוץ כן פינק כמו שצריך. מגיע לו..

ghahamov

New member
אכן שבת של קלאסיקה

היה מאוד חביב לראות את דייויד ככה ביום שבת. חלק מהביצועים לשירים שלו (שלא לומר רובם המכריע) שעשו באולפן היו די מזעזעים. קיווית לזכות באיזה כרטיס להופעה (כי לא קנינו) :)

glitter8

New member
בושה וחרפה לערוץ 24.

גם אנחנו ר-א-י-נ-ו את השידור עם דגש על ראינו ולא שמענו.... אני בכלל נטולת ערוץ 24 לכן אשמח לקישור, לא מצאתי (עדיין) באתר של הערוץ, היה מרגיז מאד להגיע עד בת ים, כשהשמש קופחת, ללא מילימטר אחד של צל לרפואה, ולגלות שמי שנמצא מחוץ לאולפן לא זוכה בדציבל אחד כדי לשמוע מה שקורה בתוך האולפן. האולפן השקוף כלל לא שקוף, אולי רק מבפנים, מבחוץ לא רואים כלום. לכן גם שרית ואני ראינו את השידור על מסך וידאו אבל רק ראינו. יכולנו רק לדמיין את הסאונד. כשניסינו לברר מה פשר הדבר ענה לנו שוטר אדיב (אנשי ההפקה התעלמו מאיתנו לחלוטין עד ששרית הרימה צעקות שלטענתם הפריעו לשידור) שחוקי מדינת ישראל לא מאפשרים רעש בין 2 ל-4. יופי. אז למה הזמנתם קהל לשעות האלה??? החלטתי בסופו של דבר כן להעלות את הדברים פה בתקווה שאולי ערוץ 24 יטרח ויתנצל/יסביר באופן רשמי ולא יסתפק בהסבר המגומגם שקיבלנו בשטח.

handlessman

New member
אני הייתי באולפן השקוף כשהוא עוד היה בת"א...

ודווקא כן ראיתי ושמעתי... האולפן דווקא כן שקוף, אבל בגלל הגובה היחסי שלו אי אפשר לראות מהמקום שעומדים את האולפן ישירות (ובצדק, זה יכול להפריע לריכוז של מי שמשדר בפנים), וצריך להסתכל במסכיםץ בקשר לסאונד, כנראה במקרה שלך הם באמת התכוונו לקטע של ה-2 עד 4... הקלטתי הכל לא לדאוג =] (אבל בעצמי לא ראיתי עדיין..)

glitter8

New member
הקלטת?? אתה מלך!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מפגש הבא אצלך! (או שתביא את ההקלטה לאן שזה לא יהיה)

handlessman

New member
ת'אמת יש מצב לאיזה מפגש אצלי...

ב-9 לאוגוסט ההורים שלי נוסעים לחו"ל לשבוע... אני בטוח שאני אוכל לפנות איזה ערב =]

glitter8

New member
אין בעיה

השאלה אם אנשים יטריחו את עצמם פעמיים באותו שבוע גם להופעה וגם למפגש פורום

handlessman

New member
"יטריחו את עצמם..."

זה מפגש במטרה לבלות, מי שלא מתאים לו שלא יבוא... :p

glitter8

New member
אל תשכח עומרי

שזה כבר לא כמו פעם... לשרית, שלי, ושני יש ילדים, (גם להילה..אבל היא לא פה..) אני כבר לא גרה בתל אביב ונסיעה מחוץ לעיר זה גם זמן וגם דלק,=כסף ויש לי הרבה נסיעות כאלה לאחרונה, ונכון שזה כיף אבל זה גם טירחה. אתה צעיר ונטול דאגות וזה סבבה לגמרי...אבל תנסה להבין גם את האחרים

glitter8

New member
אפשר

לעשות מפגש לפני ההופעה כך יוכלו לבוא גם מי שלא הולכים להופעה

glitter8

New member
התכוונתי בבית קפה סמוך להיכל התרבות

ושהעכברים התל אביביים ימצאו לנו בבקשה אחד כזה..

למעלה