היי בן!

אבשלו

New member
היי בן!

תוכל להרחיב יותר על אומנות הצייד. ועמנואל מי זה?

deep ocean

New member
האתר של עמנואל זיטנר!

נכנסתי ללינק ששמת הוא נשמע בן אדם כל כך מיוחד ומדהים מה הקשר שלך אליו ומי הוא?....

הוא אכן מיוחד ומדהים -

והוא מלמד קבוצה של אנשים מיוחדים ומדהימים להיות Tis (ראשי תיבות באנגלית של "המורה כלול בתלמיד") לחוש את ה-Force ולהשתמש בו (בקיצור - להיות ג´די... אבל בגרסה המציאותית, לא זו של הסרט...) הוא מורי (לרפואה) ותלמידי (להפיכת אנשים ל-Tis, כלומר ל-Master Tis, למרות שהוא עצמו Tis הרבה יותר מפותח ממני...), את מוזמנת להתקשר אליו! הוא זה שפעם דיברנו עליו בצ´אט... זוכרת? לגבי השמנים האתריים? שלך באהבה, בן

deep ocean

New member
אהה, זה ההוא מצאט!!!!!!

ואוו כי כשקראתי עכשיו את האתר שלו ממש התחברתי אליו. קראתי את מה שהוא כותב וכל כך רציתי לראות את הבן אדם!!!

עז

New member
עמנואל

לא יודע על איזה צאט מדובר, ומה מספרים עלי/אלי. אני אדם רגיל לחלוטין שמשתדל רוב הזמן לעשות את המיטב ... זה הכל, אבל אם בכל זאת את/אתה רוצה לראות אותי את מוזמנת לפנות אישית לדואר האלקטרוני שלי.

על אמנות היוקשים

אמנות היוקשים, או אמנות הציד, או אמנות ההתגנבות, או Stalking, היא האמנות של אלה אשר למדו את הסוד של הנגישות וחוסר הנגישות... הם נגישים לכל שירצו, ברגע שירצו, אך בלתי נגישים לכל שלא ירצו להיות נגישים, ברגע שלא ירצו. דוגמאות לדברים שהם לא ירצו להיות נגישים אליהם: - טפשות - מחלה - תקיפה - להרגיש חרא - טעויות של אחרים דוגמאות לדברים שהם כן ירצו להיות נגישים אליהם: - עושר - חוכמה - בריאות - אהבה - להרגיש נפלא וכמובן, יש דברים שאליהם הם יהיו נגישים ברגע מסויים אך יקפידו להיות בלתי נגישים ברגע אחר וכן הלאה... אמנות מדהימה לחלוטין! היא מהיסודות החשובים ביותר של דרך הלוחמים! שלך באהבה בן

למעלה