היי בן!!!!!!!!!!!!!!
מה נשמע??? אני רואה שהפורום שלך התקדם מאוד, וזו רק בגלל המנהל הנחמד!!!!!!
אז בקיצור עברתי את המבחן וכרגע אני בבית שמח, והשתמשתי בשיטה שלך, וחשבתי לעצמי שחברי כבר שואלים אותי איך היה המבחן .... ואני עונה להם בהתלהבות קלי קלות.... אז ככה המבחן עבר טוב מאוד...... בקיצור רק רציתי להודות לך..... ושאלה.... אז ככה, האם אתה בתור מורה לקונג פו יצא לך אי פעם להשתמש בחלק של הקונג פו, הכוונה לחלק של ההגנה העצמית?????? אני יודע שצריכים להימנע מזה, אך האם נתקלת אי פעם במצב של רגע שהיית חייב להחזיר לאותו תוקף או פשוט להגן על עצמך???? מה אתה חושב שלוחם היה עושה, אני יודע שהוא היה מנסה לצאת מהמצב הזה, אבל מה הוא היה עושה באותו רגע של אי אפשרות בריחה??? ודרך אגב ישנם אנשים שלומדים אומנות לחימה (לא משנה איזו), וכאשר הם נתקלים במצב האמיתי הם קופאים, למה זאת???? מה אתה חושב?? ואיך אפשר לאמן את עצמך לדבר האמיתי, הכוונה למצב תקיפה אמיתי בחיים, ולא קרב כמו בחוג שמסתיים לאחר שהשני חטף מכה, הכוונה מבחינה פסיכולוגית וגם מבחינה פיזית??? אני יודע שחלק מן השאלות הנ"ל לא קשורות לפורום "דרך הלוחמים", אך אם תרצה אוכל לפנות את השאלה הזו לפורום אומנויות לחימה.... אז בקיצור אני מחכה בקוצר רוח לתשובה..... שלך באהבה, עידודודודו הלוחם
מה נשמע??? אני רואה שהפורום שלך התקדם מאוד, וזו רק בגלל המנהל הנחמד!!!!!!