היי בן!!!!!!!!!!!!!!

היי בן!!!!!!!!!!!!!!

מה נשמע??? אני רואה שהפורום שלך התקדם מאוד, וזו רק בגלל המנהל הנחמד!!!!!!
אז בקיצור עברתי את המבחן וכרגע אני בבית שמח, והשתמשתי בשיטה שלך, וחשבתי לעצמי שחברי כבר שואלים אותי איך היה המבחן .... ואני עונה להם בהתלהבות קלי קלות.... אז ככה המבחן עבר טוב מאוד...... בקיצור רק רציתי להודות לך..... ושאלה.... אז ככה, האם אתה בתור מורה לקונג פו יצא לך אי פעם להשתמש בחלק של הקונג פו, הכוונה לחלק של ההגנה העצמית?????? אני יודע שצריכים להימנע מזה, אך האם נתקלת אי פעם במצב של רגע שהיית חייב להחזיר לאותו תוקף או פשוט להגן על עצמך???? מה אתה חושב שלוחם היה עושה, אני יודע שהוא היה מנסה לצאת מהמצב הזה, אבל מה הוא היה עושה באותו רגע של אי אפשרות בריחה??? ודרך אגב ישנם אנשים שלומדים אומנות לחימה (לא משנה איזו), וכאשר הם נתקלים במצב האמיתי הם קופאים, למה זאת???? מה אתה חושב?? ואיך אפשר לאמן את עצמך לדבר האמיתי, הכוונה למצב תקיפה אמיתי בחיים, ולא קרב כמו בחוג שמסתיים לאחר שהשני חטף מכה, הכוונה מבחינה פסיכולוגית וגם מבחינה פיזית??? אני יודע שחלק מן השאלות הנ"ל לא קשורות לפורום "דרך הלוחמים", אך אם תרצה אוכל לפנות את השאלה הזו לפורום אומנויות לחימה.... אז בקיצור אני מחכה בקוצר רוח לתשובה..... שלך באהבה, עידודודודו הלוחם

eliii

New member
אמנם שאלת את בן אבל אני אתקע תאף

לא במקומו אלא בנוסף...ובכלליות...אז קודם כל לוחם אמיתי נלחם באגו שלו ואם מתגברים על ה"אגו" יש צלילות בכל מצב...ואז פועלים מתוך מקום נכון כלומר ,לא מגיבים להתקפה ממקום של אגו...וה אגו לא מקפיא אותך כשאתה מוכרח להגיב..כי הפחד גם הוא נובע מהאגו בדיוק כמו תוקפנות שאינה במקומה.

תשובות לעידודו הלוחם...

1. לא יצא לי "ללכת מכות", למעט מכה אחת בודדה שהנחתתי פעם לתוך עינו של מישהו באוטובוס; הייתי בן 17 בערך (נדמה לי) ואיזה צוציק אחד השתולל באוטובוס והוריד לילדים כאפות, אז הערתי לו או משהו כזה... אז הוא אמר איזה שם, לא זוכר, אולי: "משה!" ולפתע צומח מהספסל האחורי בריון, הר אדם, אחיו הגדול אולי, שהתקרב אלי באיום: "יש בעיות?!" אני ישבתי על הכסא ונגררנו לחילופי מלים והוא "בא לתת לי כאפה" אז הכנסתי לו מכה קלה בעין... וזה נגמר. איזה יופי, אפילו לא טרחתי לקום מהכסא... מדהים. 2. לגבי שאלתך השניה (איך בונים יכולת לחימה ושאר השאלות הנובעות וקשורות לכך) - אני רוצה שאתה תנסה לענות על כך בעצמך!!! ואחרי שתשיב, תשתף אותנו!!! ואחרי שתשתף אותנו, אני אגיב ואגיד את דעתי על מה שכתבת ובכלל! מה דעתך? שלך באהבה בן נ.ב. אגב, אתה ואדם הייתם היום בשיעור - גדולים!!!

היי בן מדריך המגניב.......... ../images/Emo9.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo45.gif

מה נשמע?????? תודה על המחמאה .....
בקיצור הנה אני פה עברתי את המבחן, קלי קלות וגם כאשר הסברת להתרכז על נקודה בעתיד(לאחר המבחן), חשבתי לעצמי כבר ששואלים אותי כבר איך היה, ובאמת זה עזר לי במבחן, לא הייתי לחוץ, הייתי שמח שאני הצלחתי לנצח את הפחד והחששות ובקיצור הרגשת הרגשה טובה.... אז ככה שאלתי היא איך באמת אפשר לאמן מישהו למשל אומנות לחימה כמו קונג פו, וללמד אותו או לאמן אותו ליישם זאת כאשר הוא באמת צריך, הכוונה שהוא לא ישתפן עם איזה מישהו מהביה"ס נותן לו בעיטה ובוקס, ולא יחזיר לו אף פעם, ולא יגן על עצמו......... אז אני אחזור על זה שוב(למי של הבין) איך לוחם יכול לאמן את עצמו לפעולה בזמן אמת??? אם זה לא מובן אתם מוזמנים להגיב, ואני אנסח זאת שוב..... אז ככה שאני אענה על השאלה??????? זה קצת קשה אבל אני אנסה(כמובן תתקן אותי, בשביל זה לומדים מהטעויות)..... אז אני חושב בשביל לדעת לפעול בזמן אמת, הכוונה להגיב למישהו פיזית, זה לא חייב להיות מכה נוספת, זה יכול להיות הגנה אבל עדיין בכדי להפסיק מהתוקף שץוקף אותך אתה צריך גם לתקוף בעצמך...... אז ככה הגורם לכך שאנשים לא מגיבים הוא הפחד, והפחד הזה הוא מנצח אותך אם אתה לא מגיב, וחשוב לזכור שפחד זאת רק הרגשה..... לכן אני חושב שצריך לשים את הפחד בצד, ברור שזה לא קל לומר זאת בדיבורים ואני חושב שצריך להאמין בעצמך שאתה תפעל ותגיב כראוי כאשר תזדקק לזאת, ואני חושב שהאמונה מפתחת מאוד את הביטחון העצמי, אז אני חושב שהאמונה בעצמך היא המפתח..... טוב אני רק חושב, בן אתה מוזמן לתקן אותי......... דרך אגב כל הדברים שנאמרו כאן קלים לכתיבה אך במציאות צריך באמת להאמין בעצמך, וכך הביטחון העצמי שלך יעלה........ הוא לא רק יעלה מבחינת לא לפחד ממישהו, אתה גם תוכל להזמין את הילדה הכי יפה בביה"ס, תוכל לתת את דעה שאתה חושב לפני כל הכיתה........ בקיצור שם המשחק הוא: להאמין בעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי בן, הרי אנחנו לוחמי לאו חו אנחנו חוקרים ומדמיינים, והאמונה תופסת חלק גדול מאוד מהאמונות היכולת, החשיבה, ההגנה העצמית, הריכוז ועוד..... אני חושב שאפשר לקרוא לה אומנות האמונה בעצמך, לקבל את עצמך........ בקיצור הנה עידו טסלר תלמידך רק 5 חודשים בינתיים וכבר ממציא את אומנות האמונה בעצמך..... אבל אני רק המצאתי את השם הזה, אני יודע שאנחנו משלבים זאת באימונים הרבה............
בקיצור, אני אחכה לתגובתך, אל תצחק על תשובתי כי אני כאן עידו עם הביטחון העצמי הגבוה ואני יכול להגיב בחזרה בלי לפחד......... אההההההההה אאאההההההההההה תיזהר......!!!!! סתםםםםםםםםםם שלך באהבה, עידודודו הלוחם עם הביטחון העצמי הגבוה

עידודו,

אני אוהב את התשובה שלך. כשאשתמש במלה "לוחם", בהודעה זו, אתכוון ללוחם במובן הפיסי של אמנות הלחימה. לוחם, מעצם הגדרתו הוא אדם המסוגל להילחם, כלומר, להגן על עצמו ביעילות. אם הוא מאבד את עשתונותיו ב"זמן אמת", הוא לא לוחם, בהגדרה. יצירת לוחם כוללת את בניית התשתית הפיסית והנפשית הדרושה לכך... בטח! אחרת זה לא "בניית לוחם" אלא משהו אחר. שלך באהבה בן

למעלה