היי בנות אני חייבת עזרה מישהי פה?

מה הבעיה?

מודאגת44

New member
הבעיה היא

לקחתי איקקלומין לפני שבוע וחצי בתקווה לעשות הזרעה בימים הקרובים היום האחות יצרה איתי קשר ואמרה שאין אפשרות לעשות הזרעה כי הזקיקים מאוד גדולים2724222219הרופא אמר שיש סיכוי גבוהה להריון מרובה עוברים ולא לנעשה הזרעה וגם לא לקיים יחסים עד חודש הבא..(מדכא)השאלה אם כדאי לקחת סיכון? אני מאוד רוצה להיכנס להריון אני מנסה כבר שנה וחצי מנסים...יש בעיית זרע בנוסףכדאי לנסות לקיים יחסים? בבקשה תענו לי אני משתגעתתת

אני חושבת שכדאי שתסמכי על הרופא שלך

כלומר לו זה היה קורה לי - אני היתי שומעת לרופא שלי..
&nbsp
לא הבנתי כמה זקיקים יש לך, אבל בטח ובטח לא מומלצת הזרעה (או קיום יחסים והקלטות להריון) במצב של ריבוי זקיקים
ריבוי עוברים, ולדעתי לא שווה את הסיכון - גם של הריון מרובה עוברים וגם של דילול עוברים וכו' (חס וחלילה).
&nbsp
מציעה במקרה כזה לברר עם הרופא האם יש אפשרות שיבצעו לך שאיבת ביציות במקום הזרעה. שמעתי שיש מקרים שעושים את זה..
&nbsp

&nbsp

1me too1

New member
הייתי במצבך

היו הרבה זקיקים רצו לבטל את הסבב ואחרי בכי רב הוחלט על שאיבה - שלא הצליחה כי מסתבר שהזקיקים גדולים להזרעה אבל לא מספיק ל IVF וכך הלך לו סבב לפח , העובירם לא נקלטו , ומה שניסו להקפיא הפסיק להתפתח.
במבט לאחור אני מצטערת שהקשבתי לרופא, אבל אני יודעת שזה הדבר הנכון לעשות

anguly

New member
מקווה שלא עשית כלום

הסיכון בריבוי עוברים הוא גדול מאד, ואני מזכירה שהמטרה היא לסיים בילד בריא, ולא הריון. הריון זה שלב באמצע, הריון מרובה עוברים יש בו סיכון גבוה מאד לכך שתהיה לידה מוקדמת ואף חמור מכך שההריון יסתיים בשלב מוקדם בלי אפשרות להציל את העובר.
אל תקחי סיכונים מיותרים.
&nbsp
בהצלחה בסבב הבא

למעלה