Name Of a User
New member
היי בנות, אני ממש זקוקה לעזרתכן..
זה לא קשור ללקים אבל מצאתי את עצמי עם זמן שהולך ונגמר ואני ממש זקוקה לכמה שיותר עזרה..
אני סטודנטית שנה א' לתקשורת צילומית, וכחלק מהקורס "אנתרפולוגיה חזותית" אני נדרשת לבצע מחקר שקשור לאוכל. בחרתי לחקור האם אנשים רוכשים ספרי בישול בגלל העיצוב והתמונות שיש בהם או רק בגלל המתכונים.
פירסמתי גם בפורומים שקשורים לאוכל ומתכונים אבל הם לא כלכך משתפים שם פעולה, ולכן אני פונה גם אליכן! זה שאלון קצר יחסית והוא ייקח לכן רק כמה דקות בודדות ואתן תעזרו לי מאוד אם תענו על השאלות..
כמובן שהשאלון פונה אל הבנות שאוהבות לבשל ורוכשות לעצמן ספרי בישול.
השאלון אנונימי, אין שימוש בשמות והוא לא מתפרסם בשום מקום.
אני אהיה אסירת תודה לכל מי שתקדיש מזמנה לעזור לי!
1) כמה ספרי בישול יש ברשותך שרכשת בעצמך?
2) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת מי המחבר? מדוע?
3) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת את שם הספר? מדוע?
4) האם ספרים שמעוצבים בצורה יפה או מעניינת מושכים אותך להסתכל בהם בלי שתקרא/י את שם הספר או שם המחבר? מדוע?
(כלומר ספר שתקח/י מהמדף ותדפדף/י בו בגלל העיצוב החיצוני והפנימי שלו (תמונות ואסתטיקה כללית) ולא בגלל שם הספר, המחבר או כל גורם אחר)
5) לאחר ששלפת ספר מהמדף, האם את/ה מתעניין/ת קודם כל במתכונים שבו או שאת/ה מתבונן/ת קודם כל בעיצוב הפנימי, האסתטיקה והתצלומים שבו? מדוע?
6) האם תרכוש/תרכשי ספר בישול שהמתכונים בו מעניינים אותך אך הצילומים של המנות לא יפים או מחמיאים למנות? מדוע?
7) האם יש ברשותך ספרי בישול שרכשת כיוון שאהבת את העיצוב ולא כיוון שהתעניינת במתכונים? אם לא, מדוע? אם כן, האם את/ה משתמש/ת במתכונים מספר זה או שהוא נמצא על המדף בעיקר לקישוט?
שבת שלום
זה לא קשור ללקים אבל מצאתי את עצמי עם זמן שהולך ונגמר ואני ממש זקוקה לכמה שיותר עזרה..
אני סטודנטית שנה א' לתקשורת צילומית, וכחלק מהקורס "אנתרפולוגיה חזותית" אני נדרשת לבצע מחקר שקשור לאוכל. בחרתי לחקור האם אנשים רוכשים ספרי בישול בגלל העיצוב והתמונות שיש בהם או רק בגלל המתכונים.
פירסמתי גם בפורומים שקשורים לאוכל ומתכונים אבל הם לא כלכך משתפים שם פעולה, ולכן אני פונה גם אליכן! זה שאלון קצר יחסית והוא ייקח לכן רק כמה דקות בודדות ואתן תעזרו לי מאוד אם תענו על השאלות..
כמובן שהשאלון פונה אל הבנות שאוהבות לבשל ורוכשות לעצמן ספרי בישול.
השאלון אנונימי, אין שימוש בשמות והוא לא מתפרסם בשום מקום.
אני אהיה אסירת תודה לכל מי שתקדיש מזמנה לעזור לי!

1) כמה ספרי בישול יש ברשותך שרכשת בעצמך?
2) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת מי המחבר? מדוע?
3) כשאת/ה בוחר/ת ספר בישול חדש, האם את/ה בודק/ת את שם הספר? מדוע?
4) האם ספרים שמעוצבים בצורה יפה או מעניינת מושכים אותך להסתכל בהם בלי שתקרא/י את שם הספר או שם המחבר? מדוע?
(כלומר ספר שתקח/י מהמדף ותדפדף/י בו בגלל העיצוב החיצוני והפנימי שלו (תמונות ואסתטיקה כללית) ולא בגלל שם הספר, המחבר או כל גורם אחר)
5) לאחר ששלפת ספר מהמדף, האם את/ה מתעניין/ת קודם כל במתכונים שבו או שאת/ה מתבונן/ת קודם כל בעיצוב הפנימי, האסתטיקה והתצלומים שבו? מדוע?
6) האם תרכוש/תרכשי ספר בישול שהמתכונים בו מעניינים אותך אך הצילומים של המנות לא יפים או מחמיאים למנות? מדוע?
7) האם יש ברשותך ספרי בישול שרכשת כיוון שאהבת את העיצוב ולא כיוון שהתעניינת במתכונים? אם לא, מדוע? אם כן, האם את/ה משתמש/ת במתכונים מספר זה או שהוא נמצא על המדף בעיקר לקישוט?
שבת שלום
