היי בנות, אני מצרפת פה הודעה שראיתי בפייסבוק

kikona126

New member
היי בנות, אני מצרפת פה הודעה שראיתי בפייסבוק

ההודעה מפורסמת באישור כותבי ההודעה, עם כל הפרטים כפי שפרסמו אותה שם (העתקתי, הדבקתי)

שלום חברים וחברים של חברים, אנו פונים לעזרתכם להגשמת חלומנו להקים משפחה.
עקב מחלה ולאחר סבל רב וטיפולי פוריות כושלים פנינו להליך פונדקאות כיוון שזהו הסיכוי האחרון שלנו לילד משותף. לשם כך עליינו לגייס כסף.

אנחנו ליקו (36) אחות במחלקת יולדות והריון בסיכון בבהי"ח העמק בעפולה.
ואבי (30) סטודנט להנדסת בניין, עובד בחברת "ינשוף" המתמחה בבניה בעץ.
חברי קיבוץ רשפים, נשואים ללא ילדים.

הסיפור שלנו:אני,ליקו סובלת ממחלה הנקראת "אנדומטריוזיס" הגורמת לכאבים עזים, הדבקויות באגן, ופגיעה בפוריות. לאחר שנים של סבל ובאיחור של 17 שנה באיבחון המחלה נאלצתי לעבור מספר ניתוחים. לאחר כישלון טיפוליי הפריה חוץ גופית ועקב החמרת המחלה, הופננו ע"י הרופא המטפל לפני כשנה לתהליך של אימוץ ופונדקאות.
כאשר הבנו שתהליך הפונדקאות יקר ממה שנוכל להרשות לעצמו התחלנו בתהליך ארוך ומייגע לאימוץ דרך השרות למען הילד, לאחר כשנה בתור הובהר לנו שעלינו לחכות כ-4 שנים נוספות.
מכיוון שהדבר שאנו רוצים יותר מכל הינו להקים משפחה התחלנו במקביל גם תהליך של פונדקאות.
יש לנו שני עוברים מוקפאים שהם כפי הנראה הסיכויי האחרון שלנו לילד ביולוגי משותף, ובמידה שהעוברים לא יקלטו קיימת האפשרות ליצור עוברים מתרומת ביצית.
לאחר חיפושים רבים מצאנו לנו פונדאית נהדרת ועברנו את הוועדה של משרד הבריאות, ונכון לעכשיו הדבר היחיד שמפריד בינינו לבין החלום של להיות הורים הוא כסף.

עלות פונדקאית מגיעה לכ-250,000 ש"ח,
ותרומת ביצית כ-40,000 ש"ח נוספים.

אנו פונים לעזרתכם (למרות הקושי שבחשיפה) במחשבה כי אם נצליח לגייס בעזרתכם 2500 חברים עם ממוצע של 100 ש"ח לחבר יהיה לנו מספיק כסף להגשים את החלום.

אנו נודה לכם מאד אם תצטרפו אלינו למסע שכולו עוסק ביצירת חיים ומבטיחים לעדכן ולשתף בתהליך המורכב והמופלא הזה.
ומודים למי שכבר נרתם לעזרתנו – איציק אוחנונה יו"ר וועד העובדים ולסיגל בלישה ממשאבי אנוש בביה"ח העמק בעפולה, המקיימים התרמת ימי חופש מעובדי בית החולים.

אנו נשמח לענות על כל שאלה:
ליקו – 0549506880
אבי – 0522429307

ניתן לבצע העברה בנקאית:
בנק לאומי (10) סניף (966) מס' חשבון (02786865)

אם אתם רוצים להגיב על ההודעה שם, זהו היוזר ממנו הגיעה ההודעה:
Liko Avi Sela Hafner

kikona126

New member
בנות אני מקפיצה

ולא בגלל התרומה אלא כמו שאמרה לי ליקו בפייסבוק, המטרה שלה היתה גם העלאת המודעות לאנדו.
וגם בגלל שאני בטוחה שיש פה בנות שחוו חוויה דומה לשלה ויוכלו להתקשר ולחזק את הזוג (ואת ליקו בפרט) ולספר את אשר עברו.

למעלה