היי בנות, אני פותחת שירשור חדש

• פותח הנושא yila
  • פורסם בתאריך

yila

New member
היי בנות, אני פותחת שירשור חדש

כי פשוט לא ניתן אחרת... ראיתי את יפעת הללי ב"יופי של יום" שידור חוזר.ידענו שהיא כותבת באתר של קשת. עכשיו מסתבר שמופיעה בנושא רכילות ביופי של יום .היא ניראת נחמדה מאוד, נעימה ומדברת בגובה העיניים. למרות הבקורות הקשות שספגה מאיתנו בזמנו. אין מקום להשמצות, כניראה שירתה את הרייטינג. עובדה הצליחה יפה. מגיעה לה כל הכבוד. .

אסתילי

New member
../images/Emo142.gifשלום ושבת שלום לכולם../images/Emo142.gif

יש לי רושם שאיכשהו הבנות מתגלגלות היום יותר לפורום החדש רב- הערוצים הפתלתלים והאשכולות. האם זה רק נדמה לי שפורום תפוזי וכתום זה קצת הוזנח לו היום?

שונית 7

New member
שבת שלום אסתי..אי אפשר לזנוח את

הפורום הזה יש בו מקום לשיחות יותר אישיות.לפורום החדש יש יתרונות משלו והוא מסודר יותר לפי נושאים ונדמה לי שגם לצעירים שרגילים לפורומים מסוגו יותר נח להכנס לשם ובאמת ראינו כמה חדשים שלא נכנסו לשם כך שבעייני יש מקום לשני הפורומים כמשלימים זה את זה

שונית 7

New member
שבת שלום הילה.ברור שקיטרנו כי

היינו צריכות להוציא קיטור
ג'קו הושמץ מכל עבר ללא פרופורציה על סמך כתבה אחת אומללה(לשניה של כספית הוא לא התראיין למעשה)אבל די ברור שאף אחד לא מתלהב להיות כתב רכילות בסה"כ זה ג'וב די מחורבן אבל אנשים לוקחים אותו בתיקווה שזה יהווה להם מקפצה לתפקיד עיתונאי קצת יותר רציני.אני זוכרת שעירית לינור סיפרה שהיא התחילה אתהקריירה ככתבת רכילות ושנאה כל רגע!

Nova5

New member
שבת שלום לכולם....

בקשר ליפעת הללי. יכול להיות מאוד שהיא אישה נחמדה וכתבת ראויה. אבל בנושא של ג'קו. היא בהחלט הגזימה בגדול. עקבנו אחרי האתר שלה בNRG במשך חודשים ארוכים. ואפילו ברגעים ה"שקטים " יחסית, היא דאגה להוציא את ג'קו בנימה עוינת ולהדביק אליו כל הנושאים הרדודים ביותר. כמו שנאמר: "ברור הייתה צריך להשתדל, אבל למה נעשת תלמיד המצטיין בכיתה הזאת?!" גם יפעת הייתה יכולה לעשות מה שנאמר לה, אך למה הצטיינה בנושא?

talytal

New member
אני באופן כללי חושבת

שיפעת הללי ושאר חבריה בתחום הרכילות פשוט שירתו את מה שיביא להם מקסימום רייטינג וכניסות לאתר... קצת אחרי שהתפוצצה כל הפרשייה, ידיד שעובד כעורך באחד העיתונים המקוונים אמר לי שכל איזכור של ג'קו מביא המון המון הקלקות על הלינק. אפשר להבין שהם רצו לחלוב את הפרה הזו כמה שיותר, והדרך לעשות את זה היא בעזרת סנסציות והעלאה מחדש של הג'יפה. זה מה יש. לדעתי כשדברים ילכו בכיוון הנכון, יהיה להם לא פחות אינטרס להזכיר את ג'קו בהקשרים טובים, בתקווה שזה ימשוך לא פחות קוראים...

talytal

New member
כן, האייקונים שם במצב קשה... ../images/Emo3.gif

מה שלא ברור לי, האמת, זה שיש שם המון אנשים, אבל אף אחד לא פותח אשכולות חדשים... דברים נורא תקועים שם, לא יודעת... אולי זה ישתנה.

שונית 7

New member
נראה לי שקורה לאנשים מה שקורה לי

אני עדיין לא לגמרי מרגישה בנח,הפורמט חדש לי אז אני מגיבה על אשכול שנפתח ,אבל אין לי את הבטחון לפתוח אשכול חדש.כנראה שזה עינין של זמן.

למעלה