היי בנות , אני צריכה את עזרתכן

רינס

New member
היי בנות , אני צריכה את עזרתכן

קורם כל אני אציג את עצמי , שמי רינת בת 28 משתתפת פאסיבית בפורום (אולי כתבתי פעמיים) ואני צריכה את עצתכן הכנה. בשנתיים האחרונות הגעתי למידה 46 ולצערי נראה לי שקצת יותר מזה, אף פעם לא תיארתי לעצמי את הקושי במציאת בגדים במידות גדולות,אבל היום אני מבינה. המחירים שערוריתיים, האיכות לא תמיד מדהימה, החולצות תמיד ארוכות וגורמות לי להראות כמו דודה שלא לדבר על זה שלכל מקום שאני הולכת חושבים שאני בהריון. הקיצר בתקופה האחרונה חשבתי על הקמת עסק לבגדים במידות גדולות והריון במחירים מוזלים עד כמה שאפשר, שיטת השיווק קרוב לוודאי לא תהיה באמצעות חנות, אלא בשיווק ישיר ומה שאני צריכה מכן הן עצות על איזה מידות הן הכי נדרשות, אם יש בדים מועדפים, גזרות וכו´ לגבי שיטת השיווק אני מעדיפה להתכתב כרגע במסרים. ואני מקווה שהעסק יצליח ויתרומם, למרות שאני מודה שדיי מפחיד אותי להיכנס לעסקים בתקופה שכזו אז אודה לכן על כל עצה הערה וכו´ ביי רינת

may24

New member
היי רינת...

קודם כל ברוכה הבאה לפורם שלנו...... נשמח אם תישארי, לגבי מידות אני חושבת שהכי נחוץ זה ממידה 46 אבל אמיתי עד מידה 60 אבל לייצר חולצה מהמידה הקטנה עד הגדולה באותו סגנון שלא יהיה חסר,צריך לקחת בחשבון בחורות שמלאות בחזה וכאלה שלא עם מותן רחב יותר או צר יותר,גבוהות ונמוכות וכולי... כי כל בחורה יש לה מבנה שונה. אבל הכי מגניב יהיה אם כל הבגדים שאנחנו רואות בקסטרו נראה בחנות שלך או לפחות דומה:) זה יהיה ממש להיט. שלך, מאי

fat babe

New member
ממ.. לא מבינה כלום בעסקים ...

אבל שיהיה לך בהצלחההה

למעלה