היי בנות! אפשר עזרה??

היי בנות! אפשר עזרה??

טוב אז ככה, אני רוצה לעשות מצגת של תמונות של כל הכוכבים שלי שתשמש לי במקום השומר מסך המשעמם והלא מקורי שלי. וכאן אני צריכה את העזרה שלכן! אתן יכולות בבקשה לשלוח לי תמונות דרך הפורום או מסרים או לאיוד'ת איך? בבקשה! ראיתי פה כמה תמונות שוות משוטטות פה אבל לא כולם 'ניתנות לשימוש' במילים יפות...
אז בבקשה תכנסו לתיקייה של בראד במחשב שלכן (כן כאילו שאין לכם!
) ותשרשרו לי את התמונות המנצחות
תודה! מבטיחה להראות תוצאות!

West Doll

New member
אוווו אם המחשב שלי היה מחליט להיות

נורמלי אז הייתי עושה לך שרשור ענקי של תמונות
אבל את תמיד יכולה להיכנס לאלבומים של הפורום.. או להיכנס לקישורים בפורום- יש שם קישורים לאתרי תמונות טובים.. או פשוט לכתוב בגוגל בראד פיט- Brad Pitt ו...זהו
מצטערת שאני לא יכולה לעזור ממש

ואת צריכה להצטער../images/Emo46.gif

חח.. סתם אנ'לא מאשימה אותך... גם המחשב שלי מוצא לו מתי להיתקע... אני אנסה לכתוב בגוגל כמו שאמרת אבל שם ישימו לי את כל התמונות שלו (כולל המכוערות... למרות שהם במיעוט
) ופה אתן ממיינות לי אותן ומביאות לי רק את השוות! פעם אחרת

אני מוסיפה לך את התמונה האהובה עליי

(לפחות אחת מהן
) שאין באלבומים... מ"המקסיקני"

מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!

ואו איזה תמונה שווה תהיי בטוחה שזה יכלל בפנים! תודה מאמי! (נשבעת אני לא פקאצה)

הוא נראה כמו כלב שרוצה צומי../images/Emo107.gif

מאיפה השגת את כל התמונות האלה??? הטעם שלך בתמונות כ"כ כמו שלי שזה לא להאמין! עוד! בעצם את יודעת מה, תשלחי לי את כל התיקיה של התמונות שלו....
את יודעת.. זאת שעל שולחן העבודה שלך... שהשם שלה הוא משו בסגנון: "בראדוש המאמי" "בראד פיט האלוהי" "עהההההההההה!!!!!!!!" או "חתני לעתיד" כן, התיקייה הזאת, תביאי אותה...

../images/Emo6.gif האמת היא שלשתי התיקיות שלי

קוראים Goods ו- Goosd2
(למקרה שמישהו יחליט לחטט לי במשתמש
) אפשר לעשות את זה? כלומר, לשלוח תיקיה שלמה למישהו?
בכל אופן, את רוב התמונות לקחתי מהאתר "100% בראד פיט", שנמצא במדור קישורים של הפורום- התמונה האחרונה היא מחלק ה"פרסומות" של האתר

כמה תמונות יש לך בתיקיה../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

רוצה לפתוח גלריה שלו בפורום עולם הבידור והזוהר
עכשיו זה ממש פשוט להוסיף תמונות, אפשר את כולן בפעם אחת

לא חושבת שמותר לי

בתור מנהלת של הפורום הזה, להוסיף תכנים קבועים על בראד לפורומים אחרים (הרעיון הוא שאנשים יצטרכו להיכנס לפה כדי לראות כל דבר שקשור לבראד)

ניסיתי לחטט../images/Emo9.gif

ולא הצלחתי....
כתוב שהם שמורים בסיסמה שלך או משהו כזה
אבל לדעתי אפשר לשלוח תיקייה שלמה לא יודעת אם דרך המסרים זה אפשרי אבל אפשר דרך המסן שלי אם בלך ויש לך זמן... למקרה שיש לך: [email protected]

למעלה