היי בנות,,,אריאלה חמודה!!!!!1

היי בנות,,,אריאלה חמודה!!!!!1

סליחה שלא נכנסת לפורום, אתן יודעות,,,,,,,,,אני בבית חולים עם שגיב שלי, היום בבית מבשלת ויש לי שאלה, א, יש לי ברוקולי טרי, שגיב אוהב מאוד, מה לעשות איתו? רק לא פשטידות , תודה, ב, יש לי המון חצילים וחציל 1 באלדי מה עושים,? תחדשו לי כצת, כל מתכון יתקבל בברכה,

פסטה עם ברוקולי

אני מטגנת בשמן זית שיני שום, מוסיפה את הברוקולי להקפצה. מוסיפה קצת רוטב סויה, פלפל שחור ומערבבת עם הפסטה. לגבי חצילים, אני חוצה לחצי, מניחה על תבנית ומכניסה לתנור עד שהחציל אפוי ורך. מטפטפת מעט שמן זית, מלח ופלפל ומוסיפה טחינה - תענוג קר וחם

noa555555

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ורפואה שלמה לשגיב. שבת שלום לכולנו.

זהבה אהובה ויקרה שלי !

אז ככה, זה ששגיב כבר מבקש מאכלים אני מאוד שמחה , כי זה אומר משהו, את יודעת.... וכעת... אני אומר לך מה הכי אוהבים אצלי בבית לאכול מברוקולי טרי : אני שולקת אותו במי מלח עד שהוא אכיל, אך לא רך מדי ואז אני מסננת אותו ומכינה רוטב של מיונז, שום ולימון , מדללת במעט מים ושופכת מעל ומגישה קר, כמובן עם מלח ופלפל שחור. השום הטרי והלימון מקפיצים את הטעמים הטבעיים של הברוקולי וזה יוצא סופני ! אבל כל מוקפץ הולך עם ברוקולי. אחפש לך מתכונים ואשלח לך במייל. לגבי חצילים- שיוווו... השמיים? גם הם לא הגבול פה. הכי טעים עם הבלאדי זה לטגן , כי הוא לא סופח הרבה שמן והוא מתקתק בטעמו. ממש חווייה. עם השאר פשוט תרביצי סלטים שונים, כי זה הכי טוב והכי טעים. אדבר אתך עוד מעט. אני מחבקת אותך ומתפללת ששגיבי ייצא מהכל ! אוהבת המון , את יודעת...

תודה לך חמודה שלי !!!!!!! ידעתי

שאת ורק את תעני ברצינות על הבקשה/שאלה, וטוב שמחקתם את התגובה הקודמת, אעתקתי ואייסם ב"ה שולחת שבוע טוב ונפלא לכולם, זהבה

נשמה טובה, שוב מתחילה מחדש, המנהלת השותפה

שלי בפורום עשתה את כל העבודה ולה בעצם מגיעות התודות. היא גם נתנה לך אחלה מתכון לפסטה עם ברוקולי שעשתה לי חשק להכין בעצמי והחציל שלה בתנור הוא זה שמגישים בחתונות והוא אדיר, אז כדאי לך ללכת גם על זה. ואת... את יותר מסתם אישיות מכובדת פה בפורום ואל תשכחי את זה, למרות שקורות אי הבנות וזה טבעי , אבל מזה לומדים. מחבקת ואוהבת מאוד!

תודה לך נשמתי על קבלת הפנים ועל

ההצעות, וכמובן על המתכון, אחזור לבקר ב"ה מברכת את כולם בברכת שבוע טוב ובשורות טובות, וכולם מוזמנים לבלוג מביאה ברכה וסריגוש, אוהבת אותך ומאחלת לך רק בריאות, אמן,,,,,,,,,,,,,

למעלה