היי בנות, בבקשה עזרתכן...

שרוני1ש

New member
היי בנות, בבקשה עזרתכן...

בסוף מאי (29 ליתר דיוק...) אני צריכה לטוס לאיזשהו חו"ל. במסגרת שהותי שם, הוזמנתי להשתתף בארוע חברתי, כזה שיש "קוד לבוש" די מחייב (קרי: שמלת ערב).
חיטטתי קצת בארון ונסגרתי על 2 שמלות (בערך "נסגרתי"...).
אני מתלבטת קשות ומעלה כאן אופציות כיד הדמיון הטובה עלי...
השמלה התכלכלה היא ארוכה, עם שסעים בצדדים. חשבתי לקצר אותה מעט. מה אתן אומרות? (כמובן עם שרשרת כלשהי, ואצטרך גם איזו עליונית או של או צעיף כלשהו לכסות את הכתפיים. לא בטוחה שאצליח ללכת ככה בערב בסוף מאי באירופה)
השמלה השניה (גוון אפרסק) היא קצרה יותר - ויש 2 אופציות לנעליים.
תכף אמשיך להעלות תמונות.
דעות, רעיונות, מחשבות ורגשות יתקבלו בברכה.
תודה!

שרוני1ש

New member
המשך - בבקשה עזרתכן

ולסיום סיומת - עקבי השטן.
הייתי חייבת להראות לכן את העקבים האלו. אין לי מושג איך הולכים בזה, אבל מצאתי את זה בארון.
שלי.
אז כנראה שפעם אקטצ'ואלי קניתי אותן.
והלכתי בהן.
מבחינת הצבע, יכול להיות שהן מתאימות לשמלה האפרסק (?????)
האם נגזר עלי להיות קורבן אופנה?...
חג הקורבן.

Happy Goth

New member

הן מהממות!!! אם תוכלי לסבול את הקור האירופאי- את חייבת לנעול את הסנדלים!

daniella34

New member
כ"כ הסנדלים!

שרוני,
לגמרי שמלת האפרסק ולגמרי הסנדלים!
לק יפה בציפורניי הרגליים, עליונית בהירה (לבנה או פודרה כזאת..) וכמובן אקססוריז מתאימים, וסגרת לך הופעה פיצוץ!

תהני :)

שרוני1ש

New member
וואיי תו---דההה!!!!!

על התגובות!
זה עוזר לגבש דעה (רק אמרתי שזה עוזר לגבש - !!!!!!!! - דעה. עוד לא אמרתי שגיבשתי!)
אני מבינה שנרשמה התלהבות מה, מהכתמתמת. גם אני נוטה אליה.
למרות שאני יודעת שבמילון האופנה הגדול, שמלת מקסי משמעה אלגנטיות ושיק.
אבל השניה יותר נוחה לי. ושמחה יותר. ואוורירית יותר. (ואני בכלל קניתי אותה בהריון האחרון...)
אבל הסנדלים... יאבה אימלה... ליפול ולהשתטח אפיים ארצה תוך עיקום קרסול, אחיזה בג'נטלמן מזדמן תוך צווחות וקללות בעברית באולם ארועים אירופי בארוע פנסי שמנסי - השיק החדש כנראה יירשם על שמי...

daniella34

New member
חס וחלילה! לא קרסול ולא נעליים ;)

למה מייד להיות פאסימית ולחזות שחורות?
אם הסנדל ממש, אבל ממש, לא נח לך ואת חוששת למעוד, אז כ"כ לא לנעול אותן!
אבל במידה והן כן נוחות לך, וזוהי רק התרגשות מהאירוע - תתעלי על עצמך, תעשי חזרות בבית, (ממש הליכה על מסלול), דפקי חיוך על הפנים עם ראש מורם וגב זקוף. את מהממת!

שרוני1ש

New member
תודה דניאלה!

למה?... ככה. אופי שכזה.
לא נראה לי התרגשות... אבל חזרות?.. אולי כן. ננסה. יש עוד חודש. אולי זה באמת יעזור גם לקלאמזית כמוני...

לי וולף

New member
בהחלט! מצטרפת להמלצות

גם לדעתי שתי השמלות מוצלחות מאוד. אני לא חושבת שצריך לקצר את התכלת וגם אני בעד הסנדלים ובעד חזרות בבית. זה נשמע דבילי אבל לגמרי עובד

(בכל מקרה, הלוקים יפים בעייני גם עם הנעליים הסגורות)
תהני!!

Happy Goth

New member
אווו אירוע פנסי שמנסי

בא לי גם!!!

לדעתי 2 השמלות מוצלחות, אבל אני אישית יותר נמשכת לאפרסקית המשגעת שמחמיאה לך מאד, חושפת רגליים חטובות ומאד באופנה.
לגבי עליונית קצת התקשתי למצוא רעיונות אונליין, אולי תראי לנו מה יש ונבחר ביחד?
שרשרת עדינה ועגילים גם עדינים

Rosie52

New member
שתי השמלות בהחלט מתאימות לארוע רשמי בסטנדרט האירופאי

את שתיהן אני אוהבת עלייך.
שתיהן מחמיאות לגוף שלך גם בצבעים וגם בעיצוב.
בהחלט הייתי מנסה לראות איך התכלכלה תראה עלייך אם תקצרי אותה מעט (קצת מעל הקרסוליים) אבל שמלת האפרסק נראה לי תהיה שוס!!!
שילוב אקססורי מתאים, סנדלי עקב (צפורניים משוחות בלק) ועליונית שיקית וזה יהיה לוק מושלם.
אביבי, אירופאי, מרשים ומקווה שגם יהיה לך נח כך.

בטח יהיה לי עוד מהל'גיד
מאוחר יותר

רוזי

shmickey

New member
טוב, אז ככה

השמלה התכלכלה יפה מאוד -אוהבת את הצבע שלה!
אישית לא הייתי נוגעת באורך ומשאירה אותה ככה.
ג'קט מעל ואבזור עדין לגמרי יקחו אותה למקום מתוחכם יותר.
&nbsp
השמלה הכתמתמה פשוט נפלאה עליך! אהבתי מאוד מאוד!
סנדלי הרצועה נפלאים עם השמלה, אבל אם קשה לך מידי, גם הנעליים השניות יתאימו פה.
&nbsp
תהני!!
&nbsp
נ.ב. רציתי לשרשר את שתי ההודעות שלך שיופיעו ביחד, אבל כרגיל בשל קשיים טכניים אני לא יכולה..
&nbsp

ToBat

New member
האפרסק משגעת!

מאוד אהבתי את איך שהיא יושבת עלייך, גם התכלת מאוד יפה, הצבע שלה משגע, אבל אני נוטה לאהוב יותר את האפרסק
מה הצבע של הנעליים השניות? לא כל כך ברור לי מהתמונות
הסנדלים מאוד יפים עם השמלה, אין ספק. אבל את ממש לא חייבת להתענות, במיוחד אם זה אירוע שאת יודעת שאת הולכת לעמוד בו הרבה, הייתי הולכת על מה שיותר נוח. אבל להסתובב בבית איתם בהחלט יכול לעזור (כל עוד אין לך שכן עצבני מלמטה)
אבל חוץ מזה, מה רע בלהיעזר בג'נטלמן מזדמן? ועוד אירופאי?

שרוני1ש

New member
תודה תומר יקירתי,

הסנדל השטני בצבע ירקרק כזה, והנעלי עקב בצבע חום יש דוגמא מנומרת (עדינה!) עם משחק של חומים.
אין לי שכן (עצבני או רגוע) מלמטה, אבל יש לי 4 ילדים ואני עלולה להיות מאד עצבנית עם הסנדלים האלו...

ומה רע בלהיעזר?... אין שום רע! רק שאני לא בדיוק אהיה הגברת הענוגה שנעזרת בג'נטלמן אירופי מזדמן, אלא יותר הישראלית הצעקנית שעושה פדיחות בחוסר עידון מושלם...

אם יורשה לי להתערב

לא אהבתי כ"כ את השמלה התכלכלה.
לעומתה-מאוד מאוד מאוד אהבתי את האפרסקית. היא יפייפיה עלייך! ביג לייק

הסנדלים הטורקיז מתאימים מאוד לארץ
אבל לאירוע אירופאי - הייתי הולכת על החומות. הן יותר אלגנטיות במונחים אירופאים/יותר סולידיות (וזה גם יותר יתאים למזג-האויר של סוף החורף שם...)
וזהו... אני חוזרת לאנונימיות שלי

שרוני1ש

New member
עוגת תפוזים... (יאמי!!
)

קודם כל, תודה רבה שיצאת לרגע בשבילי!
ותודה שחיזקת אותי בקשר לעקב החומות...

(אולי תישארי?...)

לדעתי הלוק יקום ויפול על התכשיטים

השמלות נהדרות. מאיזה בד השמלה התכולה? היא נראית בתמונה מן בד טריקו זול כזה, אני מניחה שהיא משהו מחוייט יותר אם בחרת בה לאירוע? אלה כמובן דברים שקשה לראות במחשב...
אהבתי מאד את הנעליים שצירפת לאפרסקית, השאלה אם את יכולה לעמוד ולהסתובב איתן ערב שלם? כי הבנתי ממה שכתבת שאת לא רגילה לעקבים. אם זה אירוע קוקטייל ומינגלינג תצטרכי לעמוד לא מעט.
בכל אופן, כפי שכתבתי בכותרת, לדעתי באירוע פנסי התכשיטים הם מה שממש הופך את הלוק ליוקרתי. זה הזמן לפשוט על המגירות של אמא, אמא של החברה הכי טובה, סבתא... כמובן לשמור על הכל ולהחזיר בשלום

על איזה תכשיטים חשבת? יש לי כל מיני רעיונות

למעלה