היי בנות & בנים- צריכה תגובות כנות

אקסיומה

New member
היי בנות & בנים- צריכה תגובות כנות

אז ככה: יש/ היה לי ידיד טוב שמשרת איתי בבסיס. אני יודעת משיחות איתו ועם חברות שלי שהוא היה דלוק עלי פעם, והבעיה היא שעד עכשיו אני בטוחה שהוא לא ממש ירד מהעניין, כחי הוא ממשיך לרמוז לי כל מיני דברים בהזדמנויות שונות ומשונות... הוא שולח לי הודעות מאוחר בלילה, מזמין את עצמו אלי, מתנחל כל היום במשרד שלי, קונה לי כל מיני דברים (שלא ממש נעים לי לקבל ממנו) ויש עוד הרבה דוגמאות, שלא משתמעות לשתי פנים. בכל אופן, לקראת כיפור, החלטתי ליזום שיחה איתו ולבקש סליחה על כל מיני דברים שהוא הבין לא נכון, אז כתבתי לו הודעה בה ביקשתי שנדבר. הוא ענה לי בתגובה שאין לו כוח לשטויות שלי, ושהוא כבר יודע מה אני רוצה. עניתי לו שהוא לא יודע, והוא החזיר לי תשובה שאני מעצבנת. וככה הוא התחיל לשלוח לי כל מיני הודעות מעליבות והטיח בי כל מיני עלבונות בנוסח: "את הבחורה הכי בכיינית שהכרתי בחיים שלי, את ממש כמו אחותי הקטנה, את משעממת אותי עם השטויות שלך, את סנובית ומוזרה ויש שורה רצינית של אנשים שיכולים להגיד עליך את אותו הדבר.." וכו' וכו'... כמובן שלא נשארתי חייבת והחזרתי לו הודעה "לך תחפש". לא הבנתי מאיפה כל העלבונות האלה ומה לעזאזל עשיתי לו. היום הוא שוב בא להתנחל אצלי במשרד, כאילו לא קרה כלום, וניסה לדבר איתי. התעלמתי ממנו לגמרי, והוא אמר לחברה שלי שהוא רב איתי כי אני מתעסקת בשטויות. מה לעזאזל...?! מישהו מוכן להסביר לי מה עובר לאידיוט הזה בראש??

Vdrums

New member
ספי, כמו תמיד אתה צודק. ושוב

במילותיך החותכות חסכת לי הקלדה

אקסיומה

New member
תודה ספי

אבל חות מזה שהוא אידיוט, מה לעזאזל עובר עליו? זה איזה שהוא ניסיון למשוך תשומת לב או מה?

Sefy

New member
מה זה משנה ? הוא אידיוט!

תשכחי ממנו! מה שעובר עליו זה טונה של זבל, כי זה מה שהוא שווה!

Sefy

New member
כמובן! ../images/Emo13.gif

Just difficult typing in hebrew from here, so I write short hebrew messages, and i'm relaxing and enjoying my time here, and the fast food of course

Vdrums

New member
תראי אקסיומה

המצב הנתון הוא כזה: יש אותך ויש מישהו שאת קוראת רוצה לקרוא לו ידיד, סבבה. הוא רודף אחרייך למרות שאת לא רוצה (איפה הידידות אני לא יודע). מה איכפת לך מה יש לו? המטרה שלך היא שהוא יפסיק לבלבל לך ת'מוח. הבן אדם דפוק, שילך לטיפול

moon and sun

New member
אני מקווה שלא תתנפלו עליי אחרי

שתקראו את מה שיש לי לומר אבל אני חייבת (שלא כהרגלי) לצאת (קצת) להגנת הבחור! תנסו לראות את הדברים מהצד שלו, במשך תקופה מסויימת שלא צויינה הוא מנסה להתקרב אלייה, ורואה שלא הולך לו אז הוא החליט לקחת את עצמו ו.. להפסיק פשוט! הוא בטח נפגע, אולי הוא ניסה לרמוז לה משהו והיא לא ראתה או שראתה ולא הגיבה.. יש אלף ואחת סיבות שיכולות להסביר את התנהגותו! כמובן שלא נפסול את זאת שהוא מניאק, וסתם אידיוט שמשעמם לו והוא החליט לשחק עם מישהי ובמקרה נפל עלייך לכי תדעי.. אבל כמו שספי אמר, מה שה משנה עכשיו? מה שהיה היה, עכשיו תמשיכי הלאה לא נורא, הלך אחד יבוא אחר וגם הוא, עם שגעונות משלו!
או ב-4מילים פשוטות: "גברים!, לכי תביני אותם"

what the fuck?!?!

סליחה?? פתחתם סדנה פסיכולוגית להבנת בחור/ידיד..או מה שזה לא יהיה.. אולי...פשוט..:)..תלכי אליו...ותשאלי אותו.. מה אתה רוצה ממני...? ובדרך...אולי תגידי לו גם מה את רוצה ממנו..(; מסכן הבחור..מה עשית ממנו... וחוץ מזה...את לא יודעת.. שכשגבר רוצה אותך..אין מצב שתתפתח ידידות אמיתית וכנה מזה.. זה לא שיום בהיר..הוא יקום ויחליט שהוא לא רוצה אותך.. אז סליחה שאני טיפה בוטה...(:) אבל חלק מההתנהגות שלו היא באשמתך.. זה טנגו לא ריקוד טראנס לחוד!!! אז אם הוא אדיוט..זה טיפה באשמתך.. לי נראה שהבחור התחרפן.. כי השארת אותו תלוי באויר ושיחקת איתו משחקים.. לפחות למדת משהו מזה...וזהו..(:)

לא מסכימה.

מעבר לזה שהיא לא צריכה לשאול אותו שום דבר ולהסביר לו שום דבר, במידה ואין לה שום רגש אליו, אני לא מסכימה עם זה שגבר ואשה לא מסוגלים לקיים מערכת יחסים אפלטונית אם אחד מהם רוצה את השני ולא בצורה הדדית. רוב מערכות היחסים האפלטוניות היום מבוססות על זה. זה כנראה לקחת את מה שאפשר. אבל, יש גם אנשים שאם הם באמת אוהבים אותנו, הם לא יהיו שם רק בשביל שאולי יום אחד ניפול לזרועותיהם, אלא כי הם באמת יכולים לנתק את הרגשות ולהיות ידידים..

אוקי..:)

כל אחד והדיעה שלו... אבל...נראה לי שאו שאת פמינסטית מדי או שאני שובינסטית מדי..חח..:) אני מסכימה איתך..שהיא לא חייבת לו דין וחשבון.. אם אין לה רגש אליו.. אבל...אני הבנתי שהיא לא הבהירה לו את זה חד משמעית! ובקשר לקשר אפלטוני כשלאחד מהשניים יש רגשות לשני.. אז ברור שלי ולך יש דעות שונות.. כי באמת באמת מנסיון אני יודעת שזה לא מצליח..

בכלל לא.

לא עניין של פמיניסטית. פשוט, בן אדם שאני לא מרגישה אליו כלום, אין לי שום צורך בו בחיים שלי ובגלל זה אני גם לא חשה מחוייבות להסברים ושיחות. בנוגע לידידים - זה אומנם מאוד קשה ודורש קצת יותר משני הצדדים, אבל אפשרי..

roseorose

New member
איזה שטויות!

אין לי כמעט ידיד שלא רצה אותי, ובכל זאת ידידות כנה ואמיתית דווקא כן יצאה מזה. הבחור פשוט יודע שיש לי לא רק גוף ופנים אלא גם שכל ואישיות.. זה פשוט הנחת יסוד לגבי בני אדם. לחלק אישיות מעצבנת ולחלק אישיות נחמדה. עוד לא פגשתי גוף שמסתובב ללא אישיות (כלומר- ריק לחלוטין?)... זה בטח מפחיד. וחוץ מזה טוענים שכל ידידות אפלטונית מתחילה ממשיכה של אחד הצדדים ומתבססת כידידות לאחר שהצד השני לא מעוניין... ואני לא חושבת שאיזושהי התנהגות שלה מצדיקה תגובה כזו מטומטמת. ככל הנראה לבחור יש מספיק בעיות נפשיות אולי נעזוב אותו בשקט שיוכל לפתור אותן בעצמו?

נעמייה

New member
דעתי (הנחרצת)

אדם שאומר לך שאת מעצבנת (בלי שום סיבה), שולח הודעות מעליבות, מטיח עלבונות וטוען שאת משעממת, בכיינית, סנובית, מוזרה ושלא רק הוא חושב כך... ולמחרת מתנהג כאילו כלום, בא שוב להתנחל אצלך במשרד וחושב שיש לו בכלל סיכוי להתחיל איתך באיזשהו קשר זוגי.... - זה אדם שצריך להתרחק ממנו מבחינתי אפילו חולה. להבדיל - לי זה מזכיר את הגברים המכים שמתייחסים לנשותיהם בזלזול, מכים ומשפילים ולמחרת מתנהגים כאילו כלום... ויאללה להמשיך בזוגיות "הנפלאה". אל תנסי להבין אותו. הוא בכלל לא שווה את המאמץ של לנסות להבין. תעשי לעצמך טובה ותתרחקי. תסבירי לו שאת והוא לא תהיו ביחד כי את לא מעוניינת ושילך להתנחל במשרד אחר.

../images/Emo45.gif

לי היה בחור כזה ואני יכולה להעיד שבטווח הרחוק הבנתי שהוא לא סתם חולה אלא היו לו כמה סממנים של פסיכופט... עצוב אבל אמיתי. להתרחק. בלי לבחון את זה אפילו!

למעלה