היי בנות, בקרוב אצטרף אליכן...

שמיגליג

New member
היי בנות, בקרוב אצטרף אליכן...

אני כרגע בשבוע 37 ובעה"ש אלד עוד שלושה שבועות, אבל העלתי כבר יותר מ25 קילו !!! לא מסוגלת/נגעלת להסתכל על עצמי במראה , אני ממש ענקית
אני כבר ממש רוצה ללדת ולהתחיל דיאטה (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל זה נכון)וגם רוצה להניק ניראה לי שרצוי להעזר בדיאטנית או איש מקצוע כדי לא להזיק ללולי פיצקולולי אני מבוטחת בכללית- אפשר לקבל דרכם יעוץ דיאטני? אפשר לבקש/ להרשם כבר מעכשיו? (כדי לקצר תורי המתנה) או שכדאי יעוץ פרטי? איך אתן עושות את זה?

חן123

New member
ברוכה הבאה

המחשבה שלך בהחלט נכונה. דיאטה בהנקה בהחלט כדאי לעשות בלווי דיאטנית, ובהחלט שווה לשריין תור מראש, רק זכרי - לפחות 6 שבועות אחרי הלידה. אם את מאזור השרון אני מאוד ממליצה לך על טובה קראוזה שמקבלת בהרצליה. בהצלחה חן

נוגלי

New member
את מזכירה לי אותי בתקופת ההריון

הייתי בשוק מעצמי שאני רוצה לעשות דיאטה וממש מחכה לכך. אם לאחר ההריון ישאר לך עודף משקל גדול תוכלי לקבל דיאטנית ללא תשלום שתלמד אותך לשלב דיאטה והנקה. לידה קלה

אורלי14

New member
אני לא חושבת שאת חייבת לחכות ללידה

בשביל להתחיל לשמור. לכי עכשיו לדיאטנית ותתחילי ממחר לאכול רק מספר הקלוריות שאת צריכה בשבילך ובשביל העובר. וחוץ מזה: שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת, שתצאי בידיים מלאות ובלב שמח, ואנחנו נחכה לך כאן בשמחה!!!

למעלה