היי בנות- ברוך השם אני אחרי

ha1231

New member
היי בנות- ברוך השם אני אחרי

אחרי שאיבה, ואחרי החזרה, ובתקווה שזה יצליח. רציתי לברר כמה דברים: 1. אני מקבלת נרות אינדומטרין ויש לי הפרשות כל הזמן האם זה בסדר? 2. הבנתי מחברה שעברה בעבר הפריות שיש זריקה שצריך לקבל כדי שהשחלה תפריש איזה שהוא נוזל האם גם היום מקבלים את זה? כי אני לא מקבלת כלום חוץ מהנרות. 3. מאז ההחזרה יש לי כאבים וחזה ומרגישה שהם קשים, האם זה תקין? אודה על תשובותכם.

ליהיS

New member
שמחה שאת אחרי../images/Emo39.gif

אם אינדומטרין זה שם אחר לנרות פרוגסטרון-אז זה בסדר, לפעמים יש גם צריבה. אחרי ההחזרה מקבלים זריקת כוריגון אבל כדאי לבבר במחלקה כי כל אחת עם הפרוטוקול שלה. כאבים בחזה עלולים לנבוע מתוספת הפרוגסטרון אבל שוב-לשאול במחלקה. מזכירה שחשוב מאוד מאוד מאוד לשתות המון כדאי למנוע גירוי יתר שחלתי. המון הצלחה

ר ו מ י ה

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

1.כן, זה תקין לחלוטין- החומר הפעיל נספג והשאר מופרש החוצה. 2.ישנם מספר זריקות שניתן לקבל כתוספת תמיכה או כתמיכה עצמה (פרגניל, אוביטרל וגסטון) יחד עם זאת, אין הכרח לקבל את הזריקות הנ"ל ואנדומטרין בהחלט אמור להספיק. 3.קרוב לוודאי שהכאבים בחזה הם כתוצאה מהזרקת הביוץ שקיבלת ומהתמיכה אותה את לוקחת, גם כאן מדובר בתופעה שכיחה ותקינה לחלוטין. מאחלת לך הצלחה רבה והשתרשות מבורכת

למעלה