שמתי כמה ליניקים עם מלא דוגמאות גם לאיקסים וגם לקרושה ואין שום תגובה.האם זה כי לא מעניין אתכם או שפשוט פיספסתם.כי ממש חבל יש שם המון המון דוגמאות כנסו .פשוט בגלל האין שום תגובה אני חושבת שאולי לא שמתם לב וחבל.
אכן בדקתי ויש לך יחסית די הרבה צפיות, אני בתור אחת שהביאה ועדיין מידי פעם מביאה קישורים לדוגמאות אכן מאוד מבינה אותך, לעיתים יש תחושה שאנשים לא מגיבים אולי כי התרגלנו לפייסבוק שם מאוד בקלות אנשים עושים לייק וכאן אין את זה. אבל באמת שימי לב אנשים אכן נכנסו וצפו בהודעות. תמשיכי , גם אם לעיתים נראה שאנחנו קצת "קרות" ואולי זה לא פורום "מחבק" מספיק אבל אנחנו בכל זאת נחמדות, תמשיכי תשארי איתנו ואל תעלבי, אנחנו כאלה....
היה חבל לי שתפספסו את הדוגמאות יש שם דברים מקסימים,אני אישית כל הזמן בודקת אם מישהי שמה קישור של דוגמאות אני מאוד שאוהבת ועושה גם עבודות. ברור שאשאר כאן .
אם מישהו בוחר לעשות משהו למען הכלל, זו הבחירה שלו. לטוב ולרע. אולי הצד השני יתלהב או ייתרם. אולי לא.
במקרה הנוכחי מדובר במעשה שדרש מעט מאוד מהצד השני. בטח לא משהו שלדעתי מצדיק "תודה משמעותית".
ותכלס, פה ובפורומים אחרים, ובקבוצות בפייס (שם יוצא לי להיות יותר בימים אלו), אנשים הולכים ומוצאים פתורונת ורעיונות לדברים שביקשו אחרים. מקדישים זמן במיוחד, גם אם כמה דקות, למלא בקשה של אחר.
זה יותר קרוב מבחינתי ל"תודה משמעותית" (בעצם כל תודה צריכה להיות משמעותית, אחרת למה לומר אותה).
באיזו סביבה, פייס או פורום, אם מישהו עושה בשבילך משהו, אפילו פעוט, מן הנימוס והאדיבות לומר תודה, לא?
כי בעולם כזה מנוכר חיוך או תודה עושים את ההבדל בין יום נפלא ליום שהוא לא.
אחת הבעיות שלנו, לדעתי, שהרבה אנשים נהנים מהמוכן, אבל שוכחים שמן העבר השני יש בן אדם
הלוא כשאת עושה משהו למען הכלל, היית רוצה לדעת שמישהו התייחס לזה, לא?
הדיון הזה מאוד מעניין, מה אתן חושבות?
בתור מישהי שעושה את זה הרבה, במקומות אחרים, לא מצפה.
שוב, מבחינתי יש הבדל בין בין משהו שנעשה עבורי, לבין משהו שנעשה לחלל העולם. לפעמים מישהי רואה/מודה/מעריך. לפעמים לא.
לפעמים מישהו רואה מה שהעליתי ולפעמים לא.
הייתי שמחה לדעת שדברים ששלחתי לעולם תרמו למישהו. לאו דווקא שהתייחסו לכך ששיתפתי או פרסמתי משהו.
ולא רואה צורך להגיב לדברים שלא הרגשתי שתרמו לי או שיפים בעיני.