ועכשיו לקרציה שבי:../images/Emo122.gif
ובכן... רק רציתי להגיד שקראתי כמה מכל טוב ההודעות שבפורום, והיה משהו שקפץ לי בעין קצת... אז תרשו לי להוציא את הצד הקרציתיבי שבי, ולהתקרצץ קצת.. לשרון: אתה מתישהו אמרת שאתה טרנסית שעבר ושיצאת מזה.. אני לא רוצה להיכנס עכשיו יותר מידי לפסיכולוגיה, אבל כטרנסית מתחילה, אני יכולה להבטיח לך, ולפי דעתי כל הטרנסיות שבפורום זה יכולות להבטיח את אותה ההבטחה: מטרנסקסואליות- אין מנוס! אז אתה טוען שאתה טרנסקסואלית לשעבר... ואולי לא? אולי זו לא הייתה טרנסקסואליות? אולי סתם משבר? סתם התלהבות? אולי חשבת על כמה שהאישה שבך תיהיה יפה (וראיתי אותך באתר האינטרנט המלבב שלך- והיא באמת יפה) ורצית להמשיך ולגלוש לפנטזיות שחלמת עליהם? אני לא יכולה לשפוט כי אני לא מכירה אותך, אבל לפי העובדות הייתי אומרת שמה שהיה לך, ידידי היקר, זו לא טרנסקסואליות. לדעתי, הרגשת מספיק טוב כגבר, אך כש"עלית על האישה" וראית עד כמה אתה יפה ומושך, הייתה לך השקפת חיים שכבחורה תחייה יותר טוב ותיהיה כוסית של הלייף... אך בחיים לא רצית באמת להוריד את איבר המין, לפי התבוננות באתר שלך, אפילו די אהבת אותו, ולא הייתה לך שום בעיה להתבונן בו ולהשוויץ בו בפני כל אומת האינטרנט. שרון, חמוד, אני יכולה להעיד כארנסית שאני אינני סובלת את מה שיש לי בין הרגליים, בטח ובטח לא משוויצה בו, ורק להסתכל או לחשוב עליו גורם לי לפרוץ מבכי.. אז אולי אתה נשי, מאד, ואולי אתה אוהב "לעלות על האישה" לפעמים- אך זה לא אומר כלום. בטח ובטח לא טרנסקסואליות. לכן שרון, איניני חושבת שלטרנסקסואליות יש תרופה או מרפא. אם אתה טרנסקסואלית אמיתית, עם דגש על אמיתית, לא תוכל לברוח מזה. בתודה מראש, ובלי שום כוונה להעליב אותך שרון, סתיו.