היי בנות וכל השאר

stavit10

New member
היי בנות וכל השאר../images/Emo137.gif

היי בנות ובנים אני סתיו,18, חדשה בפורום הזה, (נראה שעוד פורום או שתיים אני כבר אהיה בכל הפורומים בעולם של טרנסיות:) ורק רציתי להגיד נעים מאד, לאלה שעדיין לא יצא לי להכיר, וכמובן: חג שמחחחחחחח!!!
הנה אפילו הוספתי סופגניה וסביבון...וגרב :) תמיד חשבתי שגרב הוא חלק אינטגרלי מהחג:) טוב.. אז אני מקווה שאכיר פה הרבה טרנסיות וטרנס-פרינדלי.. ביי בינתיים, סתיו.

stavit10

New member
ועכשיו לקרציה שבי:../images/Emo122.gif

ובכן... רק רציתי להגיד שקראתי כמה מכל טוב ההודעות שבפורום, והיה משהו שקפץ לי בעין קצת... אז תרשו לי להוציא את הצד הקרציתיבי שבי, ולהתקרצץ קצת.. לשרון: אתה מתישהו אמרת שאתה טרנסית שעבר ושיצאת מזה.. אני לא רוצה להיכנס עכשיו יותר מידי לפסיכולוגיה, אבל כטרנסית מתחילה, אני יכולה להבטיח לך, ולפי דעתי כל הטרנסיות שבפורום זה יכולות להבטיח את אותה ההבטחה: מטרנסקסואליות- אין מנוס! אז אתה טוען שאתה טרנסקסואלית לשעבר... ואולי לא? אולי זו לא הייתה טרנסקסואליות? אולי סתם משבר? סתם התלהבות? אולי חשבת על כמה שהאישה שבך תיהיה יפה (וראיתי אותך באתר האינטרנט המלבב שלך- והיא באמת יפה) ורצית להמשיך ולגלוש לפנטזיות שחלמת עליהם? אני לא יכולה לשפוט כי אני לא מכירה אותך, אבל לפי העובדות הייתי אומרת שמה שהיה לך, ידידי היקר, זו לא טרנסקסואליות. לדעתי, הרגשת מספיק טוב כגבר, אך כש"עלית על האישה" וראית עד כמה אתה יפה ומושך, הייתה לך השקפת חיים שכבחורה תחייה יותר טוב ותיהיה כוסית של הלייף... אך בחיים לא רצית באמת להוריד את איבר המין, לפי התבוננות באתר שלך, אפילו די אהבת אותו, ולא הייתה לך שום בעיה להתבונן בו ולהשוויץ בו בפני כל אומת האינטרנט. שרון, חמוד, אני יכולה להעיד כארנסית שאני אינני סובלת את מה שיש לי בין הרגליים, בטח ובטח לא משוויצה בו, ורק להסתכל או לחשוב עליו גורם לי לפרוץ מבכי.. אז אולי אתה נשי, מאד, ואולי אתה אוהב "לעלות על האישה" לפעמים- אך זה לא אומר כלום. בטח ובטח לא טרנסקסואליות. לכן שרון, איניני חושבת שלטרנסקסואליות יש תרופה או מרפא. אם אתה טרנסקסואלית אמיתית, עם דגש על אמיתית, לא תוכל לברוח מזה. בתודה מראש, ובלי שום כוונה להעליב אותך שרון, סתיו.

stavit10

New member
הלוואי שיכולתי...../images/Emo184.gif

חח איזה חמודה את:) מה אני.. אלוהים???:) כבר עברו יומיים והתגוה היחידה זו התגובה שכתבת עכשיו:) כדי להחיות את הפורום הזה נזדקק לעזרה של כולנו:) בהצלחה לנו:))) אניווי אני בעד להחיות את הפורום... צאוו ביניתיים:) סתיו

Lizz

New member
בואי ננסה ביחד

יש לך אילו רעיונות? סקרים או נושאים או משהו כזה? ניסיתי לפני כמה זמן לעשות סקר אבל רק מישהו בודד ענה לו :) ~אדם

stavit10

New member
הלוואי שיכולנו:)))

ראיתי את הסקר:) אבל חמודה אם לא ענו לך לפני יומיים, למה שיענו עכשיו? בגלל שאני פה? תראי איך זה יהיה: את תשאלי משהו בתור סקר, ואני אענה, ואז את תגיבי, ואז שוב אענה, ואז איזה תילאנדי יציע בכללי לעשות לנו מסג´..:) ליז ידידתי, את יודעת איך זה בפורומים, יש תקופות שיש זרימה ויש תקופות שלא.. כנראה שאנחנו בתקופת יובש.. אניוויד האופציה היחדיה שיש לנו בינתיים זה להתכתב אחת עם השנייה:))) מצידי בכיף... ומצידך? (אני מציעה לך לענות נכון!!!! לא לייבש אוחצה לא לייבש:) לאב יו, סתיו.

stavit10

New member
בהחלט

מיכלי מה קורה?:) לא זמן עשו לי אינטרנט פה אז דווקא יש לי אייסיקיו חדש. אך אני פוחדת שאם אפרסם אותו פה אז מלא גברים מחורמנים יתחילו לבוא אליי לאיי סי:) יש לך במקרה אי מייל? ביי בינתיים, סתיו

stavit10

New member
../images/Emo163.gifאופס

זה בסדר לא צריכה אי מייל:) מיכל שלחתי לך את האיי סי קיו שלי במסר אישי.. גיליתי את זה עכשיו:) ביי בינתים, סתיו

למעלה