היי בנות, חדשה בפורום!

shirayuli

New member
היי בנות, חדשה בפורום!

היי בנות, אני חדשה בפורום , ילדתי לפני כחודשיים בת מקסימה. לפני ההריון שקלתי 64 ק"ג , עליתי 14 ק"ג והורדתי אחרי הלידה כ-8 ק"ג אולם מאז, אני על משקל של 70 ק"ג ולא יורדת גרם (וגם לא עולה....). אני עושה פילאטיס 3 פעמים בשבוע (עשיתי גם בהריון) ועושה הליכה בערך פעמיים בשבוע, אבל המשקל לא זז. אני חייבת לציין שאני אוכלת הרבה כי אני כל הזמן רעבה (בעיקר לבשר) בגלל ההנקה. משקל היעד שלי- 60 ק"ג ז"א 10 ק"ג.... אני מאוד מתוסכלת מהמשקל, ומרגישה מאוד "דודה", הכל צמוד עלי, החזה שלי ענק (ההנקה) ואני מרגישה מאוד מאוד לא אטרקטיבית.... אני גם לא קונה שום בגד חדש שיתאים לי כי אני לא רוצה "לוותר" לעצמי וולהגדיל את הבגדים במקום להקטין את המשקל גוף..מוכר? בעלי שיכנע אותי להרשם למכון כושר כדי "לשרוף יותר קלוריות"...הוא מאוד רוצה שאני ארזה ואחזור לעצמי, נראה לי שהוא מאוד מפחד שתיהיה לו אישה שמנה ובעיקר מתוסכלת (אני משגעת אותו לגבי המשקל שלי). יש למישי ממכן המלצות איך להוריד את המשקל תוך כדי ההנקה?

קלריסה

New member
זה הכול בגלל ההנקה

נשמע דווקא שאת בדרך הנכונה. את עושה ספורט, מורידה במשקל, ו--- למרבה הצער אי אפשר ללכת לישון שמנה ולהקיץ בבוקר רזה. את יודעת למה? כי בתור מיניקה אין סיכוי שתלכי לישון בערב ותקומי רק בבוקר, הרי לפחות פעמיים-שלוש בלילה את מתעוררת להיניק? נו, אז את מתפלאת שצריכים לעבור זמן ומאמצים כדי לחזור לחולצות הבטן?
ובשורה התחתונה: ברוכה הבאה, בהצלחה, את עוד תחזרי לביקיני במהרה בימינו

shirayuli

New member
חשבתי שהנקה מרזה....

כולם כל הזמן אומרים שההנקה מורידה כ 500 קלוריות ביום...אז למה המשקל ככ תקוע כבר יותר מחודש??? זה מיאש נורא...

גם אצלי זה כך - במיוחד מוזר לי

כי בהריון הקודם לא השמנתי אבל אחרי הלידה אכלתי המון שוקולד ולא השמנתי... לא יודעת להסביר את זה

חן123

New member
דיאטה מתונה+פעילות גופנית

קודם כל כל עוד את מניקה יחזה ענק יהיה פעילות - למיטב ידיעתי (ויתקנו אותי חברותי אם אניטועה) פילאטיס זה דבר נפלא כשלעצמו אבל לא מדהים להרזיה. הליכות זה מעולה, כמה זמן כל פעם? את רק חודשיים אחרי הלידה זה באמת כלום, תני לעצמך עוד זמן כמה קלוריות את אוכלת ביום?

shirayuli

New member
לא ככ סופרת...

אני מאמינה שבערך 2000-2200. אני משתדלת לאכול ארוחות מסודרות ובריאות, רק 2 פירות ליום , בלי ממתקים ושטויות..אבל אני חייבת לציין שאני לפעמים חוטאת בפסטה או פיצוחים... אני הולכת בערך שלוש פעמים בשבוע 40 דק', אבל זו לא ההליכה הכי ספורטיבית כי אני הולכת עם העגלה... מתי מתחילים לראות ירידה?אחרי כמה חודשים?

חן123

New member
את מניקה?

דיאטה בהנקה היא 1600-1800 קלוריות, את לא מאוד רחוקה משם לגבי אוכל - אל תשימי פסטה ופיצוחים כשווי ערך. פסטה עם רוטב לא שן היא ארוחה לא רעה בכלל (לא קטנה אבל ארוחה). לעומת פיצוחים שאף פעם לא יחליפו ארוחה ואין שום בעיה לבגיע איתם להמון קלוריות. אני עשיתי הליכות עם עגלה, ניתן ללכת בקצב לא רע, האם הדופק שלך עולה בהליכות האלה לסביבות 120? אם כן זה בהחלט מספיק

אתי אתי

New member
המשך...

באוכל ובספורט את מטפלת יופי, זה רק עניין של זמן...בדודה כדאי גם לטפל, מגיע לך כל האהבה והפירגון שבעולם, גם אם את 10 ק"ג מעל המשקל. תפרגני לעצמך זוג או שניים של מכנסיים חדשים, תשתמשי בהם אחרי ההריונות הבאים...

magic40

New member
תזונה הנקה

כנסי לקישור http://www.leida.co.il/page.asp?id=98012

קימאני

New member
אני הייתי מציעה לך להצטרף ל...

שומרי משקל. יש להם קבוצות מיוחדות לנשים אחרי לידה.

קלריסה

New member
לא כל כך הרבה... ../images/Emo178.gif

מדובר על מספר קלוריות כמו בערך תפוז קטן. מה אתן אומרות, הדיאטניות בחבורה? הייי.... אלא אם כן את מפליאה בפעלולי אקרובטיקה ממושכים, ואז אני כבר לא יודעת איך סופרים את הקלוריות האלה. בעצם יש שעון כזה, שעונדים על פרק היד וסופר דופק וקלוריות. אפשר לנסות אותו גם בסקס, אם התינוק לא מתעורר ומתחיל לבכות עוד לפני שאת מספיקה לסגור את האבזם ;-P

ניקה

New member
סקס... תזכירו לי מה זה?

מתי אפשר לחזור ל"פעילות" אחרי הלידה?

למעלה