היי בנות חזרתי.....

fila

New member
היי בנות חזרתי......./images/Emo13.gif

חזרנו אתמול בלילה.....ולמרות שישנתי המון אני ממש עייפה! רק נכנסתי להגיד שלום ואני כבר עפה לערימות הכביסה שהבאתי איתי (כאילו נסעתי לשבועיים!
) אז נתחיל מזה שהיה ממש אחלה! הקטע הכי גדול בכל הטיול היה המשחק של מכבי חיפה! אני ממש לא אוהדת שלהם וגם ל חולת כדורגל אל אני רוצה להגיד לכן שהאוירה שם במגרש היתה לא נורמאלית, לראות כ"כ הרבה ישראלים ביחד שסוף סוף מסכימים על משהו
קפצנו וצרחנו שם עם כל האוהדים, עכשיו אני יודעת את כל השירים של מכבי חיפה
היה כיף!!!! גם ההפלגה היתה בסדר גמור, לא טבענו בסופו של דבר
היינו עם חברים ומשפחה אז לא היה משעמם. . . אני לא יודעת למה ציפיתי, אבל האניה הזאת מאכזבת מבחינת התעסוקה והפעילות לנוסעים, אפשר להגיש שלא היה מה לעשות עליה, ואם לא היינו באים עם חברים היינו מתים משעמום. אני חייבת לציין שלאחרים לא היו כ"כ תלונות בתחום אבל אני לא יכולתי שלא לעשות השוואה לשיט הקודם שעשיתי עם "קרניבל קרוז" מצטערת אני יודעת שאני קצת מקטרת אבל אין מה להשוות! היה מעט מאוד זמן להסתובב ולא קניתי שום דבר מיוחד, אבל קיבלתי תיק במתנה מג´יימס ריצ´רדסון, והוא מאוד יפה! אני רואה שיש לי מלא מה לקרוא כאן1 אז אני הולכת לסיים את העיסוקים שלי וחוזרת! שיהיה לכן יום טוב וסופשבוע מקסים!

אתי@

New member
שמחה שנהניתם ../images/Emo24.gif

נראה לי שהמשחק היתה חויה שלא שוכחים לעולם, לא?

fila

New member
המשחק באמת היה מדהים!../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif

תאמיני לי שרעדו לי הרגליים מהתרגשות! (כמו שאתן שמות לב השארתי את האינטרנט פתוח
)

shelycat

New member
...........

את בעבודה או מהבית עכשיו? אם את מהבית אז איזה כיף לך על עוד יום חופש וגשר היישר אל תוך סופהשבוע.

fila

New member
תודה בנות../images/Emo24.gif

אני בבית, כבר סיימתי לנקות ולסדר.

למעלה