היי בנות,חייבת לשאול

hofit76

New member
היי בנות,חייבת לשאול

איך הבעלים שלכם מתמודדים עם בעית המשקל... אני מודעת לכל הפילוסופיה בגרוש שהם צריכים לפרגן וכאלה אבל זה בהחלט לא עומד במבחן המציאות.. ההרזיה אצלי קשה.. אני לא מצליחה להרזות ואני לא אוכלת יותר מידי,,אני עדיין מניקה ויש לי תחושות של רעב מידי פעם ואני ממלאת את הבטן בדברים קטנים כמו מעדן,פרי ,משהו בסגנון..והשומן פשוט נתקע מאז הלידה וכמו שאמרתי.. זה קשההההה

1אורניתה

New member
שאלה מסובכת...

ותשובה עוד יותר אם תשאלי את חן או אתי הן יגידו לך שהם מפרגנים, במקרה שלי הסיפור הרבה יותר ארוך... בזמנו שהעלתי את הדיון בפורום על זה שהאיש המקסים שלי לא היה מוכן להוציא מהבית,את החולשות שלי-היתה בפורום טענה ש"הוא לא מפרגן" הוא כל הזמן טען שלעשות דיאטה צריך בשלות ומוכנות ובלי זה כלום לא ילך גם אם נוציא הכל מהבית.וכמובן שכלום לא יצא מהבית ואני משמינה מיום ליום. לימים הוא השתכנע לעשות "ניסוי "שכזה וכמובן שזה לא עבד,שהייתי רעבה פשוט טחנתי מה שבא ליד,גם דגני בוקר מחיטה מלאה... הוא צדק... הוא המראה שלי והיחיד שיכול היה להגיד לי את האמת הכי כואבת בפרצוף ולא להתחבא מאחורי מותק מה שדתעשי אני איתך גם אם זה ירושש אותנו או יפגע בבריותך,לא אצלי הוא פרגן כל עוד הייתי נחושה ואמיתית עם עצמי ולא התחבאתי מאחורי תירוצים וכמובן שלהיות הכי אמיתי זה הכי קשה וגם הכי כואב.. כי אין דרך לברוח מזה. ואני מדברת ברמות עקרוניות לא משהוא בסגנון של... תראי איך את נראית או הציצי שלך מכוערים (בחיים הוא לא יגיד לי כזה דבר),או הבגדים ממש לא מחמיאים לך.. הוא יגיד תראי מה את עושה לעצמך,את פוגעת בעצמך ובילדים שלך,תתחילי לחשוב על זה...ובעניין הבגדים הוא לא מפסיק להגיד קחי כסף וקני לך משהוא. לא נפגם הקשר ביננינו בגלל ההשמנה ,אבל הוא לא מהלל ומשבח כל 300 גרם שאני יורדת,אבל בהחלט מסייע ותומך על עשייה כשלעצמה.

hofit76

New member
כן,גם אצלי

כל מה שכרוך בעשייה הוא עושה וגם ,לכי תפנקי את עצמך ואומר לי הכל בפנים..מה שקשה לשמוע.. אבל זה לא אותו הדבר,אני יודעת שזה מפריע לו ומרגישה את זה באויר וזו תחושה לא נעימה כלל..שאני לא במשקל שהייתי שהתחתנו.. ואני די מתוסכלת מהמצב.. ואני מנסה להוריד במשקל ועדיין לא הולך לי.. אוף.. אני רק מקווה לימים טובים יותר.

חן123

New member
אני זכיתי בפיס

בשיא המשקל הבעל שלי היה מקפיד לאמר לי וגם להתנג שהוא התחתן איתי ולא עם המשקל שלי, והוא מת עלי וכו' כמו שאני כשהתחלתי את הדיאטה אחרי הלידה הוא היה הסיוע הראשי היה חותך לי סלט וכו' אבל אני באמת, טפו טפו טפו זכיתי

1אורניתה

New member
מה זה אומר

מה בעלי פחות מת עלי מנמרוד? ממשש לא הוא פשוט סובל גם ונלחם במשקל גם ודווקא הוא יודע טוב יותר מאיפה באים הדברים, אז ברמה של סיוע הוא אולי לא מחביא את החולשות שלי מפני אבל הוא בהחלט תומך ואמיתי ולא מתבייש להגיד את האמת וגם לפרגן. וכן כן אולי זה לא נראה לך אבל הבעל שלי הוא פיס....

חן123

New member
מתוקה, לא להתרגז

אף אחד לא דיבר על בעלך, או עך אף בעל באופן אישי. אני משוכנעת שבעלך הוא םיס, וגם את עבורו. כל מה דיברתי זה על הפרגון של שלי...

לדעתי כל הבעלים זכו בפיס../images/Emo140.gif

כי לפחות שלי, מקבל 2 במחיר אחת - פעם רזה, פעם יש מה לתפוס, מה צריך יותר?

אתי אתי

New member
סבלנות, זה שם המשחק

אחרי לידה לוקח לנו הרבה יותר זמן לרדת, אז צריך הרבה סבלנות, ואולי ללמוד על עצמנו כמה דברים בדרך...למשל שלאכול אוכל מזין שנכון לנו עושה טוב לנשמה גם אם זה לא בא לידי ביטוי מיידי בגוף, או שהסיבה שאני רוצה לאכול נכון קשורה אליי ורק אליי, ואם הבעל לא מפרגן אז לשמוח על שאינו מפריע, הכרתי משהי שכל פעם שהיתה נכנסת למשמעת בעלה היה מציף אותה בפיתויים של לאכול בחוץ, לארח וכד'...

למעלה