היי בנות!חשוווווווווווובבב

LovE BuSTeD

New member
הודעה משני..

שני אמרה לי למסור לכם שהיא מצטערת שהיא לא מגיבה פה, פשוט המקלדת שלה לא עובדת לה בתפוז. והיא ביקשה ממני להגיד לכם שתמשיכו לפרסם תמועדון,אפשר לפרסם אותו במייספייס להגיד לאנשים מישראל שירשמו למועדון, זה לא מחייב שאנשים יעריצו את סוד-העיקר שהם מישראל..! יאללה בננות לעבודה צריך להגדיל את המועדון! הגענו כבר ל1213 אנשים:) יאללה בנות להרביץץץץ..!

sodisrael

New member
היי בנות!חשוווווווווווובבב

היי בננות!! מה המצב?! אני מנסה שנים להגיב בפורום ויש לי תקלה..בכל מקרה התחברתי דרך מחשב אחר. יש משימה חדשה והיא להגדיל את המועדון!!! מועדון מרחבי העולם מתחילים להגדיל את עצמם ואנחנו לאט לאט נשארים מאחור מה שלא מראה סימן טוב..שלא תבינו לא נכון סוד עדין יגיעו לארץ, אבל חשוב שנראה שאנחנו עדין רבים! אנחנו עומדים על 1292 !!!כן אם נגיע ל 1500 זה יהיה ענק!! אז קדימה :) גם תפוצצו את הדף של גיימס!!!חח ותגידו שאתם מישראל דרכ מי שלא יודע השתחררתי מהצבא!!!

McflyRule

New member
../images/Emo207.gif כנסו ../images/Emo10.gif

למה אף אחת לא באה למפגש? היה מעפן

תאמת לא בדיוק מצאתי את המפגש..

הייתי עם שתי חברות והן לקחו אותי לאיזה בנק.. ושם היו כמה בנות והן אמרו שהן ממפגש ישרא ושאלתי מה עם מפגש באסטד וסאן אוף דורק והן אמרו שזה הן.. אבל בקושי באו בנות.. אממ.. אבל אני לא זוכרת מי אלא היו כי לא אמרו לי שמות. אני רק זוכרת את מיי שפגשתי גם במפגש ישרא הקודם.

Mai 17

New member
באמת הייתן קצת?!

רציתי לבוא..אבל אני גרה רחוק ולא היה לי עם מי ללכת =[

My Bunny

New member
היה מעפן בהחלט

סתם התפצלנו וזה דיי הרס לי גם את מפגש ישרא.. שיא הרציני.. ואני אפילו לא ראיתי אותך לא ידעתי שבאת ]= היה כ"כ מאכזב. הרס לי =\

0 דיש 0

New member
אם אני רוצה לכתוב

ו"להגדיל את המועדון" חחח איך אני עושה את זה?

למעלה