היי בנות - טוב לדעת שיש פורום שלם

מאורית

New member
היי בנות - טוב לדעת שיש פורום שלם

על נושא כזה חשוב, והטיפים כאן מאוד עוזרים. ראיתי גם שמישהי כאן חושבת לפתוח חנות למידות גדולות בקו צעיר ורענן. אז אם כבר - אז להשקיע. מה שהכי מעצבן בחנויות הקיימות שהיחס לכל השמנות הוא אותו הדבר. לי, למשל, יש ישבן גדול וחלק גוף עליון צר יחסית, ויש בנות שהן בדיוק ההיפך, וממש צריך להתאים לכל אשה את הגיזרה שלה, בעייה שפותרים בחנויות הידועות בגזרת אוהלים קבועה לכולן !!! (זה כמו בנעליים בחו"ל - שם יש גם חצי מידות וגם רוחב שונה של כפות רגליים, אבל אצלנו - כל בנות ישראל ניחנו באותו רוחב של כף הרגל!!) בנוסף לכך אני בהריון כרגע, ואני באמת לא יודעת למה הופתעתי כשנכנסתי לחנות בגדי הריון "רמי - לי" וגיליתי שאין, ממש אין, בגדים במידה הגדולה מ-44 . בושה וחרפה. אז ככה, למי שיכולה להמליץ - אני ממש בבעיה מפני שהגעתי לחודש שביעי והכל מאוד לוחץ בבטן : 1. איפה אפשר לקנות שרוולים גדולים (!!) , פשוטים וזולים? (הייתי כבר בכל השווקים - ואין דבר כזה ! 2. לחילופין- מישהי יכולה להמליץ על תופרת נחמדה ולא יקרה באיזור המרכז? תודה בנות, ואיתכן במאבק !!!!

DREAM111

New member
היי וברוכה הבאה

אז דפדפי לך אחורנית קצת ותמצאי שמות של חנויות רבות שיש להם דברים יפים ועכשיו במחירים נוחים של סוף עונה. אז יאללה לעבודה ושיהיה לך המשך הריון מהנה וקל.

מאורית...

קודם כל מזל טוב ושתהייה לך לידה קלה...... כמו שנאמר כאן יש במתאים לי או בלילית ורדה בגדים רחבים, הסגנון של לילית ורדה זה ממש רחב....את תוכלי למצוא..... לגבי תופרת יש לי מישהי מעולה מאזור המרכז (רחובות) אם תרצי פרטים שלחי לי מסר..... שוב המון מזל טוב

DREAM111

New member
כדרך אגב מידות גדולות

השבוע עשיתי קניות בלילית ורדה. יש להם מידות ענקיות. אני חששתי שאולי לא אמצע מכנסים אבל מצאתי ואפילו הפתעה החולצות שלהם גדולות לי ככה שהייתי צריכה לקחת מידה קטנה יותר וזה עשה לי כייף. תהני המחירים עכשיו מצחיקים והדברים משגעים אחד אחד.

למעלה