היי בנות יפות שלי..

AVIHAI12345675

New member
היי בנות יפות שלי..

מה שלומכם???.. הרבה זמן לא כתבתי כאן... רציתי להגיד שהתגעגעתי !! ואני מקווה מאוד לראות אתכם באשקלון היום ובהופעות הקרובות..! בקושי יש לי זמן להיכנס כי אני עסוק מאוד גם עם הלהקה, ממשיכים לעבוד על התקליט החדש שיצא בסוף מהמם.. וחוץ מזה נשאר לי עוד חודש ללימודים, וסיימתי שנה ראשונה בעיצוב פנים, סוף סוף... אני בבאר שבע כרגע, המשפחה שלי טסה לחו"ל, ורק אני נשאר בארץ......... אבל לא נורא.. הישראליות יותר יפות :) אז חמודות שלי, תהנו בחופש... שמרו על עצמכם. ודילב, יפה לך על הניהול.. אני רואה שאת עושה פה סדר..! כל הכבוד, נשיקות. יאללה אני עף להתאמן קצת. אוהב אתכן המון המון. אביחי לוי.

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif יאייאיאיא איזהה כיףף לראותת שרשוםם

= אשקלון = חחחחחחח איזההה חמודד.. :) אוהבותת אוטתךך חזרהה

../images/Emo217.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה עדיין לא ניהול אביחי. זה כמעט ניהול .. אבל תודה בכל מקרה.. אנחנו כולנו מנסות לשמור פה על הסדר :) אוהבת אותך המון. ונתראה בהופעה בקרית מוצקין. דילב 3>

../images/Emo108.gifאביחיי:]]

איזה כיף שניכנסתת:] היום בע"ה אני יראה אותך בהופעה באשקלון=]]] אוהבת אותך המון המון3>

../images/Emo126.gifאביחי ,, D;

חח וואי אתם היום באשקלון ,, D: איך שכחתי .. , \; זה שתי דק' ממני .
בהצלחה בהופעות וכמובן בדיסק . איזה חמוד חיחי ,, כול הזמן מזכיר את דילב . [;

חן XD

New member
חחחחחחחחחחחח D: כפרה עלייך ועל דילב

אהבות חיי נתראה במוצקין כמו שדילב אמרה :] יאאללה מתי יוצא הדיסק לא נמאס לעבוד עליו

אהלן ביחוש... : ]

גם אני התגעגעתי אליייייייייייייייך מללללללללללללללא..!! תהנה גם אתה בחופש ..! נ ש י ק ו ת ..! חני מלכה..

../images/Emo41.gif הי ביח

שלום בהצלחה במה שאתה עוסק ודילב אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שכחתי להגיד מאוד! יאללה בהצלחה היום

שריתיXD

New member
../images/Emo47.gifהיי אביחיD=

לדילב הכל יפה, וזה עוד אל ניהול חהחהחה. :) נראה אותך במוצקין ביי 3>

למעלה